Registrovat    Přihlášení
Domů Odkazy Fórum Ke stažení Web hosting Registrace do katalogů
Přihlásit
Jméno:

Heslo:

Pamatuj si mně



Zapomenuté heslo

Nová registrace
Partner a hosting webu
zserver.cz
Spolupráce
Odkazy
česká sociální síť rexVoX.com
Informace a projekty na rodinné domy naleznete v našem blogu.

Navštívit můžete také pasivní rodinné domy - dřevostavby, kde naleznete informace o pasivních stavbách.

Odkazy.
MacBook Pro

Potřebujete nový pracovní laptop? MacBook Pro bude nejlepší volbou!

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!



Kategorie a fóra

Prohlížení tohoto vlákna:   1 Anonymní uživatelé



« 1 (2) 3 »


Re: Existuje reseni vyberu dostupnosti
Guru
Členem od:
21:36 5.12.2008
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 742
Nepřipojen
Phikme:
Jde o to, že to nepíšeme do obýváku na ozdobu, ale pro komerční sféru, když budeš mít obrat 2mil. ročně a tenhle nenápadný doplňek ti zvýší obrat reálně dejme tomu o 50.000kč (2,5 %), což při trochu rozumné marži dělá zisk cca 8-12.000Kč, tak jakou cenu potom ten modul má ? (tedy tento nejspíš nárust 2,5% nezpůsobí)
Nejde dělat na hodinovku, programátor, který vymýšlí postupy a do práce vkládá nápady není přidavač na stavbě, ale architekt, pokud se tedy do takové role přidavače nenechá vmanipulovat.

Jinak 2-2.500,- je už reálná přátelská cena. Nicméně stále je tu možnost zpracovat to zadarmo dle výše uvedených rad.

(edit: nebo ještě je tu možnost, že ty moje arogantní řeči někoho nadzvednou tak, že to napíše a hodí to sem, aby mě setřel :))) )

Zasláno: 22:41 16.11.2010
_________________
Shopy: www.dum-matraci.cz , www.centrum-matraci.cz , www.hubert-hunting.cz

Když máš nápad, o kterém si myslíš, že by mohl fungovat, zřejmně by mohl fungovat, ale to se nedozvíš dokud ho ze 100% nezrealizuješ. Takže to prostě udělej !!!
.... a pokud se to týká webu, tak ho hlavně předem zazálohuj :)
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Existuje reseni vyberu dostupnosti
Guru
Členem od:
14:02 12.3.2010
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 303
Nepřipojen
Taky budu brzo potrebovat podobny modul a klidne ho plne zaplatim.
Jde o to, ze pomoci easy populate budu aktualizovat skladovou dostupnost zbozi. Potrebuji tam mit policko navic, ktere bude rikat dve hodnoty. Pokud bude doplnena 1, na shopu se bude zobrazovat u produktu text "na sklade". Pokud tam bude 0, na shopu bude zobrazeno u karty produktu, ze zbozi je na dotaz.

Byl by nekdo schopny? Muzeme zacit pracovat ihned. Zalohu platim predem, zbytek po praci.

Dekuji. Ondra.
mail: info@zamerovac.cz

Zasláno: 2:33 17.11.2010
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Existuje reseni vyberu dostupnosti
Guru
Členem od:
21:36 5.12.2008
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 742
Nepřipojen
Sion 89: Tady bys ale klidně vystačil s tímto:

Nahraď v tpl_product_info_display.php

tohle:
Citát:

<?php echo (($flag_show_product_info_quantity == 1) ? '<li>' . $products_quantity . TEXT_PRODUCT_QUANTITY . '</li>' : '') . "\n"; ?>



tímhle:
Citát:

<?php

if ($products_quantity <=0) {echo '<li>'."Dostupnost na dotaz.". '</li>'."\n";} else { echo '<li>'."Zboží je skladem v počtu kusů: " . $products_quantity. '</li>'."\n";}

?>

Pokud bude zboží na skladě 0 nebo méně (i to se stává, pokud máš nastaveno odečítání zboží skladem s objednávkami), tak se zobrazí hláška "Dostupnost na dotaz", pokud bude na skladě množství 1 a více zobrazí se Zboží je skladem v počtu kusů: 'počet kusů'.

Edit: a pokud budeš chtít zachovat ovládání zobrazování této hodnoty z adminu, ošetři si to s && $flag_show_product_info_quantity a elseif.

Zasláno: 11:20 17.11.2010
_________________
Shopy: www.dum-matraci.cz , www.centrum-matraci.cz , www.hubert-hunting.cz

Když máš nápad, o kterém si myslíš, že by mohl fungovat, zřejmně by mohl fungovat, ale to se nedozvíš dokud ho ze 100% nezrealizuješ. Takže to prostě udělej !!!
.... a pokud se to týká webu, tak ho hlavně předem zazálohuj :)
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Existuje reseni vyberu dostupnosti
Guru
Členem od:
14:02 12.3.2010
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 303
Nepřipojen
Ty jsi to pochopil trosku jinak.
Ja tam chci, ze tam bude napsano pouze takto: "Dostupnost: na skladě" a to budu dávat do EP jako 1. A pak tam bude toto: "Dostupnost: na dotaz" a to bude v EP jako 0.

