Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Zobrazenie velkoobchodnych cien |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
2:30 10.2.2007 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
73
|
Zdravim,
chcem sa pytat, ci je v zencart taka moznost, aby po prihlaseni sa zakaznika ktoreho zaradim do "skupiny", zakaznik videl velkoobchodne ceny, ale hned priamo si z nich vyberal a nie aby sa mu ceny prepocitali zlavou az pri plateni. Proste aby presne videl, co ho kolko bude stat hned pri nakupe! Dakujem.
Zasláno: 0:46 13.6.2007
|
|
Přenos |
Re: Zobrazenie velkoobchodnych cien |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
9:45 11.11.2006 Bydliště Ostrava
Skupina:
617
|
existuje na to modul group pricing. Stahnes z ofiko stranek. Akorat pak musis zakaznika vzdycky priradit do urcite skupiny....
Zasláno: 8:18 13.6.2007
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
20:29 7.12.2005 Bydliště Plzeň
Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
990
|
Zasláno: 14:46 13.6.2007
|
|
||
---|---|---|
Pokročilý
Členem od:
18:08 24.6.2008 Bydliště Kolin
Skupina:
54
|
Ahoj ,prosim o radu vse jsem udelal podle navodu ale cenove kategorie se nezobrazi.Poradi mi nekdo s nastavenim.
Diky
Zasláno: 15:08 29.6.2008
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
0:15 17.5.2007 Bydliště Brno
Skupina:
7
|
Blbá otázka, ale upravil jsi i svoje šablony? Pokud jsi nahrál soubory jak to leží a běží, tak to fungovat nebude. Musíš nahradit jméno adresáře \includes\templates\YOUR_TEMPLATE jménem své šablony ;o)
Zasláno: 16:29 17.8.2008
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
0:15 17.5.2007 Bydliště Brno
Skupina:
7
|
Mimochodem - instaloval jsem to včera (na zen 1.3.8.a) a funguje to jak víno... Musel jsem to nasazovat přes WinMerge, tak mě to donutilo procházet kód a jednu poznámku pro vás, kdo to v readme.txt přeskočili stejně jako já ;o)
WholeSales umožňuje teoreticky neomezeně skupin velkoobchodních cen. Jednotlivé VO ceny se zadávají u zboží do jednoho políčka, oddělené pomlčkou. Mají to trochu nešikovně, protože u VO ceny atributů se musí zadávat zase oddělené čárkou. Předělal jsem si to obě na středník, pořádek muší byt! ;o) Pak k zákazníkům zadáte jakoukoliv VO skupinu > 0 a zen podle toho vezme první až n-tou cenu. No kdyby měl někdo zájem, můžu sem popsat jak to upravit na středník. Ale je to easy.
Zasláno: 16:52 17.8.2008
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
3:31 25.11.2007 Skupina:
597
|
chci se zeptat, jak nejlepe zaridit, ze i pro VO budou mnozstevni slevy (dle odebraneho mnozstvi vyrobku), nejen jedna cena na jeden vyrobek pro jednoho VO, jde to?
a za druhe, existuje napr. modul scitajici odbery VO a nastavivsi podle kriterie slevu? Napr.40000/predeslych 90 dnu = dodatkova sleva -3% z jeho pridelene VO ceny
Zasláno: 23:42 18.8.2008
|
|
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
16:18 4.5.2007 Skupina:
17
|
Prosím Vás poraďte mi, chcel by som spraviť jednu úpravu v shope. Keď príde nový VOC zakazník na stránku aby nevideľ cenu (to už mám), ale keď sa zaregistuje, aby nevideľ ceny skór než mu nepridelím VOC katagóriu, alebo aby sa vôbec neprihlásil skôr ako mu ju nepridelím. Ďakujem...
Zasláno: 18:06 22.10.2008
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
16:18 4.5.2007 Skupina:
17
|
Prosím Vás, ako sa dá spraviť aby sa mi MOC cena zobrazovala s DPH a VOC bez DPH?
Zasláno: 18:49 1.11.2008
|
|
Přenos |
Můžete prohlížet témata.