Registrovat    Přihlášení
Domů Odkazy Fórum Ke stažení Web hosting Registrace do katalogů
Přihlásit
Jméno:

Heslo:

Pamatuj si mně



Zapomenuté heslo

Nová registrace
Partner a hosting webu
zserver.cz
Spolupráce
Odkazy
česká sociální síť rexVoX.com
Informace a projekty na rodinné domy naleznete v našem blogu.

Navštívit můžete také pasivní rodinné domy - dřevostavby, kde naleznete informace o pasivních stavbách.

Odkazy.
Čištění DPF

Renovujeme a čištíme filtr pevných částic, uspěšnost 98%.

Levné webové stánky

Vytvořte si vlastní webové stránky ještě dnes.

Autopůjčovna Brno

Nechte si přistavit půjčené auto přímo do Brna.

Tvorba webových stránek

Moderní webové stránky na míru vašemu podniku.

CNC obrábění dřeva

Obrabíme dřevěné výrobky na míru. CNC obrábění sériově i na zakázku.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!



Kategorie a fóra

Prohlížení tohoto vlákna:   1 Anonymní uživatelé



« 1 2 (3) 4 5 6 ... 10 »


Re: Image Handler aneb jak si usnadnit práci s obrázky
Guru
Členem od:
11:44 3.2.2006
Bydliště Česká republika
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 319
Nepřipojen
S GD "to funguje" sice to hází hlášky, ale ten obr se nastaví jak do def,medium i large na stejnou velikost Nastavoval sis taky velikosti v nastavení/images já mám všude width 100 a height 80.

Zasláno: 18:19 5.2.2006
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Image Handler aneb jak si usnadnit práci s obrázky
Webmaster
Členem od:
21:08 29.8.2005
Bydliště Louny
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 1888
Nepřipojen
No to je na tělo. Fakt už nevím, ale myslím že jsem nic neměnil, teprve časem byly nějaké úpravy ale tohle určitě ne. Nejlepší by bylo se podívat, ale teď je to prd platný, protože to mám nainstalovaný ale nepoužívám. Důvodem je že tam postupně cpu obrázky a ne zrovna málo a potřeboval bych spíše dávkový převod než každý zvlášť.

Zasláno: 18:29 5.2.2006
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Image Handler aneb jak si usnadnit práci s obrázky
Guru
Členem od:
11:44 3.2.2006
Bydliště Česká republika
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 319
Nepřipojen
Dobrá tak poslední možnost je jak mi tady někdo radil mít obrázek ve třech velikostech,ale to sem taky mimo.... Mám třeba obrazek.jpg ve složce images ten je největší, potom si z něj vytvořim další dvě velikosti. Můžeš mi poradit jak je mám pojmenovat a do které složky nahrát...prosím

Zasláno: 18:41 5.2.2006
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Image Handler aneb jak si usnadnit práci s obrázky
Guru
Členem od:
23:01 9.1.2006
Bydliště Liberec
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 657
Nepřipojen
...Mám třeba obrazek.jpg ve složce images ten je největší...
- do složky images bych dal obrázky nejmenší, do složky medium - střední velikost a do složky large - největší obrázky.

obrazek.jpg - obrazek_MED.jpg a obrazek_LRG.jpg

Zasláno: 19:16 5.2.2006
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Image Handler aneb jak si usnadnit práci s obrázky
Webmaster
Členem od:
20:40 29.8.2005
Bydliště Osík City
Skupina:
Administrátoři
Vývojáři
Příspěvky: 1069
Nepřipojen
tak naposledy - nejdřív bych kontaktoval podporu na hostingu co mají za knihovnu - aby jsi to měl bez práce - ale pokud to chceš ručně tak
1
adresář images dejem tomu adresář výrobek v něm vyrobek.jpg na velikost náhledu ve výpisu produktů standartně 80x80
2
adresář images podadresář mediu v něm adresář výrobek vyrobek_MED.jpg
na velikost detali produktu standartně 100x100
3
adresář images podadresář large v něm adresář výrobek vyrobek_LRG.jpg na velikost jakou chceš doporučuji max 800x600

