Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Návštěvník
|
Re: Ultimate SEO Urls |
|
---|---|---|
Návštěvník
|
A jo no zen-cart-v1.3.7.1-full-patched-07052007
a seo urls mám ultimate_seo_urls_2.105 A kde najdu stejnou verzi url?Kuknu tu.
Zasláno: 15:30 12.9.2007
|
|
Přenos |
Návštěvník
|
|
---|---|---|
Návštěvník
|
Ne je to dobrá verze je to na to přizpůsobený
http://www.pswcomputer.cz/modules/wfdownloads/singlefile.php?cid=5&lid=205 kukej čím to jE?
Zasláno: 16:11 12.9.2007
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Začátečník
Členem od:
13:09 17.8.2007 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
28
|
teraz nemam po ruke zen ale určite by to malo fungovoať tak že nakopiruješ seo upraviš .htacces. Kôli diakritike pridaš tú konverziu v administratorovi ý=>y atď a to by malo byť asi všetko.
Pokiaľ si toto spravil a nefunguje to tak to už je mimo mojich aj tak nulových PHP schopností
Zasláno: 16:15 12.9.2007
|
|
Přenos |
Návštěvník
|
|
---|---|---|
Návštěvník
|
Prosím tě napísaj mi na ICQ : 428-378-000 Dám ti ftp a ty mi to nastvaíš prosím tě.
Možná vím čím to je ale nejsem si jistý.Podporuje ic.cz .htaccess Nemaj to tam napsané.Pak to budu mít na jiným hostingu tohle jen tak testuju.Jak to funguje.
Zasláno: 16:24 12.9.2007
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
18:43 11.9.2007 Skupina:
8
|
Tak to podporuje ted sem to našel.
Zasláno: 16:27 12.9.2007
|
|
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
9:45 11.11.2006 Bydliště Ostrava
Skupina:
617
|
mas na 90% blbe kodovani souboru, ve kterem mas to pole s ceskyma znakama...
Zasláno: 18:09 12.9.2007
|
|
Přenos |
Návštěvník
|
|
---|---|---|
Návštěvník
|
ok Tak já sem vložím ten soubor do diskuse až budu doma.
Zasláno: 10:45 13.9.2007
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
17:16 4.10.2007 Skupina:
14
|
Dobrý den, stále se mi nedaří rozchodit konverzi českých znaků na znaky bez háčků. Udělal jsem to co psal uživatel dědek tedy přidal jsem do seo_url
Za řádek (asi 53) this->languages_id = (int)$languages_id; jsem přidal konverzní pole pro češtinu, slovenštinu a nějaké ty umlauty (jeden řádek, tady jsem to zalomil) $this->trans = array('ä'=>'ae','ë'=>'ie','ö'=>'oe','ü'=>'ue','Ä'=>'AE','Ë'=>'IE','Ö'=>'OE','Ü'=>'UE', 'á'=>'a','č'=>'c','ď'=>'d','é'=>'e','ě'=>'e','í'=>'i','ľ'=>'l','ň'=>'n','ó'=>'o','ô'=>'o', 'ŕ'=>'r','ř'=>'r','š'=>'s','ť'=>'t','ú'=>'u','ů'=>'u','ý'=>'y','ž'=>'z','Á'=>'A','Č'=>'C', 'Ď'=>'D','É'=>'E','Ě'=>'E','Í'=>'I','Ľ'=>'L','Ň'=>'N','Ó'=>'O','Ô'=>'O','Ŕ'=>'R', 'Ř'=>'R','Š'=>'S','Ť'=>'T','Ú'=>'U','Ů'=>'U','Ý'=>'Y','Ž'=>'Z'); a do funkce href_link jsem před řádek (velmi přibližně kolem 210 - mám tam víc úprav) switch($this->attributes['SEO_URLS_USE_W3C_VALID']){ přidal if (is_array($this->trans)) { $link = strtr($link, $this->trans); } Zkusil jsem všechno možný, ale furt nic. už si nevím rady. neporadil byste mi, prosím, kde bych mě co ještě upravit nebo případně jsem postnul svůj fungující script. Za jakoukoliv odpověď předem děkuji.
Zasláno: 19:35 8.10.2007
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
16:54 21.10.2007 Skupina:
5
|
Pokud jste udělali všechny kroky správně a stále vám to nefunguje, vymažte všechen obsah z tabulky seo_cache a mělo by to jít Alespoň mě to pak všechno začlo fungovat...
Zasláno: 22:35 23.10.2007
|
|
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
13:30 20.10.2007 Skupina:
357
|
Ahoj stahl jsem si verzi Ultimate_SEO_URLs_v2.105. Když to zapnu a kliknu na jakykoli prdukt a podobně, tak to přesmeruje na http://error.banan.cz/ Nevíte v čem by mohl byt problém ?
Děkuji za rady.
Zasláno: 20:03 8.11.2007
|
|
Můžete prohlížet témata.