Registrovat    Přihlášení
Domů Odkazy Fórum Ke stažení Web hosting Registrace do katalogů
Přihlásit
Jméno:

Heslo:

Pamatuj si mně



Zapomenuté heslo

Nová registrace
Partner a hosting webu
zserver.cz
Spolupráce
Odkazy
česká sociální síť rexVoX.com
Informace a projekty na rodinné domy naleznete v našem blogu.

Navštívit můžete také pasivní rodinné domy - dřevostavby, kde naleznete informace o pasivních stavbách.

Odkazy.
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!



Kategorie a fóra

Prohlížení tohoto vlákna:   1 Anonymní uživatelé





Super orders pro 1.5.5
Guru
Členem od:
12:14 20.4.2007
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 171
Nepřipojen
Prosím, nemá někdo k dispozici fungující modul Super Orders pro verzi 1.5.5. ?
Předem děkuji :)

Zasláno: 11.3. 11:54
_________________
Ifča
--------------------------------------------
http://www.granulky.cz/
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Super orders pro 1.5.5
Guru
Členem od:
12:54 19.9.2006
Bydliště Mikulov
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Vývojáři
Příspěvky: 1407
Nepřipojen
no, podle některých na EN foru to má fungovat. otázka prý je s čím a na jaký verzi. ja osobne to nezkousel, protoze to uz nepouzivam od 1.5.1, prinaselo to dost problemu. jediné co mohu doporučit, pokud máš možnost, udělat čistou instal zenu a do toho podle navodu dat SuperOrders. buďto pujde/nepujde. až pak do toho dávat ostatní. otázka ještě je k čemu to potřebuješ? je SO pro tebe důležité? pokud není tak se toho zbav.

Zasláno: 22.3. 21:56
_________________
Vývoj software a poradenství, import/export a jiné | Odborné knihy, naučné knihy | Textilní dorty a dárky
<<než něco uděláš, ZÁLOHUJ E-SHOP !!!>>
<<než se zeptáš, projdi si fórum... třeba to už někdo řešil a vyřešil>>
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Super orders pro 1.5.5
Guru
Členem od:
12:14 20.4.2007
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 171
Nepřipojen
Zdravím :)
No důležité to pro mě je. Ve starém (1.3.9) jsem to měla a s menšími úpravami jsem měla editaci objednávek, přidávání zboží, rozdělení, tisk faktur.
Teď když to předělávám do nového (1.5.5.) je to ten největší oříšek...

Nevím co bude fungovat a co bude lepší...
1) do čisté instalace 1.5.5. jsem instalovala SO poslední pro verzi 1.5., ale nemělo to editaci, takže jsem musela doinstalovat i editaci - vyšlo z toho něco co bude chtít hóóódně velký zásah a na to já nestačím... má to jiné soubory než starý SO, nemá to super_invoice, super_edit, super_orders...

a nebo druhá možnost

2) nainstalovat si SO pro verzi 1.3.9 - myslím že tu byl zmiňovaný SO 1.3. (nebo 1.2)
a zkusit to zda to nepojede pod zencart 1.5.5.

nebo prostě soubory co mám ve verzi zenu 1.3.9 natvrdo zkopírovat do zenu 1.5.5. :D - to asi nepojede vůbec :D

fakt nevím.... :(

Popasovali jste se s tím někdo?
Upravit nový SO pro 1.5.5 nebo raději zapasovat do nového zenu ten starý SO..... ????

Iva

Zasláno: 23.3. 10:59
_________________
Ifča
--------------------------------------------
http://www.granulky.cz/
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Super orders pro 1.5.5
Pokročilý
Členem od:
16:00 18.3.2007
Bydliště Zlín
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 42
Nepřipojen
Ahoj, ano, mám super orders nainstalován na 1.5.5e a funguje,
Zrovna teď doinstalovávám Tracking a reward points, což mi nyní udělalo drobnou neplechu, násobí se mi DPH. Místo 21% to píše 46,41%... tedy trochu tápu, kde se mi to tam dostává, ale podle
všecho by měla i tato kombinatorika modulů fungovat bez problémů.

