Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Re: www.prodej-tapet.cz |
||
|---|---|---|
|
Moderátor
![]()
Členem od:
8:10 31.10.2006 Bydliště Blava né?
Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1017
![]() |
Citát:
Keď už sa bavíme o percentách, tak za posledný rok návštevnosť na mojich stránkach, odpočítaje všetky IP adresy, z ktorých pristupujem ja: Mozila FF 2.0 - 52% IE6 - 26% IE7 - 14% Opera (ostatné) - 4% Opera 9 - 2% Mozila FF 1.5 - 1% Mozila (ostatné) - 1%
Zasláno: 10:57 3.9.2007
|
|
|
|
||
||
|---|---|---|
|
Guru
![]()
Členem od:
12:54 19.9.2006 Bydliště Mikulov
Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1419
![]() |
2PeterB: % jsem nepsal,protože každý to bude mít jinak. ale všeobecně je to stále tak jak jsem psal. To nikdo z nás nezmění.
![]() Že zrovna u tebe je to jinak, no to je pěkné ale taky tak všechno. Je to zbytečné se o tom bavit. Ať se nám to líbí nebo ne, MS je prostě ten který má velké procento a je lídrem. bude trvat ještě hodně dlouho než se poměr nějak razantně upraví. u mne je to naopak. cca IE 65%, FF 29%,ostatni 6%
Zasláno: 13:45 3.9.2007
|
|
|
Vývoj software a poradenství, import/export a jiné | Odborné knihy, naučné knihy | Textilní dorty a dárky | vyšívané ozdoby <<než něco uděláš, ZÁLOHUJ E-SHOP !!!>> <<než se zeptáš, projdi si fórum... třeba to už někdo řešil a vyřešil>> |
||
Přenos
|
||
||
|---|---|---|
|
Pokročilý
![]()
Členem od:
22:56 30.8.2007 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
52
![]() |
Tak ted je to plne funkcni. Testoval jsem stranky Operou, Netscapem, I.E a Firefoxem = bez problemu :)))) diky za rady.
Zasláno: 20:57 8.9.2007
|
|
Přenos
|
||
||
|---|---|---|
|
Nováček
![]()
Členem od:
17:56 26.5.2008 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
1
![]() |
Nemel by nekdo zajem o vymenu odkazu ? Textovy odkaz by byl na vsech strankach dole, nad ikonkama katalogu. Pokud ano napiste na admin@prodej-tapet.cz ( page rank 2-3-4 ) A jeste bych se chtel zeptat zda nekde na internetu nejsou obchodni podminky ktery bych mohl pouzit, po mensich upravach. Samozrejme nejaky novy dle novych zakonu, diky.
Zasláno: 18:05 26.5.2008
|
|
Přenos
|
||
Můžete prohlížet témata.