Registrovat    Přihlášení
Domů Odkazy Fórum Ke stažení Web hosting Registrace do katalogů
Přihlásit
Jméno:

Heslo:

Pamatuj si mně



Zapomenuté heslo

Nová registrace
Partner a hosting webu
zserver.cz
Spolupráce
Odkazy
česká sociální síť rexVoX.com
Informace a projekty na rodinné domy naleznete v našem blogu.

Navštívit můžete také pasivní rodinné domy - dřevostavby, kde naleznete informace o pasivních stavbách.

Odkazy.
Čištění DPF

Renovujeme a čištíme filtr pevných částic, uspěšnost 98%.

Levné webové stánky

Vytvořte si vlastní webové stránky ještě dnes.

Autopůjčovna Brno

Nechte si přistavit půjčené auto přímo do Brna.

Tvorba webových stránek

Moderní webové stránky na míru vašemu podniku.

CNC obrábění dřeva

Obrabíme dřevěné výrobky na míru. CNC obrábění sériově i na zakázku.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!



Kategorie a fóra

Prohlížení tohoto vlákna:   2 Anonymní uživatelé



« 1 2 (3) 4 5 6 ... 18 »


Re: MULTISHOP a vše kolem něj
Guru
Členem od:
11:44 3.2.2006
Bydliště Česká republika
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 319
Nepřipojen
Super to jsem ted nastavil. Ještě prosím jestli můžeš říct jak na ty moduly. Ty se taky někde dají nastavit?

Zasláno: 15:11 10.11.2007
_________________
Musíme si pomáhat

Něco do kanceláře
http://www.ergotron.com/tabid/65/language/cs-CZ/default.aspx?FID=101
Něco do uší
http://www.patrickbergman.com
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: MULTISHOP a vše kolem něj
Guru
Členem od:
8:08 10.11.2005
Bydliště Prague
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Vývojáři
Příspěvky: 1389
Nepřipojen
Jo tak to nevim.. to by mělo valit

Zasláno: 15:21 10.11.2007
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: MULTISHOP a vše kolem něj
Guru
Členem od:
11:44 3.2.2006
Bydliště Česká republika
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 319
Nepřipojen
No je to maso. Prostě jsem nakopíroval věci ze složek na host. Potom přidal do config řádek a nastavil www.domena.cz_config tak že jsem tam vepsal ../templates/classic/ no a dle nisma jsem v admin multisite tools přidal název stránek a k tomu přiřadil kategorie. Ale ve frontu se nezobrazují boxi a ještě se zase změnila úvodní stránka kde je napsáno - počítače, notebooky, servery
- monitory (CRT, LCD,..)
- PC komponenty
- tiskárny, faxy
- software
- ...atd.

Přitom jsem to při stavbě shopu přepsal.
Nevíte někdo jak na to

Zasláno: 16:09 10.11.2007
_________________
Musíme si pomáhat

Něco do kanceláře
http://www.ergotron.com/tabid/65/language/cs-CZ/default.aspx?FID=101
Něco do uší
http://www.patrickbergman.com
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: MULTISHOP a vše kolem něj
Guru
Členem od:
8:08 10.11.2005
Bydliště Prague
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Vývojáři
Příspěvky: 1389
Nepřipojen
Jo tááák.. nezobrazují BOXy.. já četl, že nefungují moduly! Vlez do admin-správce rozřazení boxů a resetuj boxy pro daný template

Zasláno: 16:17 10.11.2007
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: MULTISHOP a vše kolem něj
Guru
Členem od:
11:44 3.2.2006
Bydliště Česká republika
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 319
Nepřipojen
;))Jo promiň jsem to blbě napsal...po resetování žádná změna. Pořád žádné boxi ve front. Taky jsem koukal na forum zencart a tam někdo má stejný problém, ale odpovědi žádný.

Zasláno: 16:25 10.11.2007
_________________
Musíme si pomáhat

Něco do kanceláře
http://www.ergotron.com/tabid/65/language/cs-CZ/default.aspx?FID=101
Něco do uší
http://www.patrickbergman.com
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: MULTISHOP a vše kolem něj
Guru
Členem od:
8:08 10.11.2005
Bydliště Prague
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Vývojáři
Příspěvky: 1389
Nepřipojen
a neresetuješ to pro defaultní template? Podívej se do databáze tabulka layout_boxes, jestli má každý template nadefinováné zobrazování boxů

Zasláno: 16:57 10.11.2007
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: MULTISHOP a vše kolem něj
Guru
Členem od:
11:44 3.2.2006
Bydliště Česká republika
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 319
Nepřipojen
v layout boxes jsou jak default tak classic a ukaždých jsou boxy. Takže je to asi ok. Ještě jsem hledal nějaké možnosti na foru multisites ale nikte nič.

