Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Zobrazování ve Firefoxu |
||
---|---|---|
Expert
![]() ![]() Členem od:
10:13 23.6.2011 Bydliště brno
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
75
![]() |
Zdravím,
mám problém se zobrazování obchodu v prohlížečích. Když css obchodu nastavím podle toho, co vidím v Exploreru, vypadá to dobře v Exploreru a Google Chrome, ale v Mozzile je to rozházené. Když nastavím css podle Mozzily, vypadá to dobře v Mozzile, ale v Exploreru a v Chromu je to pak rozházené (v obou stejně) Viz obrázky. Zkrátka v Exploreru a Chromu to vypadá vždycky stejně, ale v Mozzile jinak. Kde může být chyba? Díky
Zasláno: 15:15 7.9.2015
|
|
![]() |
Re: Zobrazování ve Firefoxu |
||
---|---|---|
Expert
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
75
![]() |
Jen ještě doplním:
Vyzkoušel jsem to na několika počítačích, tabletech i telefonech a výsledek stále stejný. Obchod (www.blackfun.cz) je momentálně v CSS zarovnán podle Firefoxu a i v telefonech se zobrazuje špatně. Když jej v CSS zarovnám podle Exploreru (tedy tak, aby to v Exploreru vypadalo tak, jak chci), tak se pak zobrazuje správně i v Chromu, telefonech a tabletech, jen v tom po...raném Firefoxu je to špatně. Proč?!
Zasláno: 18:11 7.9.2015
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
21:36 5.12.2008 Skupina:
746
![]() |
Protože celý levý sloupec máš jako buňku tabulky, tak si musíš css napsat tak, aby všechny prohlížeče chápaly, že mají obsah té buňky zarovnat nahoru.
Edit: Mimochodem tvůj obrázek na pozadí má 1.3MB a celý je to uplně děsně zprasený, měl by sis dát víc práce.
Zasláno: 23:10 7.9.2015
|
|
Shopy: www.centrum-matraci.cz Když máš nápad, o kterém si myslíš, že by mohl fungovat, zřejmně by mohl fungovat, ale to se nedozvíš dokud ho ze 100% nezrealizuješ. Takže to prostě udělej !!! .... a pokud se to týká webu, tak ho hlavně předem zazálohuj :) |
||
![]() |
||
---|---|---|
Expert
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
75
![]() |
Díky za info, ale levý sloupec je v tabulce přímo od Zencartu, já jsem ji tam nijak nepřidával.
Zasláno: 6:54 8.9.2015
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
21:36 5.12.2008 Skupina:
746
![]() |
To je jedno jestli je tam od dědy mráze, nebo santy, musíš ho ostylovat podle toho, že je buňkou tabulky a taky si ho najít ve zdrojáku a ošetřit.
Zasláno: 10:12 8.9.2015
|
|
Shopy: www.centrum-matraci.cz Když máš nápad, o kterém si myslíš, že by mohl fungovat, zřejmně by mohl fungovat, ale to se nedozvíš dokud ho ze 100% nezrealizuješ. Takže to prostě udělej !!! .... a pokud se to týká webu, tak ho hlavně předem zazálohuj :) |
||
![]() |
||
---|---|---|
Expert
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
75
![]() |
Tak už to mám.
Chyba byla samozřejmě v CSS, ale měl jsem špatně ostylovaný obsah stránky jako takové (#contentMainWrapper), přímo v tom levém sloupci chyba nebyla. Ale nasměroval jsi mě, díky moc!
Zasláno: 20:16 8.9.2015
|
|
![]() |
Můžete prohlížet témata.