Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
lehka editace objednavky |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
3:31 25.11.2007 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
597
![]() |
v objednávce potřebuji doplnit/vložit jednu datumovou položku (v DB ji mam pridanou, v orders.php se mi nacita)
potrebuji udelat, aby policko slo vyplnit (datumem) a ulozit do databaze (submit), nejlepe pres ajax, ale neni podminkou nemate napad, jak to co nejsnaze udelat? Bude tam neco jako update TABLE_ORDERS date_1 = now() where orders_id = '$oID'"; diky
Zasláno: 14:46 22.11.2010
|
|
Re: lehka editace objednavky |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
9:45 11.11.2006 Bydliště Ostrava
Skupina:
617
![]() |
zajimave ze jsi vzdycky uplne nejchytrejsi, ale ani takovou trivialitu si neumis udelat sam....
Zasláno: 11:41 23.11.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
597
![]() |
nez neco zacnu delat, zeptam se, jestli uz to nekdo nedelal, je to spatne? Nejsem programmer, takze slepit kod je pro mne na dyl...
ty jsi zase nejrypavejsi, diky za odpoved, uz jsem myslel, ze nejsme v cesku, btw minule jsi uz taky takto reagoval, ze? ![]()
Zasláno: 18:10 23.11.2010
|
|
||
---|---|---|
![]() Členem od:
23:10 26.10.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1002997
![]() |
mno, na tebe se jinak moc reagovat ani nedá...
![]() čas od času sem vlítneš, hodíš pár "chytrých" písmenek, nase**š několik lidí a jseš zas v trapu. Jasně, taky to tak dělám, ale aspoň sem-tam někomu poradím, což se u tebe ještě nestalo. Zřejmě proto ty reakce.
Zasláno: 19:18 23.11.2010
|
|
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
597
![]() |
hmm díky, nikomu jsem neporadil, tak jsem si asi psal sám se sebou, že
a ty seš buďto grafoman anebo hacker ![]() Nejaktivnější autoři MELODIC: 1002760 !! ![]() viz tabulka vpravo ale k věci, ok, beru to na vědomí a nebudu nic psát abych lidi z trochu slabším sebeovládacím pudem (kteří nedokáží nereagovat a mají potřebu ventilovat své nervy ![]() ![]()
Zasláno: 21:05 23.11.2010
|
|
||
---|---|---|
![]() Členem od:
23:10 26.10.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1002997
![]() |
ne, nejsem...
a nejsem ani grafoman a ani hacker, to číslo je zavádějící a mají ho na svědomí zdejší poťouchlí admini, čímž je zdravím.... ale to neřeš. Přeju ti hodně pevný sebeovládací pud.
Zasláno: 23:37 23.11.2010
|
|
Můžete prohlížet témata.