Registrovat    Přihlášení
Domů Odkazy Fórum Ke stažení Web hosting Registrace do katalogů
Přihlásit
Jméno:

Heslo:

Pamatuj si mně



Zapomenuté heslo

Nová registrace
Partner a hosting webu
zserver.cz
Spolupráce
Odkazy
česká sociální síť rexVoX.com
Informace a projekty na rodinné domy naleznete v našem blogu.

Navštívit můžete také pasivní rodinné domy - dřevostavby, kde naleznete informace o pasivních stavbách.

Odkazy.
Outlook CRM

Pro efektivní komunikaci i vedení projektů doporučujeme eWay-CRM.

IMac

Potřebujete nový pracovní počítač? Apple iMac bude nejlepší volbou!

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!



Kategorie a fóra

Prohlížení tohoto vlákna:   1 Anonymní uživatelé



« 1 (2) 3 »


Re: www.touch-it.cz
Webmaster
Členem od:
20:40 29.8.2005
Bydliště Osík City
Skupina:
Administrátoři
Vývojáři
Příspěvky: 1070
Nepřipojen
pokud ne tak vymaž ten alt
define('HEADER_ALT_TEXT', ''); takhle a v tom logu nech jen 1 - prostě to kontroluje obsah toho pole a já to nevěděl sry a mělo by to fungovat

Zasláno: 21:57 26.5.2006
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: www.touch-it.cz
Webmaster
Členem od:
21:08 29.8.2005
Bydliště Louny
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 1888
Nepřipojen
Jo tak s těmi mými údaji je to tak, že ty správné bez mých údajů jsou v adresáři classic. Ty o úroveň výš je mají. Jsem si to neuvědomil, protože u mě se berou z toho classic a používám upravený standartní templat.

Zasláno: 21:59 26.5.2006
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: www.touch-it.cz
Expert
Členem od:
14:50 20.5.2006
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 82
Nepřipojen
Citát:

jandik01 napsal/a:
jj teď jsem nato koukal chyba byla v mé radě
tohel je špatně define('HEADER_LOGO_IMAGE', '');

musí tam být něco zadáno třeba
define('HEADER_LOGO_IMAGE', '1'); ale bude ti to vypisovat alt obrázku - budeš natom pozadí používat nějaké svoje logo?


urcite tam budu mit logo, ale budu tam davat casem flash aby ta obrazovecka blikala a najizdeli tam urcite obrazky..., ale toto me zas tak netlaci, jde mi spis o to, aby dole nebylo to uvod a nebyl tam videt ten background a pak jeste ten bod 4.

Zasláno: 22:00 26.5.2006
_________________
my eshop
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: www.touch-it.cz
Expert
Členem od:
14:50 20.5.2006
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 82
Nepřipojen
Citát:

JardaR napsal/a:
No mě se pořád nezdá ten obchod celkově. Jakou používáš verzi zenu a jakou češtiny?


verze posledni, a cestinu mi dal kamos...

Zasláno: 22:02 26.5.2006
_________________
my eshop
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: www.touch-it.cz
Webmaster
Členem od:
20:40 29.8.2005
Bydliště Osík City
Skupina:
Administrátoři
Vývojáři
Příspěvky: 1070
Nepřipojen
takže poslední úprava
define('HEADER_LOGO_IMAGE', 'logo.gif');

ale smaž ten soubor ze složky images

define('HEADER_ALT_TEXT', '')

nech zatím prázdnej a už by to sakra mělo jet

Zasláno: 22:13 26.5.2006
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: www.touch-it.cz
Webmaster
Členem od:
20:40 29.8.2005
Bydliště Osík City
Skupina:
Administrátoři
Vývojáři
Příspěvky: 1070
Nepřipojen
k 4 tohle ti dělá image handler mě to dělal taky

Zasláno: 22:17 26.5.2006
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: www.touch-it.cz
Webmaster
Členem od:
20:40 29.8.2005
Bydliště Osík City
Skupina:
Administrátoři
Vývojáři
Příspěvky: 1070
Nepřipojen
na 99,9% jsi nenakopíroval instalační soubory IH includes/templates/ze složky template_custom do složky templatu který používáš

Zasláno: 22:20 26.5.2006
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: www.touch-it.cz
Expert
Členem od:
14:50 20.5.2006
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 82
Nepřipojen
Citát:

jandik01 napsal/a:
na 99,9% jsi nenakopíroval instalační soubory IH includes/templates/ze složky template_custom do složky templatu který používáš


no tak bod 2 a 3 uz mam diky, jen se mi tam pise text,ale to uz jsi najdu diky moc...

se tice templatu jsem stahl tady jmenem future_zen a nakopiroval do slozky templates a pak zmenil v adminu

nebo se to ma delat nejak jinak..

