Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
PPL a export zakazniku a objednavek do systemu PPL |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
16:35 5.3.2009 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
222
![]() |
Zdravim, potreboval bych nejaky script pro export zakazniku do CSV, ktery by odpovidal parametrum, ktere vyzaduje online system PPLka? Nasel jsem tady nekde export objednavek do csv, ale uplatnil bych spise export zakazniku, abych mohl u kazde zasilky nastavit parametry zvlast.
Mockrat diky za info.
Zasláno: 16:49 5.3.2009
|
|
![]() |
Re: PPL a export zakazniku a objednavek do systemu PPL |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
12:14 20.4.2007 Skupina:
172
![]() |
Dobrý den
![]()
Zasláno: 22:15 5.4.2009
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Webmaster
![]() ![]() Členem od:
20:40 29.8.2005 Bydliště Osík City
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
1070
![]() |
tohle umí exportovat zákazníky i s objednávkou Export Shipping Information v1.2.3 když si s tím budete "hrát" tak si zaškrtněte test mode - umí totiž rozlišovat nové a již exportované objednávky - třeba vám to k něčemu bude
a možná i tohle Quickbooks Customers Download
Zasláno: 20:03 6.4.2009
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
172
![]() |
Moc děkuji, vyzkouším
![]()
Zasláno: 21:01 6.4.2009
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
172
![]() |
Tak nakonec mě pomohl ten již zmiňovaný export objednavek do csv, moc děkuji autorovi
![]()
Zasláno: 16:03 9.4.2009
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
13:08 20.11.2006 Bydliště Štatl
Skupina:
189
![]() |
Ahoj, nerozepsal byste se někdo, jak funguje ten online systém PPLka?
Zasláno: 12:18 12.4.2009
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
172
![]() |
Prosím o pomoc...
Mám udělaný export do PPL, který funguje tak, že se naexportují objednávky do csv, prakticky ten co je tady nabízen... jedinou nevýhodou je, že jednou exportovaná objednávka již nelze znovu exportovat - jedině zásahem do tabulky v DB, co je pro provozovatele nemyslitelné. Pokusila jsem se to upravit tak, že se zobrazují všechny objednávky se stavem "odesláno", přidala checkboxy a že se budou exportovat jen ty označené objednávky... tu část s tím zobrazením objednávek se mě podařila... ale bohužel je již nad mé síly, dodělat tu část, kde se tvoří csv soubor, select z tabulky ORDERS a měl by také vyexportovat jen označené a označit jako exportované jen ty co skutečně exportoval (UPDATE)... na to opravdu nestačím, nevím si rady ... ![]() Jedná se o: Citát:
pak následuje zobrazení toho seznamu objednávek. checkboxy mám takto: Citát:
nebo mám raději připojit celý soubor?
Zasláno: 18:55 24.5.2009
|
|
![]() |
||
---|---|---|
![]() Členem od:
23:10 26.10.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1002997
![]() |
Citát:
jedinou nevýhodou je, že jednou exportovaná objednávka již nelze znovu exportovat - jedině zásahem do tabulky v DB, co je pro provozovatele nemyslitelné. pokud je tohle hlavní problém, tak stačí odstranit downloaded_ppl="no" z sql dotazu. pak to bude brát v potaz jen ostatní podmínky dotazu (shipping_module_code a orders_status ) a pak, pro nadbytečnost, zakomentovat tohle: $db->execute('UPDATE '. TABLE_ORDERS .' SET downloaded_ppl="yes" WHERE downloaded_ppl="no" AND shipping_module_code = "table1" and orders_status = 3'); Místo checkboxů bych to udělal jiným postupem, trochu zdlouhavější, ale prozatím jednodušší. 1.) vytvořit další stav, třeba příprava k exportu. 2.) na tento stav nastavit export v tomto modulu ( teď je "3" - pak to bude třeba "8") 3.) v adminu Zákazníci / Stavy objednávek vyselektovat potřebné objednávky a hromadně jim změnit stav na nově vytvořený - "Příprava k exportu" 4.) v tomto modulu ( export objednávek) kliknout na export do csv a exportují se jen ty vybrané objednávky. prostě ty checkboxy využít tam, kde už jsou... ![]()
Zasláno: 19:19 25.5.2009
|
|
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
172
![]() |
Citát:
Nápad je to dobrý, bohužel tento postup je opravdu zdlouhavý, ... navíc již jeden export tam máme, docela by se to pletlo... provozovatelce se to moc nelíbí... Vesměs jde o to, že nové objednávky by byly automaticky zaškrtlé k exportování.. po exportu by již označeny nebyly... ale kdykoli, kdy by si zaškrtla již exportovanou (tedy s příznakem download=yes) taktéž by se vyexportovala...
Zasláno: 22:14 26.5.2009
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Expert
![]() ![]() Členem od:
11:45 5.4.2006 Bydliště Olomouc
Skupina:
103
![]() |
Zdravím
taky jsem hledal něco na export zákazníků do CSV a zkusil jsem Export Shipping Information v1.2.3. Instalace vypadá naprosto triviálně. Nahrál jsem soubory na web. Vložil přes admina SQL a .... Bohužel se mi nezobrazuje spodní část pluginu. Nevíte čím by to mohlo být?? (mám u databáze prefix zen - nevadí to?) Díky moc za rady Sesijama
Zasláno: 11:12 14.9.2010
|
|
![]() |
Můžete prohlížet témata.