Registrovat    Přihlášení
Domů Odkazy Fórum Ke stažení Web hosting Registrace do katalogů
Přihlásit
Jméno:

Heslo:

Pamatuj si mně



Zapomenuté heslo

Nová registrace
Partner a hosting webu
zserver.cz
Spolupráce
Odkazy
česká sociální síť rexVoX.com
Informace a projekty na rodinné domy naleznete v našem blogu.

Navštívit můžete také pasivní rodinné domy - dřevostavby, kde naleznete informace o pasivních stavbách.

Odkazy.
Čištění DPF

Renovujeme a čištíme filtr pevných částic, uspěšnost 98%.

Levné webové stánky

Vytvořte si vlastní webové stránky ještě dnes.

Autopůjčovna Brno

Nechte si přistavit půjčené auto přímo do Brna.

Tvorba webových stránek

Moderní webové stránky na míru vašemu podniku.

CNC obrábění dřeva

Obrabíme dřevěné výrobky na míru. CNC obrábění sériově i na zakázku.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!



Kategorie a fóra

Prohlížení tohoto vlákna:   1 Anonymní uživatelé



« 1 ... 5 6 7 (8) 9 10 11 »


Re: Jak menite ceny??
Nováček
Členem od:
13:02 10.2.2006
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 9
Nepřipojen
(to je divny, odeslo jen pul prispevku - takze pokracuju)

JAKYM ZPUSOBEM GENERUJETE KOD ZBOZI ABY DVE RUZNE POLOZKY NEMELY STEJNY KOD? POUZIVATE CISELNE KOMBINACE, NEBO NEJAKE NAZVY NEBO KOMBINACE PISMEN A CISEL?

Funkce ktera by sama generovala kod zbozi mi tam dost citelne chybi - nebo jsem to nekde prehlednul??

Zasláno: 20:35 15.2.2006
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Jak menite ceny??
2Josef: tak to sorry, ale ja jsem to nevidel, to bych se zbytecne nenamahal to mi ver

Imho predeslo by se tomu kdyby to bylo povinny pole v adminu pri pridavani produktu...

Nicmene docela dost veci se tady omila stale dokola ale jak je vidno nic platny

Zasláno: 20:54 15.2.2006
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Jak menite ceny??
Guru
Členem od:
11:44 3.2.2006
Bydliště Česká republika
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 319
Nepřipojen
Musim poděkovat to: DreamCZ za to že se mrknul na EP a vyladil ho díky moc pane a "odhalil že sem fakt mastič :stud1: ", jinak k tem kodum- když už mate v eshopu 500 kusu zboží a od dodavatele ješte nemate kody výrobku tak si asi žádný kody doplnovat nehodláte....tudiž sem cekal že EP doplní všechno za mě. Spíš jsem si myslel že se bude orientovat podle ID.
Díky to:Kret33n za ten sql patch
A sorry to:Josef za přehlédnutí tý rady bral jsem ten Kód zboží jako že je to ID.
to:DreamCZ díky za radu jak zboží nacenit
:1:

Zasláno: 9:54 16.2.2006
_________________
Musíme si pomáhat

Něco do kanceláře
http://www.ergotron.com/tabid/65/language/cs-CZ/default.aspx?FID=101
Něco do uší
http://www.patrickbergman.com
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Jak menite ceny??
Guru
Členem od:
18:36 18.1.2006
Bydliště Brno
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Vývojáři
Příspěvky: 297
Nepřipojen
Josef: Problem je v tom, ze product_model nejde dost dobre generovat automaticky. Je to vlastne katalogovy cislo vyrobce (pripadne distributora), takze Zen nemuze tusit jaky je. Ale je fakt, ze by melo uz v Zenu byt povinny a jeste lip unikatni.
Ja s tim uz od zacatku, co delam se Zenem, zachazim presne tak a doplnuju tam kod vyrobce a pokud ho zbozi nema, tak ho doplnuju vlastni treba 4 znaky vyrobce plus nejaky znaky na popis. Viz treba http://cartuning.cz