Nechci tam mit pocet kusu.
Ondra

Zasláno: 20:45 17.11.2010
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Existuje reseni vyberu dostupnosti
Guru
Členem od:
12:54 19.9.2006
Bydliště Mikulov
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Vývojáři
Příspěvky: 1419
Nepřipojen
2AdamecM: s tou cenou to tak zhruba je. stejně se takové věci dělají každému podle toho jak je potřeba.

2sion89: máš v PM

Zasláno: 21:00 17.11.2010
_________________
Vývoj software a poradenství, import/export a jiné | Odborné knihy, naučné knihy | Textilní dorty a dárky | vyšívané ozdoby
<<než něco uděláš, ZÁLOHUJ E-SHOP !!!>>
<<než se zeptáš, projdi si fórum... třeba to už někdo řešil a vyřešil>>
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Existuje reseni vyberu dostupnosti
Guru
Členem od:
21:36 5.12.2008
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 742
Nepřipojen
sion89: Tak si prostě jen odmázni ten počet kusů

Zasláno: 21:39 17.11.2010
_________________
Shopy: www.dum-matraci.cz , www.centrum-matraci.cz , www.hubert-hunting.cz

Když máš nápad, o kterém si myslíš, že by mohl fungovat, zřejmně by mohl fungovat, ale to se nedozvíš dokud ho ze 100% nezrealizuješ. Takže to prostě udělej !!!
.... a pokud se to týká webu, tak ho hlavně předem zazálohuj :)
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Existuje reseni vyberu dostupnosti
Guru
Členem od:
14:02 12.3.2010
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 303
Nepřipojen
Ty to vidis moc jednoduse

Zasláno: 21:51 17.11.2010
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Existuje reseni vyberu dostupnosti
Guru
Členem od:
21:36 5.12.2008
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 742
Nepřipojen
Vidím to tak, jak jsi to popsal.

Zasláno: 22:10 17.11.2010
_________________
Shopy: www.dum-matraci.cz , www.centrum-matraci.cz , www.hubert-hunting.cz

Když máš nápad, o kterém si myslíš, že by mohl fungovat, zřejmně by mohl fungovat, ale to se nedozvíš dokud ho ze 100% nezrealizuješ. Takže to prostě udělej !!!
.... a pokud se to týká webu, tak ho hlavně předem zazálohuj :)
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Existuje reseni vyberu dostupnosti
Guru
Členem od:
14:02 12.3.2010
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 303
Nepřipojen
Citát:

AdamecM napsal/a:
Vidím to tak, jak jsi to popsal.


Tak jsem to tak upravil,
funguje to na 100% tak jak jsem chtěl :)

Ještě by jsem se chtěl zeptat, jestli poradíš s tím, jak mám dat nějaké označení zboží a info o dostupnosti k výpisu položek jako je to např. tady:

http://airsoft.cz/shop/index.php?cPath=175_361

ale misto tech cislic, by tam bylo treba jen obrazek zelene fajvky a kdyz by bylo na dotaz, tak by tam bylo zase jiny obrazek, ktery bych udelal..

Zasláno: 7:49 19.11.2010
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Existuje reseni vyberu dostupnosti
Guru
Členem od:
14:02 12.3.2010
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 303
Nepřipojen
prikladam obrazek, jak bych si to cca predstavoval..

Připojit soubor:



jpg  dostupnost.JPG (114.50 KB)
2625_4ce632479610a.jpg 940X746 px

Zasláno: 9:16 19.11.2010
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos



« 1 (2) 3 »



Můžete prohlížet témata.
Nemůžete zakládat nová témata.
Nemůžete odpovídat na příspěvky.
Nemůžete editovat Vaše příspěvky.
Nemůžete mazat Vaše příspěvky.
Nemůžete přidávat nové ankety.
Můžete hlasovat v anketách.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům.
Nemůžete přispívat bez schválení.

[Rozšířené hledání]


Odkazy



Zen-Cart ke stažení

Vyšel nový Zencart 1.5.0

Originální moduly můžete stahovat na
www.zen-cart.com

Reklama
Nejaktivnější autoři
1 Melodic
Melodic
1002997
2 Kozoroh
Kozoroh
2124
3 JardaR
JardaR
1888
4 garden
garden
1419
5 Nismo
Nismo
1389
6 hbxx 1131
7 jandik01
jandik01
1070
8 PeterB
PeterB
1017
9 Dedek
Dedek
990
10 bambulko
bambulko
775