Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Re: 2 shopy...teplate na diskusiu |
||
---|---|---|
Expert
![]() ![]() Členem od:
10:33 3.2.2007 Bydliště KE, PO, Nemcovce
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
81
![]() |
Lioness,máš pravdu, skôr bymalo byť stickers...ale je to nejak extra podstatné?? Wital tiež nie je žiadne slovo,pokiaľ sa nemýlim, a nikomu to zatiaľ nevadi...
Kozoroh, ja som hrdý na to,že sa mi túgrafiku podarilo aspoň takto urobiť. no ale ktirika niekedy nezaškodí. pracujem na novom vzhľade,tak uvidíme,ktorý nakoniec použijem ![]()
Zasláno: 11:29 31.8.2010
|
|
wirer.san-vin.com - moja jednoduchá stránka ![]() wirer.san-vin.com/eshop - len také blbnutie, snaha o vlastný shop eshop.san-vin.com - zen 1.3.8 slovenčina 1.3.9c - zatiaľ neoficiálna slovenské tlačítka |
||
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
10:42 1.8.2007 Skupina:
382
![]() |
Citát:
To je podle mě absolutně zcestná myšlenka. Zvlášť pokud někdo začíná tak se potřebuje dozvědět, jestli vůbec jde správnou cestou nebo ne. On nepotřebuje pochválit že zvládnul nainstalovat systém, to vidí sám. Potřebuje zjistit jestli to o co se snaží je dobré nebo ne. Pochválit "za to že to dokázal" se můžou puberťáci tvořící blogísek o své oblíbené TV hvězdě - tam nesejde na vzhledu a počítá se jen počet blikajících obrázků, hýbací pozadí a co nejvíc fotek milované hvězdy. Jakékoliv takové dílko je COOL, a boží. Ale tady jde přece o podnikání a obchod, teoreticky o způsob obživy do budoucna.
Zasláno: 14:40 31.8.2010
|
|
||
---|---|---|
Webmaster
![]() ![]() Členem od:
22:00 29.8.2005 Bydliště Brno
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
2124
![]() |
Já ti tvůj názor neberu, ale mám svůj. Také to co napíši nesmíš brát doslova, viz. "nechtěj kritiku". Bylo to myšleno, že se nesmí divit, když zde jsou samí umělci.
Ale kritika stylu "máš to nahovno" ho akorát odradí od nějakého snažení.
Zasláno: 15:01 31.8.2010
|
|
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
15:11 16.2.2010 Bydliště Plzeň
Skupina:
260
![]() |
Citát:
V podstatě máš pravdu, to máš jako hodinky a holinky, oboje se natahuje ![]()
Zasláno: 15:50 31.8.2010
|
|
Jsem lev samotář.............takže nesahat a hlavně nekrmit! Motto: Carpe diem www.benovoletadylka.cz www.t-rexforum.cz Teď se o nás stará Melodic, protože pořád někde lítáme, takže pokud se vám něco u nás nelíbí obraťte se přímo na něj a on si to s vámi vyřídí. :) |
||
![]() |
||
---|---|---|
Expert
![]() ![]() Členem od:
10:33 3.2.2007 Bydliště KE, PO, Nemcovce
Skupina:
81
![]() |
keď ste mi už tak skritizovali http://wirer.san-vin.com/obchod , čo konkrétne sa vám na tom nepáči?? aby som sa prípadne vyvaroval chýb pri inom template...
čo sa týka PlotterSticks, to mi až tak nesúri...ale i tu môžte písať,čo vám nevyhovuje...či je to farebná kombinácia, či rozloženie jednotlivých prvkov atď....
Zasláno: 20:15 31.8.2010
|
|
wirer.san-vin.com - moja jednoduchá stránka ![]() wirer.san-vin.com/eshop - len také blbnutie, snaha o vlastný shop eshop.san-vin.com - zen 1.3.8 slovenčina 1.3.9c - zatiaľ neoficiálna slovenské tlačítka |
||
![]() |
||
---|---|---|
Webmaster
![]() ![]() Členem od:
22:00 29.8.2005 Bydliště Brno
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
2124
![]() |
... jsem tě varoval :)
Zasláno: 21:20 31.8.2010
|
|
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
22:32 11.7.2007 Skupina:
305
![]() |
-o hornom menu som už písal
-máš tam milión farieb, nedrží to pokope -kontrast, biely text na oranžovom pozadí mi ťahá oči, takisto v detaile produktu - modrý text na bielom pozadí -ikony v ľavom menu - narátal som 4 druhy! v spodnom boxe, to je nejaká machuľa či co. -jediné čo sa mi ako tak páči sú tlačítka, ale aj tam máš zle orezané šípky - sú nejaké kostrbaté. skús pozrieť nejaké templaty, a sám posúď v čom asi robíš chybu.
Zasláno: 21:44 31.8.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
![]() Členem od:
23:10 26.10.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1002997
![]() |
a pravé sideboxy nemáš zarovnané s horným menu...
farebné je to ako papagáj a kontrasty sú strašné, svetlé písmo na svetlom podklade, hover v kategóriach apod. ... presne ako písal vlados03.
Zasláno: 22:14 31.8.2010
|
|
Můžete prohlížet témata.