Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Affiliate - provizní systém |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
8:38 6.6.2007 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
127
|
Ahoj ve spolek!
Podařilo se někomu rozchodit provizní systém (affiliate) pod 1.37? Je to suprová věc. Nemáte to někdo nainstalovaný na shopu alespoň pod nižší verzí? Zajímalo by mě, jestli tento systém funguje i na stránce produktu nebo jen na homepage.
Zasláno: 8:04 23.7.2007
|
|
Přenos |
Re: Affiliate - provizní systém |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
23:01 9.1.2006 Bydliště Liberec
Skupina:
657
|
Koukali jste někdo na tento provizní systém?
Zasláno: 11:48 23.7.2007
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
127
|
Škoda, že nemají 30 denní verzi. Jinak fakt by bylo super mít provizní systém pod Zencartem 137.
Zasláno: 12:43 23.7.2007
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
Skupina:
657
|
Na co potřebuješ 30 denní verzi?
Máš tam online demo.
Zasláno: 13:02 23.7.2007
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
127
|
Vypadá to ažmoc zajímavě. Nějak z toho nevyplývá, jestli to umí počítat i provizi přímo z produktu (např.: provizní link www.neco.com/nejakej-produkt.html?dealer=9999) nebo jen z indexu (www.neco.com/index.php?dealer=9999).
Zasláno: 13:14 23.7.2007
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
Skupina:
657
|
Jo hochu, tak hluboce jsem to ještě nestudoval, ale brzy se o to zajímat určitě budu.
Zasláno: 13:32 23.7.2007
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
127
|
Pokud máš dobře rozjetej shop, tak provizní systém je výborná věc. Pokud teda umí počítat provizi i z produktu a ne jen z homepage.
Za rozumnou provizi jsou různý katalogy ochotně upřednostnit pozice ve svých zobrazení a nebo přijmout provizní systém místo paušální platby. Vzhledem k tomu, že je takových katalogů relativně dost a ceny se pohybují okolo 1300kč/zápis/rok, tak ta cena nabízenýho produktu je celkem zanedbatelná. Do jaké míry to bude chodit na Zencartu se SEO nebo neSEO URL, těžko říct. Pokud to umí provize jen z homepage, tak bych do toho nešel.
Zasláno: 13:50 23.7.2007
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
Skupina:
657
|
jj, dobrá věc - jen bych si dovolil tipnout, že tyhle systémy nepamatují na nákupy/objednávky uskutečněné telefonicky, e-mailem, faxem nebo písemnou formou - což je např. v mém případě zcela běžná praxe.
Třeba se mýlím.
Zasláno: 14:19 23.7.2007
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
22:26 23.7.2007 Skupina:
2
|
Nevíte někdo, jak zprovoznit Affiliate Free Beta 2 (to, co je tu ke stažení v sekci Češtiny) na Zen Cartu 1.3.7? Řekl bych, že by mělo stačit jen někde něco poupravit, ale bohužel nevím kde.
Já připravuju nový eshop a přemýšlel jsem, jestli si ho naprogramovat sám, což by mi zabralo odhadem tak 2-3 týdny, a nakonec jsem se rozhodl právě pro Zen Cart, protože jsem chtěl ušetřit práci a mít co nejvíc funkcí už připravených. Bohužel jedna z těch funkcí je právě affiliate systém a dodatečně zjišťuju, že nefunguje :( Zkoušel jsem i osCommerce a to mi pro změnu po instalaci tamější contribution pro provizní systém kompletně kleklo. Takže pokud byste někdo věděli, jak dostat affiliate free do 1.3.7, byl bych vám určitě nejen já vděčný, kdybyste to tu stručně popsali. Díky.
Zasláno: 22:37 23.7.2007
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
Skupina:
657
|
4 Rookie
Pokud zvládneš za 2-3 týdny naprogramovat vlastní e-shop, klobouk dolů - v tom případě pro tebe bude jistě brnkačka i naprogramovat vlastní provizní systém, případně upravit ten dostupný.
Zasláno: 22:56 23.7.2007
|
|
Přenos |
Můžete prohlížet témata.