Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Re: Moje ID |
||
---|---|---|
![]() Členem od:
23:10 26.10.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1002997
![]() |
ad prezentace MiD: když z e-shopů uteče 40% zákazníků kolik jich zdrhne z vašich stránek kvůli nepřehlednosti ?
![]() chce to zjednodušit, hodně zjednodušit a nepoužívat kličky a odkazy na nepřehledná pdf-ka, jelikož je to zaměřené na někoho, kdo je líný a neschopný, proč by jinak platil za předvyplnění pár kolonek ? ![]() jinak souhlasím s Kozorohem, jen to neumím tak hezky ( a nekonfliktně ) formulovat. Majitelé shopů možná budou jednou donuceni si to nahodit na stránky kvůli tlaku konkurence nebo samotných zákazníků, uvidíme co přinese skvělá světlá budoucnost...
Zasláno: 11:00 12.11.2010
|
|
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
15:11 16.2.2010 Bydliště Plzeň
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
260
![]() |
Já děkuji pánovi za to, že mě pomohl dotvořit si vlastní názor na Moje (Jejich) ID, ale tím, že si napřed hrajete na jednoho z nás komu se ta 'featura' líbí a pak z vás vyoadne jeden z nich, jste to teda u mě totálně pohřbil.
Uvedený odkaz jsem četla už předtím a jasně z něho vyplývá, ze omezený přístup není vhodný pro e-shopy a pochybuji, že někdo používá Zencart jako redakční sytém pro diskusi. A co ty další položky v dobře zakukleném ceníku, který se dá docela obtížně najít? Proč to skrývání, když jde o tak skvělou a lacinou službu?
Zasláno: 11:06 12.11.2010
|
|
Jsem lev samotář.............takže nesahat a hlavně nekrmit! Motto: Carpe diem www.benovoletadylka.cz www.t-rexforum.cz Teď se o nás stará Melodic, protože pořád někde lítáme, takže pokud se vám něco u nás nelíbí obraťte se přímo na něj a on si to s vámi vyřídí. :) |
||
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
260
![]() |
Á Melodic mě předběhl, v podstatě jsem chtěla říct to samé, ale jako normálně konfliktně.
![]()
Zasláno: 11:10 12.11.2010
|
|
Jsem lev samotář.............takže nesahat a hlavně nekrmit! Motto: Carpe diem www.benovoletadylka.cz www.t-rexforum.cz Teď se o nás stará Melodic, protože pořád někde lítáme, takže pokud se vám něco u nás nelíbí obraťte se přímo na něj a on si to s vámi vyřídí. :) |
||
![]() |
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
16:36 8.11.2010 Skupina:
10
![]() |
Nerozumím Vaší formulaci,
Citát: že si napřed hrajete na jednoho z nás Kdybych měl úmysl, který zde popisujete, pravděpodobně bych si v profilu, který je dostupný každému registrovanému uživateli fóra, nevyplnil svůj CZ.NIC mail ![]() Citát: A co ty další položky v dobře zakukleném ceníku Na webu mojeID je uložen univerzální ceník ke všem službám, které CZ.NIC poskytuje, tedy i ceny služeb pro registrátory .CZ a ENUM domén. Citát: ...který se dá docela obtížně najít? Proč to skrývání, když jde o tak skvělou a lacinou službu? Promiňte, toto již trochu zavání paranoiou. Uveřejnění ceníku v PDF, osobně nepovažuji za skrývání ![]()
Zasláno: 11:54 12.11.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Webmaster
![]() ![]() Členem od:
22:00 29.8.2005 Bydliště Brno
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
2124
![]() |
opisek napsal/a:
Nerozumím Vaší formulaci, Citát: že si napřed hrajete na jednoho z nás Kdybych měl úmysl, který zde popisujete, pravděpodobně bych si v profilu, který je dostupný každému registrovanému uživateli fóra, nevyplnil svůj CZ.NIC mail ![]() Má pravdu předsedo :), ne vážně, toto téma rozjel Melodic :) Citát: od Melodic ze dne 12. 11. 2010 11:00:21 Díky blahorodí :) , však mě znáš, počkám až se pobijete a pak budu ten hodnej :)
Zasláno: 12:16 12.11.2010
|
|
||
---|---|---|
![]() Členem od:
23:10 26.10.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1002997
![]() |
já to spíš pobliju než pobiju....