K reakci před tebou, jaké si měl problémy se Super Orders a proto doporučuješ nepoužívat? Děkuji

Zasláno: 24.3. 12:39
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Super orders pro 1.5.5
Guru
Členem od:
12:54 19.9.2006
Bydliště Mikulov
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Vývojáři
Příspěvky: 1407
Nepřipojen
pro někoho je dobré, pro někoho už postrádá smysl. je to ve spojeni order edit, změny v order (až někdy nešťastně řešené propojení), special upravy (pro dopravu, chyby v SO a nedotažené věci jak by jeden řekl). ten kdo řeší objednávky externě třeba v POHODA, FLEXIBEE atp. tak SO postrádá smysl. pokud by byl celý koncept SO předělán na plnohodnotnou editaci objednávek a nebylo tolik chyb (nebo spíše nedořešených věcí), pak je to o něčem jiném. ale k tomu má hodně daleko. možná těm venku to stačí a nepotřebují řešit věci které se musí řešit v ČR. mne to dříve až tak něpřišlo, ale jakmile jsme začal řešit pro někoho dph, editaci, zasilkovnu, poštu, ppl pak to začalo lézt na povrch. pro jednoduché použití, je to dobré (ale i tak to chce sem tam upravy) a bohatě stačí. jak psala Ifča, jí to asi stačí k tomu co potřebuje. nám už ne.

ale dobrá editace objednávek je něco co by ZC potřeboval jako sul. protože co si budem povídat, tohle má ZC dost v mínusu. a SO to nevytrhne ikdyž pokus je to dobry.

A proč SO nepoužívám. data dnes taháme nahoru dolu mezi POHODA a ZENCART a při tvorbě proramu pro dalkovou obsluhu adminu bez prohlížeče (program pod windows. kdyby někdo nevěděl může se mrknout) sem došel na to, že SO je zbytečně propletenej až nelogicky a zbytečně těžkopádný pro další přidávání funkcí nebo propojení. Myslím že dost věc se přeneslo ještě do poslední verze bez oprav. v té době jsem byl nucen skoro do detailu rozebral vlastně order. protože moje editace počítala se vším co v té době bylo možné. počítání +- zboží, kusy, ceny, slevy, kupony, dph, odpisy sklad, doprava, adresy, mejla atp. . ale byl to program šitý jen pro nás z několika důvodů vůči účetnímu softu. dneska se na to už taky dívám trochu jinak a kdyby bylo více času tak se asi do toho order pustim znovu a trochu jinak než před lety. muselo by se to udělat uplně od podlahy a z gruntu.

až budete mít order, edit order, super order pohromadě i s dalšíma modulama tak si schválně zkuste dávat zboží nebo dopravu či kupony nebo slevu a jestli vám to bude počítat dph na haléře dobře i včetně plateb (přidávat a odebírat). pokud máet definované dph. můj odhad, budete mít v tom binec, protože né všechny hodnoty v tom zadáte nebo se spočítají v logice věci. něco zadáváte s dani něco bez daně, něco nezadáte takže se musí prvně spočítat kolik to vlastně je a už tohle je chyba.
je mi jasné že se mnou nemusíte souhlasit, ale časem na to člověk přijde že pro složitější úkony a hlavně jednoduché zadávání to prostě není. dá se SO používat ale má to svá ALE

Zasláno: 24.3. 21:41
_________________
Vývoj software a poradenství, import/export a jiné | Odborné knihy, naučné knihy | Textilní dorty a dárky
<<než něco uděláš, ZÁLOHUJ E-SHOP !!!>>
<<než se zeptáš, projdi si fórum... třeba to už někdo řešil a vyřešil>>
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos






Můžete prohlížet témata.
Nemůžete zakládat nová témata.
Nemůžete odpovídat na příspěvky.
Nemůžete editovat Vaše příspěvky.
Nemůžete mazat Vaše příspěvky.
Nemůžete přidávat nové ankety.
Můžete hlasovat v anketách.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům.
Nemůžete přispívat bez schválení.

[Rozšířené hledání]





Zen-Cart ke stažení

Vyšel nový Zencart 1.5.0

Originální moduly můžete stahovat na
www.zen-cart.com

Reklama
Nejaktivnější autoři
1 Melodic
Melodic
1002993
2 Kozoroh
Kozoroh
2121
3 JardaR
JardaR
1887
4 garden
garden
1407
5 Nismo
Nismo
1389
6 hbxx 1131
7 jandik01
jandik01
1069
8 PeterB
PeterB
1017
9 Dedek
Dedek
990
10 bambulko
bambulko
775