Registrovat    Přihlášení
Domů Odkazy Fórum Ke stažení Web hosting Registrace do katalogů
Přihlásit
Jméno:

Heslo:

Pamatuj si mně



Zapomenuté heslo

Nová registrace
Partner a hosting webu
zserver.cz
Spolupráce
Odkazy
česká sociální síť rexVoX.com
Informace a projekty na rodinné domy naleznete v našem blogu.

Navštívit můžete také pasivní rodinné domy - dřevostavby, kde naleznete informace o pasivních stavbách.

Odkazy.
Answear slevový kód

Ušetřete na Answear.cz. Na Slevovykupon.net jsou slevové kódy.

CRM řešení

Pro efektivní komunikaci i vedení projektů doporučujeme eWay-CRM.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!



Kategorie a fóra
   Všechny příspěvky (Ifča)


« 1 (2) 3 4 5 ... 18 »


Re: Doprava zdarma u některých zboží
Guru
Členem od:
12:14 20.4.2007
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 172
Nepřipojen
Děkuji
To jo, kombinace dopravy je pěknej oříšek
Nakonec jsem to vyřešila

admin / detail zboži:
Vždy doprava zdarma:
- Ano, vždy doprava zdarma (<---- zvolit, tohle by mělo fungovat)
- což je v BD product_is_always_free_shipping=1

A pak jsem zduplikovala
freeshipper na freeshipper1, freeshipper2 - pro dopravu zdarma PPL a Rozvoz.
Nějak to funguje, dokonce to u zboží, kde je doprava zdarma zobrazuje obrázek.

A ještě jsem upravila XML pro Heureku, aby u tohoto zboží zobrazovalo dopravu zdarma.

Problém je, pokud si někdo objedná jedno zboží s dopravou zdarma a k tomu ještě něco, co dopravu zdarma nemá - to automaticky počítá klasickou dopravu, ale to řešíme individuálně se zákazníkem... takových objednávek moc není...
Takže aspoň tak...

Zasláno: 17:36 22.6.2015
_________________
Ifča
--------------------------------------------
http://www.granulky.cz/
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Doprava zdarma u některých zboží
Guru
Členem od:
12:14 20.4.2007
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 172
Nepřipojen
Zdravím, prosím o pomoc...
Potřebovala bych u zavést dopravu zdarma u některých zboží.
Zkoušela jsem modul "Doprava zdarma" (freeshipper), kde si u zboží zadám dopravu zdarma a pak se mě v košíku zobrazí Doprava zdarma - problém je v tom, že způsoby dopravy máme PPL, Uloženku a zásilkovnu a zákazník si nemůže vybrat, jakým způsobem zásilku přepravit.
Napadlo mě zduplikovat freeshipper na freeshipper1, freeshipper2, atd a tím to rozlišit (stejně jako se rozšiřovali způsoby dopravy table, table1, table2,...) - ale připadá mě to takové divné...

Prosím nemáte někdo jiné řešení? např. pokud je zboží product_is_always_free_shipping=1 (což je asi ta doprava zdarma) tak se bude u již zavedených modulů dopravy zobrazovat za 0.00Kč?

Mám ZenCart 1.3.9

Zasláno: 9:14 24.5.2015
_________________
Ifča
--------------------------------------------
http://www.granulky.cz/
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Ověřeno zákazníky - zpětná odezva Heureka.cz
Guru
Členem od:
12:14 20.4.2007
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 172
Nepřipojen
Díky, nakoplo mě to

Zkusila jsem si tam dát "echo" a ode mne odchází:

http://www.heureka.cz/direct/dotaznik/objednavka.php?id=xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx&email=iva.boom@seznam.cz&produkt[]=Arthronis+f%E1ze+1+60tbl&produkt[]=Brit+Premium+Dog+Puppies+3kg&orderid[]=7571


xxx... je ten klíč

já posílám &orderid[]=7571 a když jsem znovu vše překontrolovala oni chtějí &orderid=7571 - takže, jsem tam omylem přidala ty hranaté závorky a teď je to OK

Zasláno: 10:29 7.12.2014
_________________
Ifča
--------------------------------------------
http://www.granulky.cz/
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Ověřeno zákazníky - zpětná odezva Heureka.cz
Guru
Členem od:
12:14 20.4.2007
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 172
Nepřipojen
Zdravím, prosím o pomoc....

v návodu od heureky je napsáno:
Uložení informace o provedené objednávce se provádí zavoláním následující adresy: http://www.heureka.cz/direct/dotaznik/objednavka.php?id=xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx&email=jmeno@email.cz&itemId[]=206210&orderid=123456

Orderid = vaše číslo objednávky, kterým bude označen vyplněný dotazník (celé kladné číslo)

Doplnila jsem tedy do kodu:



        $products_query = "SELECT products_name, orders_id
                     FROM " . TABLE_ORDERS_PRODUCTS . "
                     WHERE orders_id = :ordersID
                     ORDER BY products_name";

        $products_query = $db->bindVars($products_query, ':ordersID', $orders_id, 'integer');
        $products = $db->Execute($products_query);
        $link = 'http://www.heureka.cz/direct/dotaznik/objednavka.php?id=xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx&email='.$orders->fields['customers_email_address'];
        while (!$products->EOF) {
          $link .= '&produkt[]='.urlencode($products->fields['products_name']);
          $products->MoveNext();
        }
		$link .= '&orderid[]='.$orders->fields['orders_id'];



Je to tak správně?
Protože v administraci na heuréce se mě číslo objednávky nezobrazuje.
Nejsem programátor, jen jsem to tak logicky poskládala...
Prosím poraďte jak to číslo objednávky tam dostat...

