Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
hlášky chybové v adminstraci sideboxu |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
14:43 18.6.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
12
|
mám chybu v administraci v nastavení sideboxu..viz obrázek.. nikde sem nenašel ve foru čím by to mohlo být..ani na zencart.com..neví někdo mi poradit co s tím??
Zasláno: 19:49 3.7.2006
|
|
Přenos |
Re: hlášky chybové v adminstraci sideboxu |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
14:25 7.6.2006 Skupina:
18
|
Citát:
Podle té chybové hlášky to vypadá na problém s nastavením SAFE_MODE v PHP, což je věc, kterou nastavuje provozovatel webu. Neviděl bych to jako problém Zen-Cartu, tedy pokud ty soubory existují a jsou fyzicky přístupné. Zkontroluj ještě práva. Zkus si vytvořit soubor phpinfo.php a do něj napiš následujicí: <? PHPInfo(); ?> potom se pošli screenshot co ti tenhle skript vypíše. Je v něm totiž vidět jak je PHP nastavené a co je v SAFE_MODE povoleno a co ne. Pokud kecám tak se omlouvám.
Zasláno: 20:15 4.7.2006
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
12
|
tak sem to tam hodil..ale vyjelo mi to moc velký jak si říkal tak ten soubor tam nechám a podívej se na to co je tam v pořádku a co ne..jako screen by se to sem asi nevešlo..
http://www.onlineherna.com/zc/phpinfo.php pokud je to jak píšeš a bude tam ta chyba safe mode tak to musím zařídit asi na hostingu že jo??
Zasláno: 20:28 4.7.2006
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Webmaster
Členem od:
21:08 29.8.2005 Bydliště Louny
Skupina:
1888
|
No nezlob se na mě, ale tohle jsem ti radil už asi 3x.
Zasláno: 21:01 4.7.2006
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
14:25 7.6.2006 Skupina:
18
|
Citát:
Chytrá hlavička. je to tím, že jim phpko běží v safe_mode, ten adresář kde máš ty skripty totiž není povolen pro vklákadání skriptů do těla jiných skriptů. máš povolené tyto adresáře: /domains/onlineherna.com/w/www: /webs/domains/onlineherna.com/w/www: /webs/upload stručně řečeno, obrať se na technickou podporu tvého poskytovatele webhostingu ať ti s tím něco provede, protože nikdo kromě nich to nastavit nemůžue. Druhá varianta je, že přepíšeš zencart celej tak, aby se s tímhle problémem vypořádal. :)
Zasláno: 19:03 5.7.2006
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
12
|
co jsem kontaktoval hosting tak mi sdelili že je safe mode prej povoleno pro všechno..kde najdu že to není povoleno jak má to být..
Zasláno: 19:05 6.7.2006
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Nováček
Členem od:
15:11 6.7.2006 Skupina:
10
|
Jediny co me napada zkus si v souboru admin/includes/configure.php a includes/configure.php nastavit vsechny cesty kde mas /domains/onlineherna.com...
na /webs/domains/onlineherna.com... Preba to pomuze...
Zasláno: 21:37 6.7.2006
|
|
Přenos |
Můžete prohlížet témata.