Registrovat    Přihlášení
Domů Odkazy Fórum Ke stažení Web hosting Registrace do katalogů
Přihlásit
Jméno:

Heslo:

Pamatuj si mně



Zapomenuté heslo

Nová registrace
Partner a hosting webu
zserver.cz
Spolupráce
Odkazy
česká sociální síť rexVoX.com
Informace a projekty na rodinné domy naleznete v našem blogu.

Navštívit můžete také pasivní rodinné domy - dřevostavby, kde naleznete informace o pasivních stavbách.

Odkazy.
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!



Kategorie a fóra

Prohlížení tohoto vlákna:   1 Anonymní uživatelé



(1) 2 »


Jak upravit mezeru mezi logem a top categoriemi?
Nováček
Členem od:
11:41 10.12.2006
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 10
Nepřipojen
Zdravim,

zacal jsem si hrat s timhle shopikem a jsem uplnej zacatecnik. Potrebuji jenom jestli nemate rychle reseni na zruseni mezery mezi logem a top categoriemi? Oddeluje to <br> ale to kdyz zrusim, v IE je to vpohode, ale v Opere se mi to cele rozsype?!?

shopike je zde:
http://www.mercedes-dily.cz/

Zasláno: 11:45 10.12.2006
_________________
Eisy
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Jak upravit mezeru mezi logem a top categoriemi?
Guru
Členem od:
9:05 27.6.2006
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 180
Nepřipojen
Dobrý den,
podívejte se na tento odkaz

http://www.zencart.cz/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=1146&forum=6

A jestli chcete mít mezeru ještě menší, tak vypněte v administraci
katagorie nahoře.

Zasláno: 11:58 10.12.2006
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Jak upravit mezeru mezi logem a top categoriemi?
Nováček
Členem od:
11:41 10.12.2006
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 10
Nepřipojen
Ahoj, diky za odpoved, tuhle diskuzi jsem samozrejme cetl, ale to neresi muj problem. Nepotrebuji zmensit mezeru mezi boxy, ale mezi logem a topcageriemi (ten bily prouzek). Vypnuti top mi za a) nejak nejde (pritom na leve strane jde)??!?!? za b) chtel bych je tam stejne mit vzdy. Nekdo z vas to preci musel resit ne? Ve zdrojaku vidim problem jenom v tom <br class...>, jenze to bych musel nahradit tabulkovym stylem...neznate nekdo fintu v css?

Mam verzi 1.3.6

Zasláno: 14:00 10.12.2006
_________________
Eisy
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Jak upravit mezeru mezi logem a top categoriemi?
Guru
Členem od:
16:23 9.10.2006
Bydliště Liberec
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 1131
Nepřipojen
Je to nekde v css stylu, ja ji odstranil pokusama se snizovanim Margin nebo Padding.....z hlavy si ted nevzpomenu jakej radek to byl ale podivam se po tom.

Zasláno: 16:32 10.12.2006
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Jak upravit mezeru mezi logem a top categoriemi?
Nováček
Členem od:
11:41 10.12.2006
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 10
Nepřipojen
Diky moc.
Vyresil jsem to tedy tou tabulkou, ale musi byt elegantnejsi reseni v css. Ale v stylesheet.css to na 90% neni, problem je opravdu v tagu <br , ktery se v tomto pripade vklada pro umisteni top banneru, ale ZC i kdyz tam banner nevlozi tag <br tam da protoze to je nadefinovane v tpl_header.php....

Zasláno: 17:41 10.12.2006
_________________
Eisy
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Jak upravit mezeru mezi logem a top categoriemi?
Guru
Členem od:
20:29 7.12.2005
Bydliště Plzeň
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Vývojáři
Příspěvky: 990
Nepřipojen
Tu mezeru způsobuje značka <br class="clearBoth">, která je tam nutná kvůli předchozím plovoucím prvkům.

Stačí do stylesheet.css doplnit
#headerWrapper br.clearBoth {
  line-height: 0px;
  font-size: 0px;
  }


Mělo by to fungovat ve všech prohlížečích, akorát v MSIE 5 a 5.5 tam zůstane mezera 1px široká. Ta by se dala zrušit složitějším zásahem, ale jak říká klasik: "To jsou jiné výjevy a ty se platí zvlášť."

