Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
modul pre veľkoobchod |
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
10:55 15.6.2010 Bydliště SR
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
16
![]() |
pozdravujem,
existuje nejaky modul, pomocou ktoreho budem zadavat 2 ceny ku kazdej polozke ? jedna pre klasickych zakaznikov - ako doteraz, standard .. a druhu cenu by videla len urcita skupina ludi - velkoobchodni odoberatelia. riesili sa tu podobne veci ale nebolo to to, co ja potrebujem. Stretol sa s tym niekto ?
Zasláno: 0:21 3.8.2010
|
|
![]() |
Re: modul pre veľkoobchod |
||
---|---|---|
![]() Členem od:
23:10 26.10.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1002997
![]() |
myslím že je to Group Pricing - 4 rôzne ceny k produktu
Zasláno: 8:33 3.8.2010
|
|
||
---|---|---|
Webmaster
![]() ![]() Členem od:
22:00 29.8.2005 Bydliště Brno
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
2124
![]() |
Případně Dual pricing. Mám pocit, že rozdíl ve způsobu udělování slev, ale už si to nepamatuji. Jestli je Group Pricing stejné jako Dual pricing s rozdílem počtu skupin, resp. cen, tak bude lepší. Na zencart.com to bude popsáno.
Zasláno: 9:11 3.8.2010
|
|
||
---|---|---|
Expert
![]() ![]() Členem od:
12:18 17.6.2006 Skupina:
75
![]() |
Ahoj,
jednozančně doporučuju Group Pricing per Item (http://www.zen-cart.com/index.php?main_page=product_contrib_info&products_id=256). Lze zadat cenu pro každou skupinu zvlášť, ceny jsou vidět po přihlášení.
Zasláno: 10:35 9.8.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Pokročilý
![]() ![]() Členem od:
22:24 20.5.2007 Bydliště Jirkov
Skupina:
46
![]() |
Citát:
a co ti to udělá když je na zboží sleva. mě to zobrazí cenu pro danou skupinu přeškrtlou a puvodní slevu pořád platnou, pak to hodí sleva - 35% , takže přirážku a to jak na kartě tak i v přehledu. v košíku už je ale vše jak má být, ale pořádně to mate zákazníky poraďte co s tím, aby to dalo přednost ceně pro skupinu?
Zasláno: 16:50 22.11.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
21:36 5.12.2008 Skupina:
744
![]() |
Podle mě je u velkoobchodu mnohem vhodnější, když cena (sleva) je navázaná na zákazníka, než na zboží.
Zasláno: 16:53 22.11.2010
|
|
Shopy: www.dum-matraci.cz , www.centrum-matraci.cz , www.hubert-hunting.cz Když máš nápad, o kterém si myslíš, že by mohl fungovat, zřejmně by mohl fungovat, ale to se nedozvíš dokud ho ze 100% nezrealizuješ. Takže to prostě udělej !!! .... a pokud se to týká webu, tak ho hlavně předem zazálohuj :) |
||
![]() |
||
---|---|---|
Pokročilý
![]() ![]() Členem od:
22:24 20.5.2007 Bydliště Jirkov
Skupina:
46
![]() |
no já to mám takhle:
běžný ceník: doporučená cena: 180,- Kč ( přeškrtnuté ) vaše cena: 149,- Kč Ušetříte: 17% z ceny velkoobchod: cenová skupina A 112,- Kč cenová skupina B 109,- Kč ------------------------------ po přihlášení jako zákazník ve skup A: zobrazí cena 112,- Kč ( přeškrtnutá ) sleva z běžného ceníku 149,- Kč (ta tam nemá být) Ušetříte: - 25% z ceny (tedy přirážka) ------------------------------------------------ v košíku je zobrazená cena ovšem 112,- Kč (správně) co s tím?
Zasláno: 19:01 22.11.2010
|
|
![]() |
Můžete prohlížet témata.