Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
mysql 5.x + Ultimate SEO URLs - chyba |
||
|---|---|---|
|
Nováček
![]()
Členem od:
21:20 5.6.2007 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
3
![]() |
Zdravim,
mam mensi problem se SEO. Nekde jsem tu cetl, ze mam ozavorkovat 2 selecty ve dvou funkcich, to jsem udelal a tvarilo se to, ze vse je OK, ale potom jsem pridal sekci a do ni produkt a pise to dalsi chybu, pri zobrazeni homepage: ------------------------------------- 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ') ON c.parent_id=cd2.categories_id AND cd2.language_id='2' WHE' at line 4 in: [SELECT c.categories_id, c.parent_id, cd.categories_name as cName, cd2.categories_name as pName FROM (rak_categories c, rak_categories_description cd LEFT JOIN rak_categories_description cd2) ON c.parent_id=cd2.categories_id AND cd2.language_id='2' WHERE c.categories_id='1' AND cd.categories_id='1' AND cd.language_id='2' ------------------------------------- Zkousel jsem jeste ruzne to ozavorkovavat, ale k nicemu. Nevim jakou presne mysql 5ka potrebuje syntaxy , poradte nekdo prosim.Diky moc predem. Pouzivam: Zen-Cart v 1.3.7 php 5.2.1 mysql 5.0.37 Ultimate_SEO_URLs_v2.101
Zasláno: 21:31 5.6.2007
|
|
|
|
||
Re: mysql 5.x + Ultimate SEO URLs - chyba |
||
|---|---|---|
|
Guru
![]()
Členem od:
20:29 7.12.2005 Bydliště Plzeň
Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
990
![]() |
Je to buď ve funkci get_category_name, nebo generate_categories_cache. Já mám ten první dotaz takto, ale nevím, jestli jsem ho vůbec někdy zkoušel v MySQL5:
Ten druhý dotaz je obdobný, začátek se závorkami je úplně stejný. Ještě jsem koukal, že mám stejně upravený i dotaz ve funkci get_product_name. Takže nikoli 2x, ale 3x. Jinak pro ZC v1.3.7 bys měl používat verzi SEO 2.103.
Zasláno: 21:52 5.6.2007
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
Moderátor
![]()
Členem od:
8:10 31.10.2006 Bydliště Blava né?
Skupina:
1017
![]() |
...ano, presne takto to funguje s 5 a vyssie... (teda u mna)
Zasláno: 21:59 5.6.2007
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
Guru
![]()
Členem od:
12:54 19.9.2006 Bydliště Mikulov
Skupina:
1419
![]() |
jo jo...
přesně tak jak píšete.
Zasláno: 23:18 5.6.2007
|
|
|
Vývoj software a poradenství, import/export a jiné | Odborné knihy, naučné knihy | Textilní dorty a dárky | vyšívané ozdoby <<než něco uděláš, ZÁLOHUJ E-SHOP !!!>> <<než se zeptáš, projdi si fórum... třeba to už někdo řešil a vyřešil>> |
||
Přenos
|
||
||
|---|---|---|
|
Nováček
![]()
Členem od:
3
![]() |
Nechapu to, ale porad to same:
----------------------- 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ') ON c.parent_id=cd2.categories_id AND cd2.language_id='2' WHE' at line 4 in: [SELECT c.categories_id, c.parent_id, cd.categories_name as cName, cd2.categories_name as pName FROM (rak_categories c, rak_categories_description cd LEFT JOIN rak_categories_description cd2) ON c.parent_id=cd2.categories_id AND cd2.language_id='2' WHERE c.categories_id='1' AND cd.categories_id='1' AND cd.language_id='2' LIMIT 1] ----------------------- ![]()
Zasláno: 17:51 6.6.2007
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
Nováček
![]()
Členem od:
3
![]() |
Juchuuuuuuuuuu, mate recht, super. Diky za radu.
![]()
Zasláno: 18:00 6.6.2007
|
|
|
|
||
Můžete prohlížet témata.