![]() nic, jdu dělat užitečné věci, tady jsme si názory řekli, vše další se jen zvrhne v kopání kolem sebe. Ondro, díky za názor, až bude modul hotovej ( není nijak složitej ), tak ho sem hoď, přispěješ trochou do mlýna. Nabídky budeš mít, jsou tady takový, co to budou chtít. Lioness má v něčem pravdu, v prvním příspěvku jsi narovinu mohl napsat, jsem ten a ten, mám v tom prsty a nabízím tohle a tohle. Já se na tvůj mail nekoukal, vyplynulo to z tvé zanícené obhajoby a faktu, že nikde jinde si nepsal, jen do tohoto vlákna. Vot éto vsjo....
Zasláno: 12:23 12.11.2010
|
|
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
9:44 19.3.2010 Bydliště ČR
Skupina:
173
![]() |
Citát:
Fakt? A jak si asi objednají to zboží bez toho, aby uvedli kontaktní údaje ![]() ![]() P.S. podle mně člověk, který má problém vyplnit registraci v shopu kde chce nakoupit, bude mít ještě větší problém ty údaje vyplnit v nějakém centrálním registru a v podstatě na netu takový člověk vůbec nenakupuje ![]()
Zasláno: 14:04 12.11.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
260
![]() |
to opisek: Já si každého uživatele co sem přijde nelustruji okamžitě v jeho profilu, dělám si na něj názor dle jeho komentářů. A dle vašeho prvního příspěvku jsem pochopila, že takovou službu využíváte ve vašem obchodě a jste s ní spokojen. Předpokládala bych za normální říct ahoj, já jsem ten a ten a pojďme se o tom pobavit a můžu vám vysvětlit to a to nebo pro vás udělat to a to pokud budete mít zájem, což jste udělal snad až v x-tém příspěvku.
To Melodic: Díky za plamenou obhajobu ![]() To Ludekbrno: Ta poslední věta sedne, můj muž taky nenakupuje na internetu aby nemusel nic vyplňovat, na to má mě ![]() Jinak jsem asi před půl rokem četla nějakou studii co se týče hesel, nemůžu ten článek najít, ale našla jsem jinou a budu-li citovat "Až 30 % všech hesel obsažených v seznamu mělo šest nebo méně znaků. V 60 % případů navíc šlo jen o omezenou skupinu alfanumerických znaků, přičemž více než polovina všech uživatelů používala snadno odhalitelná jména, sousedící klávesy či po sobě jdoucí číslice. To dokazuje i fakt, že nejčastějším heslem v seznamu bylo „123456“, které následují „12345“ a „123456789“. Do pomyslného žebříčku TOP 5 se pak ještě vešla hesla „password“ a „iloveyou“." Co dodat. Proč si někdo kdo používá na všechno jedno heslo 123456 bude zřizovat účet/konto u mojeID aby si ho tam dal pod heslem 123456 ................... to prostě pod lví hřívu nenarvu ![]()
Zasláno: 15:37 12.11.2010
|
|
||
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
9:44 19.3.2010 Bydliště ČR
Skupina:
173
![]() |
Shledávám jedinou opravdu užitečnou centrální registraci nějakých údajů pro shopy a to platební kartu. A to nikoliv z důvodu lenosti při vyplňování, ale pouze kvůli bezpečnosti. Mám na mysli zprostředkování typu PayPal, kde údaj o platební kartě svěřím jediné důvěryhodné organizaci a nepotřebuju jej svěřovat při nákupu komukoliv dalšímu. Ale dělat něco takového jen proto, že bych byl líný někam naťukat jméno a adresu, na to bych se mohl....
![]() Nemyslím si, že se z Moje ID stane v blízkých letech nějaká konkurenční výhoda, která by shopy nepodporující MID odsouvala někam dozadu.
Zasláno: 16:06 12.11.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
16:36 8.11.2010 Skupina:
10
![]() |
Zdravím vás po krátké odmlce. Máme hotový mojeID přihlašovací modul pro ZenCart, zdarma si jej můžete stáhnout zde:
http://www.mojeid.cz/page/822/moduly-pro-open-source-systemy/ Chtěl bych vás poprosit o otestování a případně o vaši zpětnou vazbu.
Zasláno: 17:36 8.12.2010
|
|
![]() |
Můžete prohlížet témata.