Zasláno: 13:03 16.2.2006
_________________
TAXA - hodnocení internetových obchodů
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Jak menite ceny??
Expert
Členem od:
14:33 24.1.2006
Bydliště Praha
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 89
Nepřipojen
asi jsem fakt děsná LAMA
nejdří mě to píše - Warning: set_time_limit() [function.set-time-limit.php]: Cannot set time limit in safe mode in /home/free/ic.cz/t/tiskni/root/www/admin/easypopulate.php on line 107
a pak
Warning: set_time_limit() [function.set-time-limit.php]: Cannot set time limit in safe mode in /home/free/ic.cz/t/tiskni/root/www/admin/easypopulate.php on line 107

Warning: fopen(/home/free/ic.cz/t/tiskni/root/www/temp/Full-EP2006Feb19-0505.txt) [function.fopen.php]: failed to open stream: Permission denied in /home/free/ic.cz/t/tiskni/root/www/admin/easypopulate.php on line 1067

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/free/ic.cz/t/tiskni/root/www/admin/easypopulate.php on line 1068

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/free/ic.cz/t/tiskni/root/www/admin/easypopulate.php on line 1069
Neumim anglicky, neumim php, neumim databáze, neumim nic. Já to potřebuju vzít, nakopčit do zenu u mě a hotovo. Dokáže mi prosím někdo poradit, co mám dělat????Díííík

Zasláno: 5:52 19.2.2006
_________________
www.tiskshop.cz - Vše do tiskárny
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Jak menite ceny??
Guru
Členem od:
1:02 11.10.2005
Bydliště Hronov
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Vývojáři
Příspěvky: 383
Nepřipojen
hmm, to je fajn:
anglicky neumim, psat na stroji neumim, tesnopis neumim ... tak proc chodite na konkurz na sekretarku? ... hmm, abyste se mnou nepocitali ...

pokud jsi byl schopen nainstalovat zen tak asi neco malo musis umet, ne?

to prvni (na radku 107) je normalni ... to dela kazdemu kdo ma hosting s omezenymi pravy ...

a to ostatni, tezko rict, ale mas ten adresar temp nastaven pro zapis? neboli 777

Zasláno: 7:33 19.2.2006
_________________
Obchod.Rservis.com
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Jak menite ceny??
Najdi si v admin/easypopulate.php

radku kde je
set_time_limit....

a dej pred to //


Zasláno: 10:55 19.2.2006
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Návštěvník
Re: Jak menite ceny??
Návštěvník
ok. No trochu umím, ale nic moc.
testuji na ic.cz a tam omezení není.
Jinak díík, jdu to předělat

Zasláno: 11:55 19.2.2006
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Návštěvník
Re: Jak menite ceny??
Návštěvník
hmm stále to nějak nejde. Když chci udělat ten txt soubor, tak to nejde.

Zasláno: 12:36 19.2.2006
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Jak menite ceny??
Guru
Členem od:
1:02 11.10.2005
Bydliště Hronov
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Vývojáři
Příspěvky: 383
Nepřipojen
proc? co to napise? co to udela ... proste jakpak pomoci, kdyz napisu: mne to nejde ... (co nejde, proc nejde ... tezko raditi)

Zasláno: 12:45 19.2.2006
_________________
Obchod.Rservis.com
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos



« 1 ... 5 6 7 (8) 9 10 11 »



Můžete prohlížet témata.
Nemůžete zakládat nová témata.
Nemůžete odpovídat na příspěvky.
Nemůžete editovat Vaše příspěvky.
Nemůžete mazat Vaše příspěvky.
Nemůžete přidávat nové ankety.
Můžete hlasovat v anketách.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům.
Nemůžete přispívat bez schválení.

[Rozšířené hledání]


Odkazy



Zen-Cart ke stažení

Vyšel nový Zencart 1.5.0

Originální moduly můžete stahovat na
www.zen-cart.com

Reklama
Nejaktivnější autoři
1 Melodic
Melodic
1002995
2 Kozoroh
Kozoroh
2124
3 JardaR
JardaR
1888
4 garden
garden
1419
5 Nismo
Nismo
1389
6 hbxx 1131
7 jandik01
jandik01
1069
8 PeterB
PeterB
1017
9 Dedek
Dedek
990
10 bambulko
bambulko
775