Zasláno: 22:34 26.5.2006
_________________
my eshop
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: www.touch-it.cz
Webmaster
Členem od:
20:40 29.8.2005
Bydliště Osík City
Skupina:
Administrátoři
Vývojáři
Příspěvky: 1070
Nepřipojen
ale néééééé děláš to dobře (vím co používáš za template - jsem ho tam dával ne? :D ) jenže jsi asi nejdřív nainsatloval IH a pak až ten templat nebo jsi to tam nenakopíroval ,takže se koukni do includes/templates/future_zen/css/ a koukni zda tam máš soubor style_imagehover.css který je v instalaci zenu

pokud se to ani poté nerozběhne v administraci - nástroje - ih2 - ho odinstaluj - stáhni si tady z fora z topicu o 1.3 x ho ještě jednou a nech přepsat všechny soubory a pak ho v adminu nainstaluj znova

pokud to bude dělat i dál tak je chyba v templatu tak ho sbal a připíchni sem já ti nato kouknu, ale teď jsem si dosvého zenu hodil ten templat nakopíroval tam ten ccs soubor a jede mi to

Zasláno: 10:13 27.5.2006
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: www.touch-it.cz
Expert
Členem od:
14:50 20.5.2006
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 82
Nepřipojen
Citát:

jandik01 napsal/a:
ale néééééé děláš to dobře (vím co používáš za template - jsem ho tam dával ne? :D ) jenže jsi asi nejdřív nainsatloval IH a pak až ten templat nebo jsi to tam nenakopíroval ,takže se koukni do includes/templates/future_zen/css/ a koukni zda tam máš soubor style_imagehover.css který je v instalaci zenu

pokud se to ani poté nerozběhne v administraci - nástroje - ih2 - ho odinstaluj - stáhni si tady z fora z topicu o 1.3 x ho ještě jednou a nech přepsat všechny soubory a pak ho v adminu nainstaluj znova

pokud to bude dělat i dál tak je chyba v templatu tak ho sbal a připíchni sem já ti nato kouknu, ale teď jsem si dosvého zenu hodil ten templat nakopíroval tam ten ccs soubor a jede mi to


diky moc, nakopiroval jsem tam ten css a jede to v pohode on tam totis nebyl...

ted jdu zkusit to zalomeni te stranky aby nebyl dole ten obrazek jak jsi mi psal doufam ze to pujde

ale ten php soubor v tom templatu nema, mohu ho nakopirovat ze zakladni ho tempaltu do meho?

Zasláno: 12:09 27.5.2006
_________________
my eshop
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos



« 1 (2) 3 »



Můžete prohlížet témata.
Nemůžete zakládat nová témata.
Nemůžete odpovídat na příspěvky.
Nemůžete editovat Vaše příspěvky.
Nemůžete mazat Vaše příspěvky.
Nemůžete přidávat nové ankety.
Můžete hlasovat v anketách.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům.
Nemůžete přispívat bez schválení.

[Rozšířené hledání]


Odkazy



Zen-Cart ke stažení

Vyšel nový Zencart 1.5.0

Originální moduly můžete stahovat na
www.zen-cart.com

Reklama
Nejaktivnější autoři
1 Melodic
Melodic
1002997
2 Kozoroh
Kozoroh
2124
3 JardaR
JardaR
1888
4 garden
garden
1419
5 Nismo
Nismo
1389
6 hbxx 1131
7 jandik01
jandik01
1070
8 PeterB
PeterB
1017
9 Dedek
Dedek
990
10 bambulko
bambulko
775