Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Vytvoření kopie shipping modul TABLE |
||
|---|---|---|
|
Guru
![]()
Členem od:
22:45 13.12.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
608
![]() |
Pokud byste někdo potřeboval udělat kopii shipping module TABLE, používaného pro Českou poštu (viz. ZDE),
tak za pomoci fóra na com stránkách se mi to podařilo. Zároveň to dává odpověď k tomuto dotazu Kopie modulu TABLE chci využít např. takto: shipping module TABLE: Česká pošta - obyč. balík shipping module TABLE1: Česká pošta - obchodní balík shipping module TABLE2: PPL balík Postupoval jsem takto: Udělal jsem kopie souboru: /includes/modules/shipping/table.php a přejmenoval ji na: /includes/modules/shipping/table1.php Pak jsem udělal kopii souboru: /includes/languages/YOUR LANGUAGE/modules/shipping/table.php a kopii přejmenoval na: /includes/languages/YOUR LANGUAGE/modules/shipping/table1.php Dále je potřeba udělat následující úpravy v souboru /includes/modules/shipping/table1.php. 1. v souboru vyhledat všechny výrazy table a změnit je na table1 2. v souboru vyhledat všechny výrazy TABLE a přepsat je na TABLE1 !!!! POZOR je to case sensitive, takže opravdu table na table1 a TABLE na TABLE1 !!!!!! !!!! POZOR neměnit nic, co začíná "TABLE_", protože se jadná o tabulku v databázi. A to je vše, pak pouze stačí nainstalovat shipping module TABLE1 v ADMIN - MODULY - DOPRAVA. Pozn.: mě se stalo to, že se mi v adminovi nezobrazovala hodnota SORT ORDER. Vyřešil jsem to odinstalováním modulu a znovu nainstalováním.
Zasláno: 19:30 3.3.2007
|
|
Přenos
|
||
Re: Vytvoření kopie shipping modul TABLE |
||
|---|---|---|
|
Guru
![]()
Členem od:
608
![]() |
Nicméně, v souvislosti s tímto řešením mne napadá jeden dotaz.
Je možné nastavit dvě různé výše poplatku za dobírku ? V podstatě bych chtěl docílit toho, aby zvolí-li zákazník způsob dopravy: 1. ČP obyč.balík a platba dobírkou, přičte se k poštovnému dobírkový poplatek 30Kč 2. ČP obchod.balík a platba dobírkou, přičte se k poštovnému dobírkový poplatek opět 30Kč 3. PPL a platba dobírkou, přičte se k poštovnému +50 Kč jako dobírkový poplatek Přijde mi to takto přehlednější, než třeba použít PPL dobírka, protože zákazník, při volbě PPL už má rovnou připočtenou dobírku, ale když klikne dále, tak se mu zobrazí celková cena i s poštovným a dobírkou, ale pod tím je znovu volba PLATBA DOBÍRKOU a PLATBA NA ÚČET, což mi přijde matoucí.
Zasláno: 19:39 3.3.2007
|
|
Přenos
|
||
||
|---|---|---|
Členem od:
23:10 26.10.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1002997
![]() |
A proč nepoužiješ Ship2Pay ?
Zasláno: 19:53 3.3.2007
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
Guru
![]()
Členem od:
608
![]() |
Díky, ship2pay je super, už to zkouším. Podařilo se mi tím nakombinovat, co jsem potřeboval:
ČP balík - platba dobírkou, platba na účet ČP obch.balík - platba dobírkou, platba na účet PPL balík - platba dobírkou PPL, platba na účet osobní převzetí - platba v hotovosti, platba na účet ale, nějak mi to nepřičítá dobírkové poplatky: Nastavené mám takto: Moduly dopravy Modul TABLE - ČP balík Modul TABLE1 - ČP obch.balík Modul TABLE2 - PPL balík Platby Modul COD - platba dobírkou ČP Modul COD1- platba dobírkou PPL Modul COD2- platba v hotovosti Moduly objednávek Modul ot_cod_fee - dobírkový poplatek Netuším, zda ještě musím dělat modul ot_cod_fee1 prp dobríkový poplatek PPL dobírky ??? Můžete někdo poradit, co s tím dobírkovým poplatkem ?
Zasláno: 10:40 4.3.2007
|
|
Přenos
|
||
||
|---|---|---|
|
Pokročilý
![]()
Členem od:
9:16 26.2.2007 Skupina:
58
![]() |
Kde mohu stahnout Ship2Pay? Odkazy co jsem nasel,tak maji poskozeny ZIP a nejdou otevrit.
Funkcni zip jsem nasel pouze verzi pro OSC,ale to asi nebude kompatibilni,ze? Chci to do ZC137Moc dik.
Zasláno: 17:35 4.3.2007
|
|
Přenos
|
||
||
|---|---|---|
Členem od:
23:10 26.10.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1002997
![]() |
skus tady:
http://www.zencart.cz/modules/newbb/viewtopic.php?post_id=10031#forumpost10031 kdyby to nefachalo, tak ti pošlu ten svůj zip, ten je v pohodě
Zasláno: 17:44 4.3.2007
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
Pokročilý
![]()
Členem od:
9:16 26.2.2007 Skupina:
58
![]() |
Fakt to nejde....tento odkaz jsem uz zkousel taky a neuspesne.
![]()
Zasláno: 17:56 4.3.2007
|
|
Přenos
|
||
||
|---|---|---|
|
Pokročilý