Registrovat    Přihlášení
Domů Odkazy Fórum Ke stažení Web hosting Registrace do katalogů
Přihlásit
Jméno:

Heslo:

Pamatuj si mně



Zapomenuté heslo

Nová registrace
Partner a hosting webu
zserver.cz
Spolupráce
Odkazy
česká sociální síť rexVoX.com
Informace a projekty na rodinné domy naleznete v našem blogu.

Navštívit můžete také pasivní rodinné domy - dřevostavby, kde naleznete informace o pasivních stavbách.

Odkazy.
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!



Kategorie a fóra

Prohlížení tohoto vlákna:   1 Anonymní uživatelé



« 1 2 3 (4) 5 »


Re: Jak upravit vzhled výpisu produktů (pořadí elementů)?
Guru
Členem od:
11:44 3.2.2006
Bydliště Česká republika
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 319
Nepřipojen
:D Jedná se o to, že když jsem doplnil toto do tpl_index_product_list.php

/**
* doplnění řazení zboží podle ceny atd
*/
?>

<label for="disp-order-sorter"><?php echo TEXT_INFO_SORT_BY; ?></label>

<?php
echo zen_draw_form('sorter_form', zen_href_link($_GET['main_page']), 'get');
echo zen_draw_hidden_field('main_page', $_GET['main_page']);
echo zen_draw_hidden_field('cPath', $cPath);
// draw cPath if known
if (!$getoption_set)
echo zen_draw_hidden_field('cPath', $cPath);
echo zen_hide_session_id();


// draw manufacturers_id
echo zen_draw_hidden_field($get_option_variable, $_GET[$get_option_variable]);


?>

<select name="sort" onchange="this.form.submit();" id="disp-order-sorter">
<?php if ($_GET['sort'] != PRODUCT_LISTING_DEFAULT_SORT_ORDER) { ?>
<option value="<?php echo PRODUCT_LISTING_DEFAULT_SORT_ORDER; ?>" <?php echo ($_GET['sort'] == PRODUCT_LISTING_DEFAULT_SORT_ORDER ? 'selected="selected"' : ''); ?>><?php echo PULL_DOWN_ALL_RESET; ?></option>
<?php } // reset to store default ?>
<!-- <option value="3a" <?php echo ($_GET['sort'] == '3a' ? 'selected="selected"' : ''); ?>><?php echo TEXT_INFO_SORT_BY_PRODUCTS_NAME; ?></option>
-->
<!-- <option value="3d" <?php echo ($_GET['sort'] == '3d' ? 'selected="selected"' : ''); ?>><?php echo TEXT_INFO_SORT_BY_PRODUCTS_NAME_DESC; ?></option>
-->
<option value="5a" <?php echo ($_GET['sort'] == '5a' ? 'selected="selected"' : ''); ?>><?php echo TEXT_INFO_SORT_BY_PRODUCTS_PRICE; ?></option>
<option value="5d" <?php echo ($_GET['sort'] == '5d' ? 'selected="selected"' : ''); ?>><?php echo TEXT_INFO_SORT_BY_PRODUCTS_PRICE_DESC; ?></option>
<option value="2a" <?php echo ($_GET['sort'] == '2a' ? 'selected="selected"' : ''); ?>><?php echo TEXT_INFO_SORT_BY_PRODUCTS_QUANTITY; ?></option>
<option value="2d" <?php echo ($_GET['sort'] == '2d' ? 'selected="selected"' : ''); ?>><?php echo TEXT_INFO_SORT_BY_PRODUCTS_QUANTITY_DESC; ?></option>
</select></form>


Tak tato funkce řazení nefunguje tehdy, když vybereš zboží podle výrobce. Myslel jsem, že je to možná tím upravením, se kterým si mi pomohl. Ale hned na to co jsem sem napsal jestli by s tím nešlo něco udělat mi došlo, že to bude chyba někde jinde a tak jsem ten příspěvek smazal.... neboj žádná drsná slova v něm nebyla. Jen se omlouvám za zmatky.
Problém sem ještě nevyřešil, pořád při výběru podle výrobce a následně řazení podle ceny nefunguje dropdown jak by měl :(

Zasláno: 13:08 18.7.2008
_________________
Musíme si pomáhat

Něco do kanceláře
http://www.ergotron.com/tabid/65/language/cs-CZ/default.aspx?FID=101
Něco do uší
http://www.patrickbergman.com
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Jak upravit vzhled výpisu produktů (pořadí elementů)?
Nováček
Členem od:
10:51 20.11.2007
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 2
Nepřipojen
Jé to sem hledal.Dík
Snad to někdo dořeší, když už to tady je konečně zveřejněný.

Zasláno: 15:31 18.7.2008
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Jak upravit vzhled výpisu produktů (pořadí elementů)?
Guru
Členem od:
11:44 3.2.2006
Bydliště Česká republika
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 319
Nepřipojen
No tenhle tejden mi nedal info k problémům nikdo :(
Možná proto taky neroste návštěvnost zencartu jako třeba u virtuemartu. No možná, že je to záměr nebo prostě lidi nemají čas což v dnešní době naprosto chápu. ;)

Zasláno: 0:02 19.7.2008
_________________
Musíme si pomáhat

Něco do kanceláře
http://www.ergotron.com/tabid/65/language/cs-CZ/default.aspx?FID=101
Něco do uší
http://www.patrickbergman.com
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Jak upravit vzhled výpisu produktů (pořadí elementů)?

