Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
odskočené Kč při objednávce |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
16:20 22.9.2010 Bydliště Teplice
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
211
|
prosím kde se nastaví aby kdyz jsem si zadala před cenou slovo cena tak u objednavky aby to Kč neskočilo dolu? aby to bylo v jednom radku...
Zasláno: 17:25 3.10.2010
|
|
Přenos |
Re: odskočené Kč při objednávce |
||
---|---|---|
Webmaster
Členem od:
22:00 29.8.2005 Bydliště Brno
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
2124
|
Tam kde jsi zadávala ,- Kč, předpokládám že v administraci, tak místo mezery můžeš zkusit dát jak se to ale bude chovat to nevím. Spíš by se to možná mělo řešit v šabloně a css. Resp. řešit šířku toho sloupce. Asi jde o to, že šířka sloupce má buď pevně nastavenou hodnotu, nebo maximální hodnotu a ty hodnoty zvýšit v závislosti na celkovém rozvržení.
Zasláno: 18:32 3.10.2010
|
|
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
Skupina:
211
|
tak kdyz jsem zadala mezi ,- a Kč tak to skocilo na jeden radek ale zase me to leze z sablony :) tak nevim .. ja nevim v kterym css to mam udelat a ktera polozka to tak muze byt .. a pak jeste musim nadefinovat aby cena + cena po sleve byly pod sebou a ne vedle sebe
Zasláno: 19:15 3.10.2010
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Pokročilý
Členem od:
23:22 27.2.2007 Skupina:
43
|
Taky jsem se tím jednou zabýval a tu šířku sloupce, kde se vypisuje cena a měna lze změnit ve STYLESHEET.CSS.
JE to kolem řádku 509 .totalBox změň width: na větší hodnotu např. 10em; Pak se ti šířka sloupce zvětší asi jednou a mělo by se všechno vejít. Borek
Zasláno: 12:09 4.10.2010
|
|
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
Skupina:
211
|
dekuji pomohlo to :)
tak ted jeste vyresit proc se mi neaktualizuje trackIT ceska posta a bude to :) ted uz resim jen jak si dat odkaz ve footru na stred ... prave odkaz na zpetne odkazy
Zasláno: 14:00 4.10.2010
|
|
Přenos |
Můžete prohlížet témata.