Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Chyba v column grid layoutu, rozhozený vzhled |
||
---|---|---|
Pokročilý
Členem od:
23:15 7.2.2007 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
64
|
Zdravím, mám problém. Když se na stránce s column grid zarovnáním zobrazí 3-více produktů je vše ok... ve chvíli, kdy se na stránce zobrazí méňě jak 3 produkty, celý se to rozhodí a nedá se s tim nic dělat.. Mám verzi zencart 137... Nevíte někdo co s tím? nechce se mi zbytečně přecházet na 135 kde je porblém částečně vyřešen... Vše názorně dokumentují přiložené obrázky..
Je to nějaký divný.. modul je taky poslední, pro 137.. díky, koozle Připojit soubor: 1produkt.jpg (40.49 KB) 2podukty.jpg (66.51 KB) 4podukty.jpg (125.63 KB) 1produkt_s pozadim.jpg (75.02 KB) 4produkty_s pozadim.jpg (150.60 KB)
Zasláno: 22:06 15.4.2007
|
|
Přenos |
Re: Chyba v column grid layoutu, rozhozený vzhled |
||
---|---|---|
Pokročilý
Členem od:
23:15 7.2.2007 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
64
|
čau, opravy jsou akorát na 1.3.7.. myslíte, že se vyplatí na ni přejít? díky koozle..
Zasláno: 13:57 24.4.2007
|
|
Přenos |
Re: Chyba v column grid layoutu, rozhozený vzhled |
||
---|---|---|
Moderátor
Členem od:
8:10 31.10.2006 Bydliště Blava né?
Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1017
|
toto rozhodenie, však nemá nič spoločné s verziou zenu a verziou column layout grid, problém je ten, že šírka div je prepočítavaná, to znamení, že sa to správa presne tak ako má...
skús hľadať, už sa to tu riešilo, dá sa to vyriešiť rôznymi spôsobmi a niektoré tu boli popísané... konkrétne ide o tuto časť:
Zasláno: 14:16 24.4.2007
|
|
Můžete prohlížet témata.