Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Re: MULTISHOP a vše kolem něj |
||
---|---|---|
Začátečník
Členem od:
12:10 5.7.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
40
|
Zdravím,
pravě multishop testuji, vše by bylo ok, akorat jsem nejak neprisel na to, jak mohu v jednotlivych sablonach nastavovat rozvrzeni sideboxu, nebot v administraci mi to ukazuje porad jen a jen jednu sablonu. Je mozne, ze jsem nekde v v installaci multishop udelal nejakou chybu.. Napada me teda jeste jedna verze, ktera asi mnohe pobavi, ale nahrat si napr jazykovou mutaci czech vicekrat (czech 1 - czech5) a pak to pokazde pro dany jazyk extra nastavit. Ale prijde mi to takove amaterske ........ Tudiz dotaz zni jak v multishop nastavit pro kazdou sablonu sideboxy Predem diky za radu, laboruji dale, pokud na to prijdu, dam vediiit. ....
Zasláno: 14:19 10.8.2007
|
|
||
---|---|---|
Moderátor
Členem od:
8:10 31.10.2006 Bydliště Blava né?
Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1017
|
...no musíš tú druhú šablonu pridať v administrácii Nástroje/nastavenie vzhľadu, nový jazyk ...
Zasláno: 14:22 10.8.2007
|
|
||
---|---|---|
Začátečník
Členem od:
40
|
..... v administraci jsem to pridal, ovsem pokud budu potrebovat vice shopu a to vzdy ve verzi cz a eng a proste pridat pro jeden jazyk mi jde jen jedna sablona....
Kazdopadne jsem zapomel si dodelat dle navodu toto includes/templates/[YOUR_TEMPLATE] includes/languages/english/[YOUR_TEMPLATE] includes/languages/english/extra_definitions/[YOUR_TEMPLATE] includes/languages/english/html_includes/[YOUR_TEMPLATE] includes/languages/english/modules/order_total/[YOUR_TEMPLATE] includes/languages/english/modules/payment/[YOUR_TEMPLATE] includes/languages/english/modules/shipping/[YOUR_TEMPLATE] includes/languages/english/modules/[YOUR_TEMPLATE] includes/languages/english/modules/sideboxes/[YOUR_TEMPLATE] ...... no prisel jsem na to, ze kdyz prehodim jazyk, prehodi se mi i navrhovani sablon .... pro danej template. tak ... jsem z toho uplne silenej .... ci jsem asi malinko spatne pochopil cele mustishop potrebuji proste pro napr odevy.domena.cz mit otevrenou jen kategorii odevy a to jak cz tak eng .. sekci zatim jen 8 ... jdu na to asi zbytecne slozite a hledam problem kde neni ....
Zasláno: 14:38 10.8.2007
|
|
||
---|---|---|
Moderátor
Členem od:
8:10 31.10.2006 Bydliště Blava né?
Skupina:
1017
|
...no, viac Ti momentálne neviem pomôcť, pretože prácu na multishope som zastavil - nestíhačka- ale raz sa k tomu vrátim a ja som aj tak šiel na to trochu inak, bo ja som mal oba shopy úplne inde a snažil som sa ich postaviť na jednu databázu - čo sa mi aj podarilo, všetko šľapalo, akurát som tam mal jeden zádrhel, čo som už nestihol vyriešiť, takže ja Ti budem vedieť dať odpoveď, až ma znova schytí mániamultishopová....
Zasláno: 21:31 10.8.2007
|
|
||
---|---|---|
Začátečník
Členem od:
40
|
taaaak malinko jsem pokrocil:
takze pokud to chci pak resit domenovym aliasem, na stejnem jazyce, ale pokazde na jinem template, tak je treba pridat pokazde jazyk. ja jsem teda to provedl nasledovne: Název: jmeno aliasu Kod: dve pismena s aliasu napr Adresar: pro cestinu czech pak v konfiguraci sideboxes staci jen zvolit jazyk (neboli jmeno aliasu - takove to dropdown menu je u toho text Definice jazyka ) a da se nastavit sideboxy dle potreby pro template daneho aliasu. pak jen v Multishop Tool nastavit ktere kategorie zobrazovat a je vymalovano. ale kdepak jeste jsem nepreskocil. Problem nastal, sice nevim ci to neni tiiiim, ze zatim testuji na podobe www.domena.cz/1/ a na domena.cz/1/ , prijatelnejsi je, ze jsem nekde neco totalne dovrtal, nebot stale kdyz dam domena.cz mi to cpe <base href="http://www.domena.cz/1/" /> mi to proste vsude cpe to www, kdyz tam nema byt ...... na to uz jsem dnes vazne kratkej, zitra se pokusim prijit kde je zavrtanej ten dabel, co mi tam porad cpe to www.
Zasláno: 2:06 11.8.2007
|
|
||
---|---|---|
Začátečník
Členem od:
40
|
Tak problem s www vyresen.....
v /includes/configure.php stacilo umazat toto define('HTTP_SERVER', 'http://www.domena.cz'); define('HTTPS_SERVER', 'https://www.domena.cz'); a jiz je vse ok Sice je multi site trosku piplacka, nez se clovek zorientuje, ale jinak super super :D
Zasláno: 12:28 11.8.2007
|
|
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
9:05 27.6.2006 Skupina:
180
|
Dobrý den,
co když používám super_orders. Stačí jen vložit do souboru includes/classes/super_order.php tento řádek? 'ip_address' => $_SESSION['customers_ip_address'] . ' - ' . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] ); A jak mám upravit soubor admin/super_order.php? Díky za pomoc
Zasláno: 20:02 9.11.2007
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
9:05 27.6.2006 Skupina:
180
|
Vypsalo mi to tuto chybu, když jsem dokončoval objednávku 1054 Unknown column 'order_site' in 'field list'
Na druhé doméně jsem založil účet, ale nemohu se přihlásit.
Zasláno: 21:48 9.11.2007
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
11:44 3.2.2006 Bydliště Česká republika
Skupina:
319
|
Vše jsem nahrál a upravil config. V administraci se mi objevilo v nástrojích multisite tools a ve frontendu veškeré zboží a moduly zmizely. Jak dostanu zpátky na front zboží a moduly? Z toho návodu to nějak nevykoumávám.
Zasláno: 14:32 10.11.2007
|
|
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
8:08 10.11.2005 Bydliště Prague
Skupina:
1389