Zasláno: 18:21 10.11.2007
_________________
Musíme si pomáhat

Něco do kanceláře
http://www.ergotron.com/tabid/65/language/cs-CZ/default.aspx?FID=101
Něco do uší
http://www.patrickbergman.com
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: MULTISHOP a vše kolem něj
Guru
Členem od:
12:54 19.9.2006
Bydliště Mikulov
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Vývojáři
Příspěvky: 1419
Nepřipojen
jj přesně jak píše NISMO. pokud máte někdo jiný templat než default je zapotřebí RESET a navolit znovu co má být za boxy TRUE nebo FALSE. Pokud jste někdo předělali default template (což nedoporučuji. raději udělat nanovo/kopii) musíte také udělat RESET a nastavit znovu. v Případě že by jste dělali kopii nebo novy template, doporučuji se podívat jestli máte všechny potřebné soubory v novém template adresari (kopírovat celý adresář a udělat změny template podle sebe). název nového adresaru template př.: template_xxxxxxx a dobře navolit v admin. Přidat novou položku v:
- Nástroje - Nastavení vzhledu / šablon
přidat nový templat (default ponechat-nemazat)

Zasláno: 18:32 10.11.2007
_________________
Vývoj software a poradenství, import/export a jiné | Odborné knihy, naučné knihy | Textilní dorty a dárky | vyšívané ozdoby
<<než něco uděláš, ZÁLOHUJ E-SHOP !!!>>
<<než se zeptáš, projdi si fórum... třeba to už někdo řešil a vyřešil>>
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: MULTISHOP a vše kolem něj
Guru
Členem od:
11:44 3.2.2006
Bydliště Česká republika
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 319
Nepřipojen
Template mám stejný (original) jediný co jsem sním dělal byly drobné úpravy vzhledu. V ničem jsem se jnak nehrabal kromě možná úpravy šablony jako přehození horní lišty. No prostě nemyslím si že jsem dělal nějaké velké zvěrstva. Přesto se boxy nezobrazují.

Zasláno: 18:37 10.11.2007
_________________
Musíme si pomáhat

Něco do kanceláře
http://www.ergotron.com/tabid/65/language/cs-CZ/default.aspx?FID=101
Něco do uší
http://www.patrickbergman.com
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: MULTISHOP a vše kolem něj
Guru
Členem od:
11:44 3.2.2006
Bydliště Česká republika
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 319
Nepřipojen
Jinak teda používám multisites poslední verzi 0.4.1
http://www.medea.co.uk/dev/
Ještě si říkám jak to že při multisites mi to ukazuje
hlavní stránku z tohoto adresáře:
includes/languages/czech/html_includes/
a před tím než jsem multisites nahrál mi shop používal stránku z adresáře:
includes/languages/czech/html_includes/classic/

Zasláno: 19:01 10.11.2007
_________________
Musíme si pomáhat

Něco do kanceláře
http://www.ergotron.com/tabid/65/language/cs-CZ/default.aspx?FID=101
Něco do uší
http://www.patrickbergman.com
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos



« 1 2 (3) 4 5 6 ... 18 »



Můžete prohlížet témata.
Nemůžete zakládat nová témata.
Nemůžete odpovídat na příspěvky.
Nemůžete editovat Vaše příspěvky.
Nemůžete mazat Vaše příspěvky.
Nemůžete přidávat nové ankety.
Můžete hlasovat v anketách.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům.
Nemůžete přispívat bez schválení.

[Rozšířené hledání]


Odkazy



Zen-Cart ke stažení

Vyšel nový Zencart 1.5.0

Originální moduly můžete stahovat na
www.zen-cart.com

Reklama
Nejaktivnější autoři
1 Melodic
Melodic
1002995
2 Kozoroh
Kozoroh
2124
3 JardaR
JardaR
1888
4 garden
garden
1419
5 Nismo
Nismo
1389
6 hbxx 1131
7 jandik01
jandik01
1069
8 PeterB
PeterB
1017
9 Dedek
Dedek
990
10 bambulko
bambulko
775