Díky

Zasláno: 12:57 6.12.2014
_________________
Ifča
--------------------------------------------
http://www.granulky.cz/
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: GPWebPay
Guru
Členem od:
12:14 20.4.2007
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 172
Nepřipojen
Citát:

pytel napsal/a:
ja to implementoval, primo pro komercku. Jestli mas zajem, urcite se nejak domluvime. Kdyztak PM s nabidkou ceny za implementaci.


Posláno PM

Najde se ještě někdo kdo by s GPWebPay měl nějaké zkušenosti?

Zasláno: 8:25 10.1.2011
_________________
Ifča
--------------------------------------------
http://www.granulky.cz/
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


GPWebPay
Guru
Členem od:
12:14 20.4.2007
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 172
Nepřipojen
Prosím o radu... chtěla bych do eshopu zavést modul pro platby kartou - našla jsem tuto platební bránu GPWebPay - účet mám v KB.
Jestli tomu dobře rozumím, já budu potřebovat nějaký modul pro GPWebPay do ZenCart. A GPWebPay do KB už je záležitost té platební brány. Je to tak?

Prosím, je někde ke koupi ten modul GPWebPay do ZenCart?

Pokud tuto platební bránu někdo využívá, jaké s ní máte zkušenosti?

Zasláno: 20:59 6.1.2011
_________________
Ifča
--------------------------------------------
http://www.granulky.cz/
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: robots.txt
Guru
Členem od:
12:14 20.4.2007
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 172
Nepřipojen
Citát:

Melodic napsal/a:
jo, máš pravdu.
všichni máte pravdu...

Ifčo, omlouvám se za bludy, už to neudělám...


Melodic nemáš se za co omlouvat
Nakonec jsem tam nechala Allow a ty tři adresáře - uvidíme co to udělá - pokud nic, tak pořád je tu varianta "Jelikož není z klientské části obchodu žádný přímý odkaz do admin části, který by mohl robot následovat, nevidím důvod to jakkoliv řešit."

Minales - vypadá to že všichni můžou všude - viz: Robots.txt

Zasláno: 8:58 25.10.2010
_________________
Ifča
--------------------------------------------
http://www.granulky.cz/
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: robots.txt
Guru
Členem od:
12:14 20.4.2007
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 172
Nepřipojen
Citát:

sion89 napsal/a:
Citát:

Melodic napsal/a:
že se nezobrazej odkazy na ty stránky ve vyhledávačích a nebudeš zjednodušovat práci hackerům-začátečníkům...


podle me, kdyz mas soubor robots.txt a tam uvedenej odkaz, aby neindexoval administracni slozku, tak tem zacatencikum prozdradis, jak se ta slozka jmenuje a kde..v tom pripade ztraci smysl a vyznam ji jakkoliv menit, protoze v tomto souboru ji stejne ukazes..

To je vlastně fakt takže
Allow: /images/
Allow: /includes/
Allow: /rss/

Zasláno: 10:50 22.10.2010
_________________
Ifča
--------------------------------------------
http://www.granulky.cz/
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: robots.txt
Guru
Členem od:
12:14 20.4.2007
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 172
Nepřipojen
Moc děkuji
Tak jsem tam nakonec dala:
User-agent: *
Disallow: /admin/
Disallow: /bmz_cache/
Disallow: /cache/
Disallow: /docs/
Disallow: /download/
Disallow: /editors/
Disallow: /email/
Disallow: /functions/
Disallow: /extras/
Disallow: /extra_datafiles/

Zasláno: 20:55 21.10.2010
_________________
Ifča
--------------------------------------------
http://www.granulky.cz/
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos


Re: Chybova hlaska
Guru
Členem od:
12:14 20.4.2007
Skupina:
Registrovaní uživatelé
Příspěvky: 172
Nepřipojen
No asi to bude nějaký starý zápis - ten modul tam kdysi byl - asi po měsíci jsem ho zrušila a vrátila vše do původního stavu - tj. pole jsem smázla z tabulky a soubory přehrála původní verzí - prostě nic z toho modulu nikde nezůstalo.

No pak mě napadlo do té tabulky products ty tři pole tam prostě dát a nechat je prázdné - to by možná ničemu nemělo vadit...

Zasláno: 10:56 21.10.2010
_________________
Ifča
--------------------------------------------
http://www.granulky.cz/
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos



 Nahoru
« 1 (2) 3 4 5 ... 18 »




Odkazy



Zen-Cart ke stažení

Vyšel nový Zencart 1.5.0

Originální moduly můžete stahovat na
www.zen-cart.com

Reklama
Nejaktivnější autoři
1 Melodic
Melodic
1002997
2 Kozoroh
Kozoroh
2124
3 JardaR
JardaR
1888
4 garden
garden
1419
5 Nismo
Nismo
1389
6 hbxx 1131
7 jandik01
jandik01
1070
8 PeterB
PeterB
1017
9 Dedek
Dedek
990
10 bambulko
bambulko
775