Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Re: Zobrazování cen zboží |
||
---|---|---|
Expert
![]() ![]() Členem od:
13:10 7.6.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
140
![]() |
Ahoj,
mam takovy problem, i kdyz jsem upravil soubor currencies.php, dle Vaseho navodu tak mi zobrazeni bez DPH a s DPH nefunguje a hlasi to tuto chybu: Parse error: parse error, expecting `T_OLD_FUNCTION' or `T_FUNCTION' or `T_VAR' or `'}'' in /3w/unas.cz/o/odevy/eshop/includes/classes/currencies.php on line 103 Fatal error: Cannot instantiate non-existent class: currencies in /3w/unas.cz/o/odevy/eshop/includes/autoload_func.php on line 78 Pokud v souboru currencies.php vse vratim do puvodniho kodu tak se mi obchod bezproblemu rozbehne. Nevite nekdo co s tim?? Opravdu bych zobrazeni bez DPH a s DPH potreboval. Budu vdecny za jakoukoliv radu.
Zasláno: 15:37 29.6.2006
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Expert
![]() ![]() Členem od:
14:50 20.5.2006 Skupina:
82
![]() |
musis to dopsat pod to ten posledni radek je stejny jak ten horni noveho...musi to vypadat cele takhle:
function display_price($products_price, $products_tax, $quantity = 1) { return $this->format(zen_add_tax($products_price, $products_tax) * $quantity) . ' ' . 'bez DPH' . '<br> ' . $this->format(ceil(($products_price * 1.19)) * $quantity) . ' ' . 's DPH'; } a ne jak mas: function display_price($products_price, $products_tax, $quantity = 1) { return $this->format(zen_add_tax($products_price, $products_tax) * $quantity); } // nove zobrazeni obou cen return $this->format(zen_add_tax($products_price, $products_tax) * $quantity) . ' ' . 'bez DPH' . '<br> ' . $this->format(ceil(($products_price * 1.19)) * $quantity) . ' ' . 's DPH'; // } ale nejak mi to blbe pocita Combo ASUS SCB-2424V-U 24x24x24+8x slim ext. 1864,73 Kč bez DPH 1865,00 Kč s DPH
Zasláno: 18:37 29.6.2006
|
|
||
---|---|---|
Expert
![]() ![]() Členem od:
82
![]() |
uz mam musi se vypnout v konfigurace/my store - display prices with tax
dotaz pro ostatni jde nejak nastavit aby zaokrouhlovala cena v admin sekci? V obchode mam 1865,00Kč a v admin mam 1864,73?
Zasláno: 19:35 29.6.2006
|
|
||
---|---|---|
Webmaster
![]() ![]() Členem od:
21:08 29.8.2005 Bydliště Louny
Skupina:
1888
![]() |
No já jsem to v nové verzi u sebe a v české distribuci vyřešil trochu jinak.
Tady je výsek konce souboru: function get_decimal_places($code) { return $this->currencies[$code]['decimal_places']; } /*function display_price($products_price, $products_tax, $quantity = 1) { return $this->format(zen_add_tax($products_price, $products_tax) * $quantity); }*/ function display_price($products_price, $products_tax, $quantity = 1) { return $this->format($products_price * $quantity) . ' ' . 'bez DPH' . '<br> ' . $this->format(zen_add_tax($products_price, $products_tax) * $quantity) . ' ' . 's DPH'; } } ?> Je to děláno pro jakoukoliv sazbu DPH. Podmínkou je samozřejmě mít vše správně nastaveno. Tzn. Nastaveny správně všechny sazby DPH, mám tam nastaveny i kraje a povolit zobrazení ceny s daní/display prices with tax, správně nastavená měna a kurz. Nastavili jsme to i u Freemana na staré verzi a funguje to i u něj.
Zasláno: 20:00 29.6.2006
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Expert
![]() ![]() Členem od:
82
![]() |
jardar diky, ten tvuj kod pomohl, mam zapnuty i Tax a jede... jen me zajima to zaokrouhlovani...jestli jde nejak provazat to zaokrouhleni i do admina..?
Zasláno: 11:40 30.6.2006
|
|
||
---|---|---|
Webmaster
![]() ![]() Členem od:
21:08 29.8.2005 Bydliště Louny
Skupina:
1888
![]() |
No a proč nenastavíš desetinná místa na 0? Jinak někde jsem si stáhnul (možná zde, fakt už nevím)
![]()
Zasláno: 18:04 30.6.2006
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
18:36 18.1.2006 Bydliště Brno
Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
297
![]() |
Klusi to myslite vazne ze to pouzivate takhle, to zobrazeni ceny bez DPH?
To je prece totalni nesmysl, upravovat to primo ve tride currencies, vzdyt od tam se to pouziva vsude mozne. Zkouseli jste nekdo jak to pak vypada treba pri pouziti slevy a vyprodeje a jeste k tomu treba na produktu s cenou tvorenou atributama? ![]() Pritom ucelem je, aby vysledny zobrazeni vypadalo napriklad takhle: Připojit soubor: ![]() ![]()
Zasláno: 18:00 3.8.2006
|
|
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
297
![]() |
... a tady je reseni:
Nejprve v administraci -> Instalace SQL pustit tohle SQL:
Dale konec souboru /includes/classes/currencies.php udelat takhle:
v souboru /includes/functions/functions_prices.php nahradit funkci zen_get_products_display_price(); timhle:
Na konec souboru /includes/languages/czech/index.php a product_info.php pridat:
Ve stylesheet.css je dobry mit neco takovyhohle:
Teoreticky by to melo byt vsechno, ale pisu to narychlo tak jsem mozna na neco zapomel ![]()
Zasláno: 18:23 3.8.2006
|
|
||
---|---|---|
e-Sifu
![]() ![]() Členem od:
20:41 26.5.2006 Bydliště Bratislava
Skupina:
775
![]() |
nejak som nepochopil, co vlastne riesi ten tvoj script I.C. :)
Zasláno: 7:12 4.8.2006
|
|
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
297
![]() |
bambulko: Zobrazuje cenu zbozi s DPH i bez DPH a umoznuje nastavit v administraci, jestli se to tak zobrazovat ma, nebo se ma zobrazovat jen cena s dani/bez dane (podle nastaveni shopu).
Pro ukazku, zobrazuje presne toto: Připojit soubor: ![]() ![]()
Zasláno: 10:55 4.8.2006
|
|
Můžete prohlížet témata.