Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Re: www.pyrotechnika-ohnostroje.cz |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
8:24 13.9.2007 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
99
|
Určitě jsem tam nastavil "0 - nezobrazovat" a pak ještě něco a v kombinaci to udělalo, že se mi zobrazily butonky u každého produktu.
Zasláno: 15:02 2.11.2007
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Členem od:
23:10 26.10.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1002997
|
tlačítko se klasicky ve výpisu zobrazí pouze, když u produktu není žádný atribut, takže se už nedá nijak ovlyvnit. Jakmile tam bude něco k dalšímu výběru (rozměr, velikost apod.), tak to zobrazí " více informací..." a musí se jít na kartu produktu a tam to vložit do koše.
pokud tam to tlačítko chceš mít pořád, tak jedině úprava kódu. Připojit soubor: Capture-1.jpg (59.24 KB)
Zasláno: 16:25 2.11.2007
|
|
||
---|---|---|
Pokročilý
Členem od:
23:22 27.2.2007 Skupina:
43
|
Zdravím všechny,
taky jsem hledal jak nastavit tlačítko PŘIDAT (vložit do koše) ke každýmu výrobku. Opravdu se vše nechá nastavit jen z Administrace. Musí se ale udělat 2 kroky. 1. Konfigurace->Product Listing -> Display Multiple Products Qty Box Status and Set Button Location (hodnoty - 0, 1, 2, 3) Nastavuje se zda se bude zobrazovat tlačítko vícenásobného výběru a vložení zboží do koše. Význam přepínačů je jasný z popisu: 0 - vypnuto 1 - nahoře 2 - dole 3 - nahoře i dole Pro zobrazení tlačítka u každého výrobku je nutné vypnout nastavení tedy nastavit 0. 2. Konfigurace->Products Listing-> Display Product Add to Cart Button (hodnoty 0, 1, 2) Nastavuje co se bude zobrazovat u každého výrobku. 0 - zobrazí jen "více informací" 1 - zobrazí talčítko pro vložení do koše 2 - zobrazí talčítko pro vložení do koše a vstupní pole pro uvedení počtu ks (tlačítko je vzhledově jiné než u volby 1) Takže zde je třeba zvolit volbu 1 nebo 2 podle toho jak si představujete funkčnost. Snad to pomůže i dalším Borek
Zasláno: 23:03 1.1.2010
|
|
||
---|---|---|
Pokročilý
Členem od:
23:22 27.2.2007 Skupina:
43
|
a ještě jeden poznatek, i když jsem to tu už někde viděl napsaný.
Tlačítka budou jen u výrobků, který nemají atributy, tedy zjednodušeně, zákazník u výrobku nemá možnost nic změnit (barvu, velikost ...)
Zasláno: 23:07 1.1.2010
|
|
||
---|---|---|
Členem od:
23:10 26.10.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1002997
|
Citát:
jj, psal jsem to o 3 příspěvky výš... a je to tak správně, přece bys nechtěl, aby ti zákazník objednal například triko bez výběru velikosti.
Zasláno: 13:15 2.1.2010
|
|
Můžete prohlížet témata.