Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Hromadné zrušení slev |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
10:18 28.10.2006 Bydliště Turnov
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
104
|
Zdravím,
nemohu to tu nikde najít a je mi divné, že to tu nikdo neřešil. Mám slevy v %, které jsem naimportoval přes EP pomocí sloupečku special price. Nyní potřebuji ty slevy změnit, nebo úplně zrušit, ale nejde to. Když dám ve sloupci special price vyšší cenu, než je tam nyní, tak se na shopu nic nezmění. Ještě jedna zvláštnost, na jednom webu mi úprava cen funguje a na druhém ne. EP mi u položek napíše updated, ale na shopu se nic nezměnilo... Mockrát díky za každou radu...
Zasláno: 11:14 18.5.2010
Editováno Mr.Bean ze dne 18. 5. 2010 11:51:43
|
|
Re: Hromadné zrušení slev |
||
---|---|---|
Webmaster
Členem od:
22:00 29.8.2005 Bydliště Brno
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
2124
|
Tohle jsem nikdy neřešil. Ale jen na okraj, nejsou slevy jako slevy. Jsou i výprodeje a akční nabídky na celé kategorie. Nemůže to být v tom? V EP se myslím řeší jen slevy na konkrétní zboží.
Není problém ve formátování?
Zasláno: 14:57 18.5.2010
|
|
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
Skupina:
104
|
Citát:
No, výprodeje jsem nikdy nepoužíval. Teď jsem přišel na takovou zajímavost, mám dva podobné shopy, na stejném hostingu, použiji stejný soubor EP pro aktualizace databáze, na jednom shopu se mi ceny aktualizují, na druhém nikoliv a ve výpisu mi to hodí tyhle hlášky: SKIPPED! - Model: 1_01.01 - specials price higher than normal price... SKIPPED! - Model: 1_30.356 - specials price higher than normal price... SKIPPED! - Model: 2_01.01 - specials price higher than normal price... SKIPPED! - Model: 2_30.356 - specials price higher than normal price... SKIPPED! - Model: 3_01.01 - specials price higher than normal price... SKIPPED! - Model: 3_30.356 - specials price higher than normal price... SKIPPED! - Model: 4_01.01 - specials price higher than normal price... ...atd To znamená, že zen si myslí, že mám slevu s vyšší cenou než normální cenu, ale to není pravda. Fakt nevím co s tím, když na tom druhém shopu to jede, a jedná se o stejné zdražení...
Zasláno: 16:02 18.5.2010
|
|
||
---|---|---|
Webmaster
Členem od:
22:00 29.8.2005 Bydliště Brno
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
2124
|
Nemáš v každém shopu jinak pojmenovány sloupce? Že by byl problém např. ve skriptu se mi nezdá. Máš EP stejnou verzi? Stejné měny? Parametry? Fakt tipuji.
Zasláno: 20:38 18.5.2010
|
|
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
Skupina:
104
|
Tak už jsem na to přišel.
Na tom shopu, co mi nejede import, mám nastaveno malé číslo délky názvu zboží na Varchar v databázi, takže se zboží neaktualizuje...
Zasláno: 8:20 22.5.2010
|
|
Můžete prohlížet témata.