Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Přidání nového vzhledu |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
19:48 6.1.2009 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
1
|
Zdravím všechny. Asi před 30-ti minutami se mi bez problémů a to hlavně díky tomuto webu podařilo nainstalovat e-shop. Jediné co mi nejde je přidání vzhledu. Slovo "přidat" je použito úmyslně, protože jediný odkaz v administraci, který se týká vzhledů je v menu "Nástroje - Nastavení vzhledu/šablon". Tam ovšem nemám žádnou volnu (odkaz) na přidání vzhledu dalšího. Prolezl jsem tohle fórum celé, prošel jsem i fórum na domovských stránkách. Nakonec jsem dospěl k závěru, že nejjednodušší způsob bude překopírování (přepsání) defaultního vzhledu. Pokud se mýlím, tak prosím o pomoc a předem děkuji za každou reakci, která by mi pomohla.
21:52: Tak už jsem to našel - no lama - jen se mi ty vzhledy motaly pod jedním názvem a to mě mátlo...
Zasláno: 21:12 6.1.2009
Editováno Overkiller ze dne 6. 1. 2009 21:53:12
|
|
Přenos |
Re: Přidání nového vzhledu |
||
---|---|---|
Moderátor
Členem od:
8:10 31.10.2006 Bydliště Blava né?
Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1017
|
:) skus najprv template nakopirovat do /includes/templates
predtym, ale este musis mat dobre nastavene meno template v /includes/templates/TVOJ-TEMPLATE/template_info.php - odtial sa Ti totiz natiahne info do menu v zene - administracii
Zasláno: 22:03 6.1.2009
|
|
Můžete prohlížet témata.