Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Zprovoznění ZenCart v pc bez internetu |
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
12:04 6.10.2010 Bydliště Brno
Skupina:
Registrovaní uživatelé Příspěvky:
18
![]() |
Zdravím,
s tímto programem začínám a chci se zeptat jestli by se s ním dalo pracovat i bez připojení na internet, tzn jestli se dá nainstalovat je jako do pc. Moc se v tomhle nevyznám tak mě taky zajímá jestli je ZenCart ta správná volba, jestli tam není nějak pevně daná grafika e shopu a podobně Stáhl jsem si tady verzi 1.3.9g, půjde mi an to nějaká čeština nebo si musím stáhnout starší verzi??? díky za váš čas S pozdravem roman ![]()
Zasláno: 12:13 6.10.2010
|
|
![]() |
Re: Zprovoznění ZenCart v pc bez internetu |
||
---|---|---|
Webmaster
![]() ![]() Členem od:
22:00 29.8.2005 Bydliště Brno
Skupina:
Administrátoři Vývojáři Příspěvky:
2124
![]() |
Ahoj, když si všechno nataháš do počítače a pak se odpojíš od internetu, nebo to přeneseš na pc bez internetu např. přes flešku, tak to jde.
Ale musíš rozjet na tom svém počítači nějaký takový program http://www.zencart.cz/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=4339&forum=8&post_id=30151#forumpost30151 Každopádně bez internetu je to hodně složitý, to si člověk uvědomí, až něco potřebuje najít na googlu :) Zencart není špatný, je to sice starší technologie, ale pořád jeden z nejvybavenějších obchodů. Pokud vím, tak čeština není problém.
Zasláno: 14:29 6.10.2010
|
|
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
18
![]() |
Jo super diky moc ja myslel jako kdyz posledni verze te cestiny je naka 1.3.9d jestli mi bude fungovat na 1.3.9g programu. Jinak s tim internetem ja chci ten program pouzit na bakalrku tak ze abych moh treba delat ve vlaku nebo tak diky za radu zkusim neco stahnout. A ohledne te grafiky jsem myslel jestli je moznost ze bych si udelal svou vlastni n apriklad pomoci kaskadovych stylu a podobne diky
Zasláno: 15:06 6.10.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
10:42 1.8.2007 Skupina:
382
![]() |
Citát:
Jde to bez problémů, ale bez urážky zatím to pro tebe není. Nejdřív musíš rozchodit Apache, PHP a MySQL a správně to nakonfigurovat. Potom si sice teoreticky můžeš Zencart na PC nainstalovat, ale bez zkušeností práce s PHP a databází si "ani neškrtneš" s tím nějak to upravit. Takže bych začal tím rozchodit si Apache a vše související a pak se trošku zorientovat v samotném PHP. Až potom jdi do Zencartu, jinak se s tím budeš šíleně a pravděpodobně bez úspěchu trápit.
Zasláno: 15:08 6.10.2010
|
|
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
18
![]() |
Zdravím, no teď jsem si vytvořil doménu na webzdarma a snažím se tam nainstalovat ten ZenCarta moc mi to nejde no
![]()
Zasláno: 15:49 6.10.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
![]() Členem od:
23:10 26.10.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1002997
![]() |
zencart používej, ale vyhni se obloukem webuzdarma....
![]() projdi si zde na fóru pár témat ohledně freehostingů a pochopíš... raději ten localhost, EasyPhp je fakt easy a jde to na něm zkoušet. Pokud ale chceš jet naostro, tak klasický placený hosting, aby ti vše fungovalo jak má.
Zasláno: 17:41 6.10.2010
|
|
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
15:11 16.2.2010 Bydliště Plzeň
Skupina:
260
![]() |
to Melodic: Ahoj Melodicu, hele on tam pise, cituji "ja chci ten program pouzit na bakalrku" předpokládám, že tím myslel bakalárku což mě zní jako nějaká práce. Takže by mě docela zajímalo co s tím chce dělat.
![]()
Zasláno: 17:52 6.10.2010
|
|
Jsem lev samotář.............takže nesahat a hlavně nekrmit! Motto: Carpe diem www.benovoletadylka.cz www.t-rexforum.cz Teď se o nás stará Melodic, protože pořád někde lítáme, takže pokud se vám něco u nás nelíbí obraťte se přímo na něj a on si to s vámi vyřídí. :) |
||
![]() |
||
---|---|---|
![]() Členem od:
23:10 26.10.2006 Skupina:
Registrovaní uživatelé Vývojáři Příspěvky:
1002997
![]() |
áha, já reagoval jen na ten Webzdarma...
![]() tak ten ostrý provoz beru z5.... stáhni si na zencart.com i pár free template a uvidíš, kde se co styluje a mění aby to bylo pořád funkční... a ještě jednou dnes zdravíme Plzeň... ![]()
Zasláno: 18:06 6.10.2010
|
|
||
---|---|---|
Guru
![]() ![]() Členem od:
22:32 11.7.2007 Skupina:
305
![]() |
stiahni si XAMPP, to je apache, php a sql v jednom balíku, skoro žiadna konfigurácia, pre teba ideálne. zencart si nainštaluj podľa návodu který tu niekde je, k samotnej úprave internet nepotrebuješ, iba ak budeš hľadať informácie a návody, a to budeš. pre úpravu vzhľadu php nepotrebuješ vedieť, ale musíš ovládať html a css
Zasláno: 23:01 6.10.2010
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Nováček
![]() ![]() Členem od:
Skupina:
18
![]() |
vlados03: ahoj díky za radu hned si to stáhnu, právě já css a html ovládám a baví mě to proto sem si dal téma bakalářky ten eshop, SQL taky celkem zvládám měl sem ho semestr, ale v php se vůbec nechytám a hlavně nevím jak to spojit všechno do kupy no a tak bych si rád pomohl tím ZenCartem no a asi to nebude sranda
![]() Melodic: No na bakalářku no domluvil jsem se s jedním podnikatelem u nás ve městě že mu udělám eshop ať mám reálnou firmu ![]() Hinak díky všem moc za rady snad si s toho něco vemu, no ale zatím se mi to nepodařilo ani rozjet a když dám do nejnovější verze nějakou češtinu moc se to nechytá
Zasláno: 0:17 7.10.2010
|
|
![]() |
Můžete prohlížet témata.