Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Image Handler aneb jak si usnadnit práci s obrázky |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
19:29 27.9.2005 Bydliště Brno
Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
197
![]() |
Image Handler v tuto chvili dostupny (1.0-beta1) je urceny pro Zen-Cart v1.2.5d. Mate nekdo tuseni, co se stane kdyz to pouziju na verzi Zen-Cart v1.2.6d?
Treba cestinu co je ke stazeni na verzi 1.2.5 jsem smele uploadl na 1.2.6d a pohoda. Teda kdyz jsem zkontroloval rozdily mezi soubory 1.2.5 a 1.2.6 tak byly pridany myslim dva radky ve dvou souborech a jinak vse naprosto stejne...
Zasláno: 13:14 30.9.2005
|
|
![]() |
Re: Image Handler aneb jak si usnadnit práci s obrázky |
||
---|---|---|
Webmaster
![]() ![]() Členem od:
21:08 29.8.2005 Bydliště Louny
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
1888
![]() |
Vyzkoušeno, chodí i ve verzi 1.2.6d
![]()
Zasláno: 16:55 30.9.2005
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
1:02 11.10.2005 Bydliště Hronov
Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
383
![]() |
DDV,
delal se nekdo z vas s cestinou do Image Handleru? Pokud ano, poskytnete ... nemam rad zbytecnou praci ![]()
Zasláno: 17:24 27.11.2005
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
11:44 3.2.2006 Bydliště Česká republika
Skupina:
319
![]() |
Zdravim, poradte mi nekdo jak zmenit velikosti obrázků který už sem nahral ješte před image hand..a jak nastavit image hand.
txt soubory sem prošel a návod co už tady někdo psal-jak na velikosti obr.taky, ale asi sem dylina, protože to pořád nemužu rozjet. ![]() Název Hodnota Small Image Width 100 Small Image Height 80 Heading Image Width 57 Heading Image Height 40 Subcategory Image Width 100 Subcategory Image Height 57 Calculate Image Size true Image Required true Image - Shopping Cart Status 1 Image - Shopping Cart Width 50 Image - Shopping Cart Height 40 Show uploaded images in cart false Clone Image Dir Owner false Large Image Maximum Width Large Image Maximum Height Product Info - Image Width 150 Product Info - Image Height 120 Product Info - Image Medium Suffix _MED Product Info - Image Large Suffix _LRG Small image filetype jpg Small image background white Watermark small images False Small image compression quality 75 Medium image filetype jpg Medium image background white Watermark medium images False Medium image compression quality 75 Large image filetype jpg Large image background white Watermark large images False Large image compression quality 75 Watermark Gravity Center Select Image Manager ImageMagick ImageMagick path /usr/bin/ ImageMagick library path Image - Product Listing Width 100 Image - Product Listing Height 80 Image - Product New Listing 100 Image - Product New Listing Height 80 Image - New Products Width 100 Image - New Products Height 80 Image - Featured Products Width 100 Image - Featured Products Height 80 Image - Product All Listing Width 100 Image - Product All Listing Height 80 Product Info - Number of Additional Images per Row 3 Product Image - No Image Status 1 Product Image - No Image picture no_picture.gif Image - Use Proportional Images on Products and Categories 1 :hotovo:
Zasláno: 12:47 4.2.2006
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Webmaster
![]() ![]() Členem od:
20:40 29.8.2005 Bydliště Osík City
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
1070
![]() |
jako tak nějak nechápu co chceš - ti nejede vůbec nebo to chceš na staré již uplé obrázky? máš to na locale nebo na serveru? máš nastavenou knihovnu na úpravu obrázku gd nebo imagemagick? podporuje ti to vůbec server?
Zasláno: 13:14 4.2.2006
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
319
![]() |
Potřebuju to na staré obr. které mám již vložené, server knihovnu podporuje. instalaci mám na onebit. Mám to takhle dobře
pozn.Select Image Manager = ImageMagick ,nebo mám vybrat GD?
Zasláno: 13:22 4.2.2006
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Webmaster
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
1070
![]() |
těžko radit mě nepodporují image magick tak jedu na gd
k prvnímu nevím jak to udělat- nevím -jsem si otevřel ftp a sthnul si největší obrázky a naházel je tam znova - protože to rozkopírovává do 3 složek - jak ho donutit aby přechroustal již vložené fakt netuším :(
Zasláno: 13:29 4.2.2006
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
319
![]() |
Všechny obr. ,teré už mám nahrané jsem nahrával vždy po jednom když jsem vytvářel nový produkt a když jsem se díval přes ftpko tak jsou všechny nahrané jenom v images. Jak jsem tady někde videl dají se obr upravit a potom nahrát jako small medium a large. Rád to udělám tak že ty rozměry změnim a potom nahraju zpět, ale z toho návodu co tady je jsem stejně dylina a nevim jak to udělat.
![]()
Zasláno: 13:36 4.2.2006
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
319
![]() |
Citát:
![]()
Zasláno: 18:50 4.2.2006
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Webmaster
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
1070
![]() |
pořád tak nějak nechápu co chceš? pokud si to chceš udělat sám tak musíš do složek medium a large vytvořit stejnou adresářovou strukturu jako máš v image a každý obrázek přenastavit na požadovanou velikost a dát příponu za jméno buď _MED nebo _LRG, ale říkám než se stím patlat (ikdyž by to šlo udělat hromadnou změnu velikosti obrázku i nazvu) a rozkopirovávat do složek tak je lepší stáhnut si originál v původní velikosti a v kartě produktu mu ho tam dát jako nový obrázek - on ho přepíše, přeresizuje a ještě rozdělí do složky kam patří - takže stačí si jen v imagehandleru nastavit velikosti obrázků a barvu pozadí - zda použít či nepoužít vodoznak a je hotovo
Zasláno: 20:51 4.2.2006
|
|
![]() |
Můžete prohlížet témata.