Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
2 shopy...teplate na diskusiu |
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
10:33 3.2.2007 Bydliště KE, PO, Nemcovce
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
81
|
už dlhšiu dobu sa snažím odladiť/doladiť 2 shopy postavené na zencarte,zatiaľ na skúšobnom webe (kvôli tomu linky aké sú)
...len stále mi akoby pár vecí nepasovalo...skúste zhodnotiť: http://wirer.san-vin.com/eshop/ - ako tak som spokojný...aj keď len na 98%... http://wirer.san-vin.com/obchod/ - u tohto mi "uteká" pravá strana...na dôvod som ešte neprišiel...no keď som skúšal na klasickom formáte (4:3,LCD v robote), tak problém nebol... - ...stále akoby mi tam niečo chýbalo a neviem prísť na to čo to je ...u oboch mi ide skôro zhodnotenie templatu, až potom prípadná funkčnosť...tovar a texty sú len predbežné, nekameňujte ma preto veľmi
Zasláno: 0:06 30.8.2010
|
|
Re: 2 shopy...teplate na diskusiu |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
22:32 11.7.2007 Skupina:
305
|
ten druhý návrh sa mi páči viac, na 17' monitore ti pravá strana nikam neuteká. nepáči sa mi že ti vo výpise tovaru napr. na úvodnej stránke, všetko lieta, podľa veľkosti obrázku, názov, cena, kúpiť, pri každom výrobku to máš inde.
kategórie výrobkov máš aj v horizontálnom menu, ak pridáš ďalšiu kategóriu, kde ju dáš?
Zasláno: 4:53 30.8.2010
|
|
Přenos |
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
10:42 1.8.2007 Skupina:
382
|
Možná to nebude moc "konstruktivní kritika", ale osobně bych začal od začátku. Moc dobře na mě nepůsobí ani jeden, ať už jde o hlavičku webu tak i o použité barevné kombinace
Zasláno: 11:15 30.8.2010
|
|
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
Skupina:
81
|
Citát:
vlados03 mne sa čiastočne pozdáva aj ten prvý, ale je to možno o sile zvyku že na to pozerám už pár týždňov...to utekanie do strany bolo spôsobené zapnutým panelom na boku Opery... výpis tovaru ešte upravím, skoro som na to zabudol. tie kategórie v horizontálnom menu sú kvôli tomu, že sa mi to zdalo prázdne pod tou hlavičkou Citát: Kovboj grafik niesom....farebnékombinácie boli len tak od oka, čo sa mi zapáčilo. všetká "grafika" bola robená cez Paint (Skicár), hlavička je po menšej úprave vo Worde...možno sa to niekomu zdá primitívne, ale funguje to...
Zasláno: 11:46 30.8.2010
|
|
||
---|---|---|
Členem od:
23:10 26.10.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1002997
|
na čo to sem teda vlastne dávaš ???
čo sa mám na tom hodnotiť, keď to nie je ani graficky, ani nijak inak dokončené ? a ak je toto dlhodobá práca, tak zmačkať, zahodiť a začať znova.
Zasláno: 12:15 30.8.2010
|
|
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
10:42 1.8.2007 Skupina:
382
|
Citát:
Řeknu to takhle - chceš aby si v tom obchodě někdo něco nakoupil nebo si chceš jen dokázat že na grafiku stačí Paint a Word? Jasně že to jde, ostatně je možné "prodávat" i na původním zeleném template. Jen od toho člověk nesmí očekávat že na tom obchodu nakonec i něco vydělá Jestli ti grafika třeba nejde a nemáš na to ani výbavu, tak není problém najít si nějakého grafika který ti to za pár stokorun až tisícikorun rád navrhne.
Zasláno: 12:18 30.8.2010
|
|
||
---|---|---|
Webmaster
Členem od:
22:00 29.8.2005 Bydliště Brno
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
2124
|
No aby to nebylo tak jednoznačné, tak mohu říci, že v některých oborech prodávají následující parametry:
1)cena 2)cena 3)cena 4)sortiment 5)důvěryhodnost ... 11)grafika obchodu (pokud to na první pohled lidi vyloženě neodradí, když odradí, tak si to objednají na dobírku, což stejně většina dělá)
Zasláno: 19:50 30.8.2010
|
|
||
---|---|---|
Expert
Členem od:
Skupina:
81
|
Citát:
ďakujem za pohopenie a milé slová
Zasláno: 22:07 30.8.2010
|
|
||
---|---|---|
Guru
Členem od:
15:11 16.2.2010 Bydliště Plzeň
Skupina:
260
|
to wirer:
Prosím tě můžeš mě přeložit ten název Plotter Sticks ............. protože ať to rozebírám jak chci mám z toho "tyčky plotru". Nálepka je přeci sticker. Stick jako podstatné jméno jak to tady máš............ klacek, tyčka.
Zasláno: 8:31 31.8.2010
|
|
Jsem lev samotář.............takže nesahat a hlavně nekrmit! Motto: Carpe diem www.benovoletadylka.cz www.t-rexforum.cz Teď se o nás stará Melodic, protože pořád někde lítáme, takže pokud se vám něco u nás nelíbí obraťte se přímo na něj a on si to s vámi vyřídí. :) |
||
Přenos |
||
---|---|---|
Webmaster
Členem od:
22:00 29.8.2005 Bydliště Brno
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
2124
|
Citát:
Není zač, já mám také hnusnej shop už mnoho let :) ne vážně, když začínáš, tak nechtěj kritiku, akorát ti to zkazí radost z toho, že sis vytvořil něco sám. Každej nějak začínal a pokud nic neděláš, nic nezkazíš, a taky se nic nenaučíš. Před 10 roky by tvůj obchod byl extra super bomba, ale dnes jsou už jiná kritéria. Málokdo má dizajnérské vidění včetně samotných dizajnérů. Není to jen o tom umět na photoshopu.
Zasláno: 8:44 31.8.2010
|
|
Můžete prohlížet témata.