Registrovat    Přihlášení
Domů Odkazy Fórum Ke stažení Web hosting Registrace do katalogů
Přihlásit
Jméno:

Heslo:

Pamatuj si mně



Zapomenuté heslo

Nová registrace
Partner a hosting webu
zserver.cz
Spolupráce
Odkazy
česká sociální síť rexVoX.com
Informace a projekty na rodinné domy naleznete v našem blogu.

Navštívit můžete také pasivní rodinné domy - dřevostavby, kde naleznete informace o pasivních stavbách.

Odkazy.
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!



Kategorie a fóra

Prohlížení tohoto vlákna:   1 Anonymní uživatelé





set_time_zone?
Pokročilý
Členem od:
16:00 18.3.2007
Bydliště Zlín
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 42
Nepřipojen
Ahoj, V logu mi systém stále píše chybu ve smyslu nastavení časového pásma, ale nějak nevím, co s tím provést, může prosím někdo poradit?

Přesné znění je:
putenv() called at [/hosting/www/domain.cz/includes/extra_configures/set_time_zone.php:33]
#2 include(/hosting/domain.cz/includes/extra_configures/set_time_zone.php) called at [/hosting/domain.cz/includes/application_top.php:144]
#3 require(/hosting/domain.cz/includes/application_top.php) called at [/hosting/domain.cz/index.php:26]

[24-Mar-2017 19:05:19 Europe/Prague] PHP Warning: putenv() has been disabled for security reasons in /hosting/domain.cz/includes/extra_configures/set_time_zone.php on line 33


Děkuji mnohokrát!

Zasláno: 24.3. 19:27
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: set_time_zone?
Guru
Členem od:
12:54 19.9.2006
Bydliště Mikulov
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Vývojáři
Příspěvky: 1407
Nepřipojen
to máš čistý ZC nebo to naběhlo až s nějakým modulem. putenv() bývá standartně vypnutý protože by přes něj mohl být puštěn škodlivý kód (za určitých podmínek).

Zasláno: 24.3. 21:49
_________________
Vývoj software a poradenství, import/export a jiné | Odborné knihy, naučné knihy | Textilní dorty a dárky
<<než něco uděláš, ZÁLOHUJ E-SHOP !!!>>
<<než se zeptáš, projdi si fórum... třeba to už někdo řešil a vyřešil>>
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: set_time_zone?
Pokročilý
Členem od:
16:00 18.3.2007
Bydliště Zlín
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 42
Nepřipojen
Je to od novoty. Tak mě napadlo, příjde mi, že se v ZC vcelku orientuješ, děláš i zakázkové úpravy? Upřímně, naposledy jsem se v ZC šťoural ještě ve verze 139, kdy jsem si 90% udělal sám, ale je to 10 let a teď už si na to netroufám, navíc v 1.5.5 je to opět trochu jiné, tak řeším úpravy s adminami ze zahraničí, ale někdy je to složité, navíc, když nerozumí Českým normám apod. Je-li to možné, prosím Tě o zkontaktování na můj mail darkmen@seznam.cz, rád bych opět řešil úpravy s někým, kdo zná ĆR poměry a hlavně komunikuje v našem časovém pásmu. Samozřejmě za úplatu, zdarma dnes už nic nečekám, to je jasné...

Díky, Radek

Zasláno: 25.3. 1:48
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos






Můžete prohlížet témata.
Nemůžete zakládat nová témata.
Nemůžete odpovídat na příspěvky.
Nemůžete editovat Vaše příspěvky.
Nemůžete mazat Vaše příspěvky.
Nemůžete přidávat nové ankety.
Můžete hlasovat v anketách.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům.
Nemůžete přispívat bez schválení.

[Rozšířené hledání]





Zen-Cart ke stažení

Vyšel nový Zencart 1.5.0

Originální moduly můžete stahovat na
www.zen-cart.com

Reklama
Nejaktivnější autoři
1 Melodic
Melodic
1002993
2 Kozoroh
Kozoroh
2121
3 JardaR
JardaR
1887
4 garden
garden
1407
5 Nismo
Nismo
1389
6 hbxx 1131
7 jandik01
jandik01
1069
8 PeterB
PeterB
1017
9 Dedek
Dedek
990
10 bambulko
bambulko
775