Prohlížení tohoto vlákna:
2 Anonymní uživatelé

Diskuse k produktu |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
21:45 28.5.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
181
![]() |
Ahoj všichni, neznáte někdo modul diskuse k produktu? Nemůžu to nikde najít. Jde mi o to, aby byla
bez registrace jednoduchá možnost reagovat z administrace + upozorňování na nové příspěvky pro případ spamu možnost zapnout ověřovací kód prostě něco jako na czechcomputer.cz Možná by mohl být i modul pro oscommerce, pokusil bych se ho předělat pro zen.
Zasláno: 13:02 5.1.2008
|
|
![]() |
Re: Diskuse k produktu |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
181
![]() |
Stále se nikdo nehlásí?
![]()
Zasláno: 14:16 9.1.2008
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Expert
![]() ![]() Členem od:
13:10 7.6.2006 Skupina:
140
![]() |
Ahoj,
taky by se mi to hodilo, ale zatim mi nikdo neodpovedel. Mam akorat odkaz u kazdeho zbozi na frame phpBB, ale to neni ono ![]() Dokonce jsem to chtel zjednodusit viz odkaz: http://www.zencart.cz/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=2669&forum=2&post_id=20139#forumpost20139 ale nepodarilo se mi to dat dohromady - bohuzel nemam takove znalosti php ![]() Pokud by jsi dal neco dohromady myslis, ze by jsi mi to poskytnul diky moc ![]()
Zasláno: 15:17 9.1.2008
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Expert
![]() ![]() Členem od:
20:40 15.11.2006 Bydliště Kolín
Skupina:
149
![]() |
no tohle má pěkně vyřešené "Kozoroh" u sebe na obchodě.... http://www.a-pool.cz/obchod-eshop/ ...
Zasláno: 18:04 9.1.2008
|
|
||
---|---|---|
Expert
![]() ![]() Členem od:
13:10 7.6.2006 Skupina:
140
![]() |
Diky za odpoved,
ja vim, ze to ma vyresene, ale bohuzel se mi nepodarilo ziskat podrobnosti jak to rozchodit viz moje zadost a diskuze: http://www.zencart.cz/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=2645&forum=2&post_id=20324#forumpost20324 Pokud bych to nekde ziskal uz jsem to dal vsem k dispozici. Jestli budes mit nejake reseni myslis si, ze by jsi mi mohl poradit ![]()
Zasláno: 11:32 10.1.2008
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Webmaster
![]() ![]() Členem od:
22:00 29.8.2005 Bydliště Brno
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
2124
![]() |
Zdravím, v příloze je soubor s úpravou, ale je to naprosto bez záruky, protože jsem to vytahoval z kódu co jsem upravoval v roce 2005, také je to na původní verzi phpbb, tuším, že to byla 2.0.18 nebo tak nějak.
Pozor: hlavně nenahrát soubory bez předchozího přečtení návodu. Dělal jsem to narychlo, takže mě nekamenujte. Nejsem si jist, jestli tam je všechno kompletní, to poznáte až to nainstalujete, jestli budete mít odvahu :)
Zasláno: 10:25 11.1.2008
|
|
||
---|---|---|
Expert
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
149
![]() |
díky moc ... hned to nějak vyzkouším ... localhost to jistí :)
Zasláno: 10:30 11.1.2008
|
|
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
181
![]() |
Propojit Zencart a PhpBB je sice fain, ale podle mě to není ono. Chtělo by to prostě co nejjednodušší diskusi, podobnou jako je teď, ale bez nutnosti registrace a s možností reagovat a poslat mail přímo z administrace.
Zasláno: 20:44 13.1.2008
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Expert
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
149
![]() |
Myslím, že tohle je celkem hodně dobrá obdoba ... podívej se ke kozorohovi na shop a uvidis ... potom je už to těžký a budeš si muset asi udělat něco sám ...
Zasláno: 0:08 14.1.2008
|
|
||
---|---|---|
Webmaster
![]() ![]() Členem od:
22:00 29.8.2005 Bydliště Brno
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
2124
![]() |
No ... pořád je tu stará možnost udělat diskusi tuším z hodnocení zákazníků, někde na fóru to je. Moje varianta je dobrá, když chcete vést širší diskusi i o jiných věcech než o zboží a nechcete moderovat, resp. tříštit forum na více částí.
Zasláno: 6:19 14.1.2008
|
|
Téma je zamčeno
Můžete prohlížet témata.