Registrovat    Přihlášení
Domů Odkazy Fórum Ke stažení Web hosting Registrace do katalogů
Přihlásit
Jméno:

Heslo:

Pamatuj si mně



Zapomenuté heslo

Nová registrace
Partner a hosting webu
zserver.cz
Spolupráce
Odkazy
česká sociální síť rexVoX.com
Informace a projekty na rodinné domy naleznete v našem blogu.

Navštívit můžete také pasivní rodinné domy - dřevostavby, kde naleznete informace o pasivních stavbách.

Odkazy.
Outlook CRM

Pro efektivní komunikaci i vedení projektů doporučujeme eWay-CRM.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!



Kategorie a fóra

Prohlížení tohoto vlákna:   1 Anonymní uživatelé



« 1 2 (3) 4 5 6 ... 18 »


Re: MULTISHOP a vše kolem něj
Guru
Členem od:
11:44 3.2.2006
Bydliště Česká republika
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 319
Nepřipojen
Super to jsem ted nastavil. Ještě prosím jestli můžeš říct jak na ty moduly. Ty se taky někde dají nastavit?

Zasláno: 15:11 10.11.2007
_________________
Musíme si pomáhat

Něco do kanceláře
http://www.ergotron.com/tabid/65/language/cs-CZ/default.aspx?FID=101
Něco do uší
http://www.patrickbergman.com
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: MULTISHOP a vše kolem něj
Guru
Členem od:
8:08 10.11.2005
Bydliště Prague
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Vývojáři
Příspěvky: 1389
Nepřipojen
Jo tak to nevim.. to by mělo valit

Zasláno: 15:21 10.11.2007
_________________
NISMO
www.AUTOKSEFT.cz
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: MULTISHOP a vše kolem něj
Guru
Členem od:
11:44 3.2.2006
Bydliště Česká republika
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 319
Nepřipojen
No je to maso. Prostě jsem nakopíroval věci ze složek na host. Potom přidal do config řádek a nastavil www.domena.cz_config tak že jsem tam vepsal ../templates/classic/ no a dle nisma jsem v admin multisite tools přidal název stránek a k tomu přiřadil kategorie. Ale ve frontu se nezobrazují boxi a ještě se zase změnila úvodní stránka kde je napsáno - počítače, notebooky, servery
- monitory (CRT, LCD,..)
- PC komponenty
- tiskárny, faxy
- software
- ...atd.

Přitom jsem to při stavbě shopu přepsal.
Nevíte někdo jak na to

Zasláno: 16:09 10.11.2007
_________________
Musíme si pomáhat

Něco do kanceláře
http://www.ergotron.com/tabid/65/language/cs-CZ/default.aspx?FID=101
Něco do uší
http://www.patrickbergman.com
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: MULTISHOP a vše kolem něj
Guru
Členem od:
8:08 10.11.2005
Bydliště Prague
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Vývojáři
Příspěvky: 1389
Nepřipojen
Jo tááák.. nezobrazují BOXy.. já četl, že nefungují moduly! Vlez do admin-správce rozřazení boxů a resetuj boxy pro daný template

Zasláno: 16:17 10.11.2007
_________________
NISMO
www.AUTOKSEFT.cz
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: MULTISHOP a vše kolem něj
Guru
Členem od:
11:44 3.2.2006
Bydliště Česká republika
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 319
Nepřipojen
;))Jo promiň jsem to blbě napsal...po resetování žádná změna. Pořád žádné boxi ve front. Taky jsem koukal na forum zencart a tam někdo má stejný problém, ale odpovědi žádný.

Zasláno: 16:25 10.11.2007
_________________
Musíme si pomáhat

Něco do kanceláře
http://www.ergotron.com/tabid/65/language/cs-CZ/default.aspx?FID=101
Něco do uší
http://www.patrickbergman.com
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: MULTISHOP a vše kolem něj
Guru
Členem od:
8:08 10.11.2005
Bydliště Prague
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Vývojáři
Příspěvky: 1389
Nepřipojen
a neresetuješ to pro defaultní template? Podívej se do databáze tabulka layout_boxes, jestli má každý template nadefinováné zobrazování boxů

Zasláno: 16:57 10.11.2007
_________________
NISMO
www.AUTOKSEFT.cz
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: MULTISHOP a vše kolem něj
Guru
Členem od:
11:44 3.2.2006
Bydliště Česká republika
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 319
Nepřipojen
v layout boxes jsou jak default tak classic a ukaždých jsou boxy. Takže je to asi ok. Ještě jsem hledal nějaké možnosti na foru multisites ale nikte nič.