Zasláno: 19:21 5.2.2006
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Image Handler aneb jak si usnadnit práci s obrázky
Guru
Členem od:
11:44 3.2.2006
Bydliště Česká republika
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 319
Nepřipojen
:výborně: :výborně: Dáky každému kdo poradil....podpora na onebit je fakt rychlá, ted jsem to snima řešil přes ICQ a výsledek? Ten balvan kterej mě tady u kompu zavaloval je fuč. Všechno omrkli, nastavili a image jede! :pifo:

Zasláno: 19:34 5.2.2006
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Image Handler aneb jak si usnadnit práci s obrázky
Pokročilý
Členem od:
11:26 12.12.2005
Bydliště Liberec
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 65
Nepřipojen
No upravit staré obrázky to umí taky.

v Adminu
Catalog>ProductImageManager a dávkově to upraví obrázky, tohle jsi chtěl:?

Zasláno: 10:31 6.2.2006
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Image Handler aneb jak si usnadnit práci s obrázky
Guru
Členem od:
11:44 3.2.2006
Bydliště Česká republika
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 319
Nepřipojen
Jasně na to jsem přišel. Image...nefungoval vůbec, na hostu se na to mrkli, nastavili prava složky original a jěště to omrkli a tuhle upravu už používám, při výběru GD. Ale když chci nahraát nový produkt musím GD přepnout na none.Potom nahraju obr. normálně a po přepnutí zpět na GD můžu obr. resizovat

Zasláno: 10:39 6.2.2006
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Image Handler aneb jak si usnadnit práci s obrázky
Guru
Členem od:
1:02 11.10.2005
Bydliště Hronov
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Vývojáři
Příspěvky: 383
Nepřipojen
tak pokud si chci pridat dalsi obrazek, nebo zmenit stavajici v products_image_manager.php, tak mi to hodi tuto hlasku:

Fatal error: Allowed memory size of 6291456 bytes exhausted (tried to allocate 3200 bytes) in .../includes/functions/extra_functions/functions_images.php on line 382

vite co s tim, nejni to dulezite, vice obrazku nepouzivam (ted jsem to testoval prvne), ale ...

Zasláno: 16:14 6.2.2006
_________________
Obchod.Rservis.com
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Image Handler aneb jak si usnadnit práci s obrázky
Guru
Členem od:
11:44 3.2.2006
Bydliště Česká republika
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 319
Nepřipojen
Píše to něco o vyčerpání dovolené pamětové velikosti, že se může zkusit přidělit 3200bytes na tom řádku 382. Jediný co na tom řádku je, ale to asi víš je tohle: $image = imagecreatetruecolor($width, $height); Možná je nějaké nastavení v adminovi.Ale jestli se to v tom souboru nechá nastavit to nevim. :user:

Zasláno: 18:24 6.2.2006
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos



« 1 2 (3) 4 5 6 ... 10 »



Můžete prohlížet témata.
Nemůžete zakládat nová témata.
Nemůžete odpovídat na příspěvky.
Nemůžete editovat Vaše příspěvky.
Nemůžete mazat Vaše příspěvky.
Nemůžete přidávat nové ankety.
Můžete hlasovat v anketách.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům.
Nemůžete přispívat bez schválení.

[Rozšířené hledání]


Odkazy



Zen-Cart ke stažení

Vyšel nový Zencart 1.5.0

Originální moduly můžete stahovat na
www.zen-cart.com

Reklama
Nejaktivnější autoři
1 Melodic
Melodic
1002995
2 Kozoroh
Kozoroh
2124
3 JardaR
JardaR
1888
4 garden
garden
1419
5 Nismo
Nismo
1389
6 hbxx 1131
7 jandik01
jandik01
1069
8 PeterB
PeterB
1017
9 Dedek
Dedek
990
10 bambulko
bambulko
775