Prohlížení tohoto vlákna:
2 Anonymní uživatelé
Afilliate systém Commission Junction |
||
---|---|---|
Webmaster
Členem od:
22:00 29.8.2005 Bydliště Brno
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
2124
|
Nemá někdo zkušenosti s Commission Junction ? Registrace apod.
Jaksi jsem hledal registrační formulář, ale nenašel. Cosi kdosi psal, že se to dělá poštou a je to složitější k vyplnění. Dík za tip.
Zasláno: 22:29 2.12.2010
|
|
Re: Afilliate systém Commission Junction |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
15:11 16.2.2010 Bydliště Plzeň
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
260
|
Na co to je? To je na zadávání reklamy a nebo publikování reklamy na svých stránkách?
Zasláno: 13:43 3.12.2010
|
|
Jsem lev samotář.............takže nesahat a hlavně nekrmit! Motto: Carpe diem www.benovoletadylka.cz www.t-rexforum.cz Teď se o nás stará Melodic, protože pořád někde lítáme, takže pokud se vám něco u nás nelíbí obraťte se přímo na něj a on si to s vámi vyřídí. :) |
||
Přenos |
||
---|---|---|
Webmaster
Členem od:
22:00 29.8.2005 Bydliště Brno
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
2124
|
Oboje, ale pro ty menší spíš publikování reklamy.
Já chtěl vyzkoušet načítání jejich zboží k sobě i s obrázky a affil odkaz na ně. Registraci jsem již našel. Funguje to, problém je, že moc českých spol. tam není. Malá zemička, malé možnosti :)
Zasláno: 14:33 3.12.2010
|
|
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
15:11 16.2.2010 Bydliště Plzeň
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
260
|
To jsem si myslela, že pro naše "malé poměry je to moc velké dělo."
Já jsem našla registraci pro ty co chtějí publikovat https://signup.cj.com/member/publisherSignUp.do , kdyby to ještě někdy někdo v budoucnu hledal
Zasláno: 14:55 3.12.2010
|
|
Jsem lev samotář.............takže nesahat a hlavně nekrmit! Motto: Carpe diem www.benovoletadylka.cz www.t-rexforum.cz Teď se o nás stará Melodic, protože pořád někde lítáme, takže pokud se vám něco u nás nelíbí obraťte se přímo na něj a on si to s vámi vyřídí. :) |
||
Přenos |
Můžete prohlížet témata.