Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Interaktivní klikací mapa pro eshop |
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
17:09 5.3.2010 Bydliště Praha
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
3
![]() |
Testuji nyni prevodnik vygenerovanych xml feedu pro vyhledavace zbozi do interaktivni mapy. Je to pekne kdyz je radove do 100 produktu na shopu.
Zde si muzete vytvorit vlastni mapu: http://freemind.happy-electronics.eu. Generuje se to pomoci vlozeni adresy feedu napr. pro zbozi.cz (ten jsem testoval). Freemind se to jmenuje proto, ze tento prevodnik je postaven pro prevod mind map do flashe. Nyni pracuji na lepsi automaticke detekci velikosti popisu zbozi, ale je tam spousta dalsich moznosti na vylepseni, takze uvitam kazdou pripominku. Je to opravdu jen hola betaverze. Klidne to muzete pouzit na stranky, ale funguje to na principu youtube, takze pri vetsim provozu je lepsi si flash nakopirovat primo na sve stranky :).
Zasláno: 17:37 5.3.2010
|
|
![]() |
Re: Interaktivní klikací mapa pro eshop |
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
3
![]() |
Díky moc za vaše testy, ukázaly se i chyby, ale již jsem opravil špátný překlad některých znaků. Večer to terpve nahraji na server. Ale když se to povede, tak to vypadá takto:
Zasláno: 12:50 9.3.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
![]() Členem od:
23:10 26.10.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1002997
![]() |
tak ti nevím, mně osobně se to nelíbí....
ale na mně nedej, to je jen osobní "pocit"... ![]() jinak něco podobného ( a řekl bych v daném směru propracovanějšího ) se tady už kdysi probíralo.
Zasláno: 17:39 9.3.2010
|
|
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
3
![]() |
Díky za první komentář.
Tyto dva příklady se mi taky nelíbí. Použil jsem to původně pro zobrazení mindmapy, kde je výhoda, že že nevidíš celou mapu ale postupně procházíš k větvi, která tě zajímá. Zde aby to bylo efektivní tak pracuji na: 1. Dalším kategorizování, tak aby tam nebylo pod jednou kategorií 30 oblaků, to je nepřehledné. Kategorie zkouším podle ceny, výrobce a klíčových slov v názvu. 2. Možnost zobrazení většího obrázku. Díky za každý další nápad.
Zasláno: 19:20 9.3.2010
|
|
![]() |
Můžete prohlížet témata.