Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
safe_mode |
||
|---|---|---|
|
Pokročilý
![]()
Členem od:
20:33 7.4.2008 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
62
![]() |
Jak moc vadí že na hostingu nemám nastaven safe_mode na OFF a je to nastaveny na ON?Budu s tím mít nějaký problémy? U sebe na pc, ze kterýho to budu kopírovat mám nastaveno save_mode=ON...
Zasláno: 22:30 17.4.2008
|
|
|
Přenos
|
||
Re: safe_mode |
||
|---|---|---|
|
Guru
![]()
Členem od:
20:29 7.12.2005 Bydliště Plzeň
Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
990
![]() |
Na odzkoušení je možné safe_mode OFF použít. Pro ostré nasazení nedoporučuji. Některé funkce nemusí být dostupné, nemusí fungovat některá rozšíření, některá ani fungovat nemohou.
Probíralo se to tady už hodněkrát, stačí zadat do vyhledávání "safe_mode". Osobně bych se s hostingem se safe_mode ON nezdržoval. Většina serverů se safe_mode ON má i další omezení a u Zen Cartu je to sázka do loterie, co z toho bude právě vadit. Pokud nechceš pořád řešit nějaké problémy, buď si vyber hosting se safe_mode OFF, nebo alespoň takový, na kterém už někdo ZenCart úspěšně provozuje.
Zasláno: 1:42 18.4.2008
|
|
|
|
||
Re: safe_mode |
||
|---|---|---|
|
Pokročilý
![]()
Členem od:
10:15 2.2.2008 Bydliště Mělník
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
62
![]() |
Můj shop s parfemama jede vpohode. Jedine co skutecne muze blbnout je imagehandler pokud chces zoom obrazku tak to mozna nepude ale nevim.
Me maka: xml generator, lightbox, google sitemas generator, image handler bez nahledu obrazku ciste jen cache nacitani, seo urls, nicmene se spoustou veci je skutecne problem a je lepsi safe mode off. Nektere hostingi odmitaji tento mod vypnout na ty bych se rovnou vyprdnul. Ja sam mam ted na rok zaplaceno ale pak prejdu na muj nyni velice oblibeny a cenove nejlepsi vshosting.cz safe mode off nastavi neni problem.
Zasláno: 14:16 18.4.2008
|
|
Přenos
|
||
Můžete prohlížet témata.