Zasláno: 16:52 11.12.2006
_________________
[col
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Jak upravit mezeru mezi logem a top categoriemi?
Nováček
Členem od:
11:41 10.12.2006
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 10
Nepřipojen
Diky, takze tabulky jsou mozna to nejeelegantnejsi, ze? Maji i tu vyhodu, ze se da potom velmi jednoduse nahradit logo animaci ve flashi nebo prohazovat horni navigaci s logem atd.

Zasláno: 18:54 13.12.2006
_________________
Eisy
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Jak upravit mezeru mezi logem a top categoriemi?
Guru
Členem od:
20:29 7.12.2005
Bydliště Plzeň
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Vývojáři
Příspěvky: 990
Nepřipojen
Citát:

eisy napsal/a:
Diky, takze tabulky jsou mozna to nejeelegantnejsi, ze? Maji i tu vyhodu, ze se da potom velmi jednoduse nahradit logo animaci ve flashi nebo prohazovat horni navigaci s logem atd.


Tabulky by se měly používat jen v odůvodněných případech, především pro tabulková data. Použití tabulek pouze pro rozvržení stránky se považuje za přežité a nejelegantnější řešení to rozhodně není. Právě naopak.

Všechno co píšeš, se dá v hlavičce obchodu řešit pomocí pozicovaných a plovoucích blokových prvků a jakákoli úprava kódu je určitě jednodušší, než při použití tabulek. Chce to ovšem důkladně znát HTML a CSS.

Zasláno: 19:25 13.12.2006
_________________
[col
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Jak upravit mezeru mezi logem a top categoriemi?
Expert
Členem od:
20:39 14.1.2006
Bydliště Praha
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 100
Nepřipojen
Ahoj,
mám také takový problém a to v IE u domény www.pradlo.biz,
a stále nemohu přijít na to jak tu malou bílou (v mém případě) mezeru odstranit, pomůže někdo? Třeba i za úplatu?
Díky.

Zasláno: 23:27 13.12.2006
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Jak upravit mezeru mezi logem a top categoriemi?
Guru
Členem od:
20:29 7.12.2005
Bydliště Plzeň
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Vývojáři
Příspěvky: 990
Nepřipojen
Citát:

valmont napsal/a:
Ahoj,
mám také takový problém a to v IE u domény www.pradlo.biz,
a stále nemohu přijít na to jak tu malou bílou (v mém případě) mezeru odstranit, pomůže někdo? Třeba i za úplatu?
Díky.


Kdyby tam byla jen ta bílá mezera...

HTML kód je nevalidní, takže to samo o sobě může zbůsobovat řadu problémů se zobrazením. Kromě toho mi to vždycky naprosto spolehlivě shodí IE6 s chybou přístupu do paměti. Předpokládám nějaký problém s JavaScriptem, protože ve FireFoxu to funguje.

Zasláno: 19:56 14.12.2006
_________________
[col
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos



(1) 2 »



Můžete prohlížet témata.
Nemůžete zakládat nová témata.
Nemůžete odpovídat na příspěvky.
Nemůžete editovat Vaše příspěvky.
Nemůžete mazat Vaše příspěvky.
Nemůžete přidávat nové ankety.
Můžete hlasovat v anketách.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům.
Nemůžete přispívat bez schválení.

[Rozšířené hledání]


Odkazy



Zen-Cart ke stažení

Vyšel nový Zencart 1.5.0

Originální moduly můžete stahovat na
www.zen-cart.com

Reklama
Nejaktivnější autoři
1 Melodic
Melodic
1002997
2 Kozoroh
Kozoroh
2124
3 JardaR
JardaR
1888
4 garden
garden
1419
5 Nismo
Nismo
1389
6 hbxx 1131
7 jandik01
jandik01
1070
8 PeterB
PeterB
1017
9 Dedek
Dedek
990
10 bambulko
bambulko
775