Zasláno: 18:21 10.11.2007
_________________
Musíme si pomáhat

Něco do kanceláře
http://www.ergotron.com/tabid/65/language/cs-CZ/default.aspx?FID=101
Něco do uší
http://www.patrickbergman.com
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: MULTISHOP a vše kolem něj
Guru
Členem od:
12:54 19.9.2006
Bydliště Mikulov
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Vývojáři
Příspěvky: 1419
Nepřipojen
jj přesně jak píše NISMO. pokud máte někdo jiný templat než default je zapotřebí RESET a navolit znovu co má být za boxy TRUE nebo FALSE. Pokud jste někdo předělali default template (což nedoporučuji. raději udělat nanovo/kopii) musíte také udělat RESET a nastavit znovu. v Případě že by jste dělali kopii nebo novy template, doporučuji se podívat jestli máte všechny potřebné soubory v novém template adresari (kopírovat celý adresář a udělat změny template podle sebe). název nového adresaru template př.: template_xxxxxxx a dobře navolit v admin. Přidat novou položku v:
- Nástroje - Nastavení vzhledu / šablon
přidat nový templat (default ponechat-nemazat)

Zasláno: 18:32 10.11.2007
_________________
Vývoj software a poradenství, import/export a jiné | Odborné knihy, naučné knihy | Textilní dorty a dárky | vyšívané ozdoby
<<než něco uděláš, ZÁLOHUJ E-SHOP !!!>>
<<než se zeptáš, projdi si fórum... třeba to už někdo řešil a vyřešil>>
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: MULTISHOP a vše kolem něj
Guru
Členem od:
11:44 3.2.2006
Bydliště Česká republika
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 319
Nepřipojen
Template mám stejný (original) jediný co jsem sním dělal byly drobné úpravy vzhledu. V ničem jsem se jnak nehrabal kromě možná úpravy šablony jako přehození horní lišty. No prostě nemyslím si že jsem dělal nějaké velké zvěrstva. Přesto se boxy nezobrazují.

Zasláno: 18:37 10.11.2007
_________________
Musíme si pomáhat

Něco do kanceláře
http://www.ergotron.com/tabid/65/language/cs-CZ/default.aspx?FID=101
Něco do uší
http://www.patrickbergman.com
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: MULTISHOP a vše kolem něj
Guru
Členem od:
11:44 3.2.2006
Bydliště Česká republika
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 319
Nepřipojen
Jinak teda používám multisites poslední verzi 0.4.1
http://www.medea.co.uk/dev/
Ještě si říkám jak to že při multisites mi to ukazuje
hlavní stránku z tohoto adresáře:
includes/languages/czech/html_includes/
a před tím než jsem multisites nahrál mi shop používal stránku z adresáře:
includes/languages/czech/html_includes/classic/

Zasláno: 19:01 10.11.2007
_________________
Musíme si pomáhat

Něco do kanceláře
http://www.ergotron.com/tabid/65/language/cs-CZ/default.aspx?FID=101
Něco do uší
http://www.patrickbergman.com
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos



« 1 2 (3) 4 5 6 ... 18 »



Můžete prohlížet témata.
Nemůžete zakládat nová témata.
Nemůžete odpovídat na příspěvky.
Nemůžete editovat Vaše příspěvky.
Nemůžete mazat Vaše příspěvky.
Nemůžete přidávat nové ankety.
Můžete hlasovat v anketách.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům.
Nemůžete přispívat bez schválení.

[Rozšířené hledání]


Odkazy



Zen-Cart ke stažení

Vyšel nový Zencart 1.5.0

Originální moduly můžete stahovat na
www.zen-cart.com

Reklama
Nejaktivnější autoři
1 Melodic
Melodic
1002997
2 Kozoroh
Kozoroh
2124
3 JardaR
JardaR
1888
4 garden
garden
1419
5 Nismo
Nismo
1389
6 hbxx 1131
7 jandik01
jandik01
1070
8 PeterB
PeterB
1017
9 Dedek
Dedek
990
10 bambulko
bambulko
775