Členem od:
23:10 26.10.2006
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Vývojáři
Příspěvky: 1002997
Nepřipojen
to bude asi tou změnou avataru....

jj, jak jseš jednou guru, tak si lidi myslej, že víš a znáš vše....

Zasláno: 8:30 19.7.2008
_________________
Save Water !
Drink Beer ...
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Jak upravit vzhled výpisu produktů (pořadí elementů)?
Guru
Členem od:
11:44 3.2.2006
Bydliště Česká republika
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 319
Nepřipojen
:-d lol
V tom případě změna v hodnocení podle příspěvků - TEĎ!

Zasláno: 8:57 19.7.2008
_________________
Musíme si pomáhat

Něco do kanceláře
http://www.ergotron.com/tabid/65/language/cs-CZ/default.aspx?FID=101
Něco do uší
http://www.patrickbergman.com
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Jak upravit vzhled výpisu produktů (pořadí elementů)?

Členem od:
23:10 26.10.2006
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Vývojáři
Příspěvky: 1002997
Nepřipojen
tak jsem to vyzkoušel a třídí to podle obojího....

edit: a jak máš podmíněno to, aby to hledalo jen mezi vybraným zbožím se stejným manufacturers_id ?


a ješte něco. podle ceny to třídí, kdy klikneš na slovo "cena" v názvu sloupce, to jistě víš. a ono to třídí právě tak, jak potřebuješ. tak to zkoukni a použi....

Zasláno: 8:58 19.7.2008
_________________
Save Water !
Drink Beer ...
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Jak upravit vzhled výpisu produktů (pořadí elementů)?
Webmaster
Členem od:
21:08 29.8.2005
Bydliště Louny
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 1888
Nepřipojen
Schejbi, on není spíš čas a hodně lidí opravdu neví. Jsou prázdniny a myšlenky jsou jinde. Já toho v poslední době nasliboval tolik, že prostě nad ničím jiným nemám čas sedět.

Zasláno: 10:29 19.7.2008
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Jak upravit vzhled výpisu produktů (pořadí elementů)?
Guru
Členem od:
9:45 11.11.2006
Bydliště Ostrava
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 617
Nepřipojen
schejbi: musis si zjistit jestli mas dobre ty cisla 2a, 5a a pod (myslim napr u $_GET['sort'] == '5a'). Ono totiz ty cisla oznacujou podle ceho to tridit, ale problem je v tom, ze ty cisla znamenaji pokazde neco jineho (podle toho, ceho zobrazovani mas zaple v adminu). Takze vyzkousej jestli trideni podle ceny nemas pod jinym cislem.

Zasláno: 11:47 21.7.2008
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Jak upravit vzhled výpisu produktů (pořadí elementů)?
Guru
Členem od:
11:44 3.2.2006
Bydliště Česká republika
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 319
Nepřipojen
Tak ted sem presne zažil co znamená nestíhat ;) skoro po týdnu na zencartu :)

to Pytel: oj to vím. Právě nechápu to proč to nende, protože čísla jsou ok, ale když v dropdownu vyberu možnost řazení hodí mě to na homepage. Ale když to samé udělám kliknutím na název sloupce řazení proběhne korektně a ještě k tomu to v dropdownu přepne na správný výběr. To je docela záhada co?

Zasláno: 22:15 24.7.2008
_________________
Musíme si pomáhat

Něco do kanceláře
http://www.ergotron.com/tabid/65/language/cs-CZ/default.aspx?FID=101
Něco do uší
http://www.patrickbergman.com
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Jak upravit vzhled výpisu produktů (pořadí elementů)?
Guru
Členem od:
11:44 3.2.2006
Bydliště Česká republika
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 319
Nepřipojen
Citát:

Melodic napsal/a:
tak jsem to vyzkoušel a třídí to podle obojího....

edit: a jak máš podmíněno to, aby to hledalo jen mezi vybraným zbožím se stejným manufacturers_id ?


a ješte něco. podle ceny to třídí, kdy klikneš na slovo "cena" v názvu sloupce, to jistě víš. a ono to třídí právě tak, jak potřebuješ. tak to zkoukni a použi....


No zkoušel jsem vše možné...copy & paste :) žádný výsledek nebyl korektní :) jakmile vyberu zboží podle výrobce a následně dropdown šoupne mě to na hlavní stranu, když kliknu na sloupec seřadí to dobře a nikam na hlavní stranu mě to nehází.

Zasláno: 8:49 25.7.2008
_________________
Musíme si pomáhat

Něco do kanceláře
http://www.ergotron.com/tabid/65/language/cs-CZ/default.aspx?FID=101
Něco do uší
http://www.patrickbergman.com
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos



« 1 2 3 (4) 5 »



Můžete prohlížet témata.
Nemůžete zakládat nová témata.
Nemůžete odpovídat na příspěvky.
Nemůžete editovat Vaše příspěvky.
Nemůžete mazat Vaše příspěvky.
Nemůžete přidávat nové ankety.
Můžete hlasovat v anketách.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům.
Nemůžete přispívat bez schválení.

[Rozšířené hledání]


Odkazy



Zen-Cart ke stažení

Vyšel nový Zencart 1.5.0

Originální moduly můžete stahovat na
www.zen-cart.com

Reklama
Nejaktivnější autoři
1 Melodic
Melodic
1002997
2 Kozoroh
Kozoroh
2124
3 JardaR
JardaR
1888
4 garden
garden
1419
5 Nismo
Nismo
1389
6 hbxx 1131
7 jandik01
jandik01
1070
8 PeterB
PeterB
1017
9 Dedek
Dedek
990
10 bambulko
bambulko
775