Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Hodnocení zboží |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
16:36 17.1.2009 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
157
![]() |
Zkoušel jsem hledat ve fóru, ale nic podobného jsem nenašel... tak nevím jestli to někdo používá a nebo něco podobného řešil.
Chci se zeptat zda by šlo nahradit stávající slovní hodnocení zboží nahradit něčím jednoduším. Třeba 5 hvězdičkama - kdy stačí jen kliknout bez registrace a započítá se hlas + se bude zobrazovat průměrný počet ( nejlépe rozdílem barvy na těch hvězdičkách + kolik lidí hodnotilo... Určitě to znáte, bývá to docela často někde umisťováno. Stávající systém hodnocení se mě zdá být neúčiný ( to je tak možná vhodné pro nějaké velké e-shopy a nebo heuréku, ale jinak .... )
Zasláno: 23:05 24.2.2011
|
|
![]() |
Re: Hodnocení zboží |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
21:36 5.12.2008 Skupina:
746
![]() |
Asi nejzajímavější možnost je předělat to na klasické komentáře/diskuzi ke zboží, kam mohou psát i neregistrovaní.
Hvězdičky bych ke zboží nedával, lidé ti budou hodnotit tak max. fotku a hodně jich bude dávat minimální hodnotu aniž by o tom zboží cokoliv věděli.
Zasláno: 23:47 24.2.2011
|
|
Shopy: www.centrum-matraci.cz Když máš nápad, o kterém si myslíš, že by mohl fungovat, zřejmně by mohl fungovat, ale to se nedozvíš dokud ho ze 100% nezrealizuješ. Takže to prostě udělej !!! .... a pokud se to týká webu, tak ho hlavně předem zazálohuj :) |
||
![]() |
Re: Hodnocení zboží |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
15:11 16.2.2010 Bydliště Plzeň
Skupina:
260
![]() |
Hvězdičky používal kamarád (teda ne ke zboží, ale k hodnocení článků) a zrušil to, říkal, že jsou lepší komentáře jak tě tu psal AdamecM, protože to dá trochu větší práci a je dost lidí co se "nudí" a kliknout na hvězdičku je dost snadný.
Zasláno: 8:47 25.2.2011
|
|
Jsem lev samotář.............takže nesahat a hlavně nekrmit! Motto: Carpe diem www.benovoletadylka.cz www.t-rexforum.cz Teď se o nás stará Melodic, protože pořád někde lítáme, takže pokud se vám něco u nás nelíbí obraťte se přímo na něj a on si to s vámi vyřídí. :) |
||
![]() |
Můžete prohlížet témata.