Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Re: Define page generator |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
9:44 19.3.2010 Bydliště ČR
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
173
![]() |
Citát:
No jo, když já hledám generator, tak těžko najdu creator ![]() ![]() edit: jen pro upřesnění, ten generátor co jsem používal, byl externí program, nikoliv skrip přímo do adminu zenu.
Zasláno: 16:44 4.12.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
![]() Členem od:
23:10 26.10.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1002997
![]() |
pozor aby jste nemluvili každý o něčem jiném, existuje jak Page Creator, tak i Page Generator....
![]() edit: už je to tady... ![]()
Zasláno: 16:44 4.12.2010
|
|
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
173
![]() |
Aha
![]() ![]() edit: tak jsem našel generator a zjistil jsem, že je to ten, co už jsem zkoušel, co generuje názvy s podtržítky místo pomlčkami ![]() ![]() edit2: stačilo v page_creator upravit položku max. lenght ![]() Tak díky všem za účast a otevření očí ![]()
Zasláno: 17:12 4.12.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
173
![]() |
Tak jsem jásal předčasně
![]() ![]()
Zasláno: 17:44 4.12.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
21:36 5.12.2008 Skupina:
744
![]() |
prověř languages/czech/html_includes, u adresáře a podadresářů práva zápisu a přítomnost těch souborů v podadresářích template které používáš.
Zasláno: 17:55 4.12.2010
|
|
Shopy: www.dum-matraci.cz , www.centrum-matraci.cz , www.hubert-hunting.cz Když máš nápad, o kterém si myslíš, že by mohl fungovat, zřejmně by mohl fungovat, ale to se nedozvíš dokud ho ze 100% nezrealizuješ. Takže to prostě udělej !!! .... a pokud se to týká webu, tak ho hlavně předem zazálohuj :) |
||
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
173
![]() |
No soubor /includes/languages/czech/html_includes/classic/define_xxx-xxx-xxx.php po editaci přes editor uživatelských stránek obsahuje nadefinovaný text. Tak jsem z toho jelen, proč se nechce zobrazit. Atributy zmíněných adresářů jsou 755, je to v pořádku?
Zasláno: 18:25 4.12.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
744
![]() |
Máš ho i přímo v html_includes ? Ne až v classic ale o složku výš ? Při generování nastav u všech složek, do kterých se má generovat 777, včetně složky includes/languages/czech/html_includes, přímo v ní se musí ten soubor s pomlčkami v názvech objevit, může být prázdný a jeho stejnojmenná kopie s textem až v podsložce classic
Zasláno: 18:46 4.12.2010
|
|
Shopy: www.dum-matraci.cz , www.centrum-matraci.cz , www.hubert-hunting.cz Když máš nápad, o kterém si myslíš, že by mohl fungovat, zřejmně by mohl fungovat, ale to se nedozvíš dokud ho ze 100% nezrealizuješ. Takže to prostě udělej !!! .... a pokud se to týká webu, tak ho hlavně předem zazálohuj :) |
||
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
173
![]() |
Tak ani prd
![]()
Zasláno: 19:25 4.12.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
744
![]() |
zkus vygenerovat něco kratšího
Zasláno: 19:29 4.12.2010
|
|
||
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
744
![]() |
Zkontroluj 777 u těchto složek (potažmo přítomnost souborů):
includes/extra_datafiles/ includes/templates/template_default/templates/ includes/languages/czech/ includes/languages/czech/html_includes/ includes/modules/pages/
Zasláno: 19:48 4.12.2010
|
|
||
![]() |
Můžete prohlížet témata.